Şimdi Ara

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.575
Cevap
96
Favori
476.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • He tamam , bunu konunun başından beri tartıştık aslında burada , yabancı incelemeler ve kaynakları bakarsan msi bu seride soğutmada sınıfta kalıyor.Yarıda bırakmışlar sanki :) en iyi f/p nitro+ ve pulse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okayynn

He tamam , bunu konunun başından beri tartıştık aslında burada , yabancı incelemeler ve kaynakları bakarsan msi bu seride soğutmada sınıfta kalıyor.Yarıda bırakmışlar sanki :) en iyi f/p nitro+ ve pulse
    Çeşitli yabancı kaynaklar
    AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT
    AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XTAMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XTAMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT
    AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XTAMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XTAMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XTAMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XTAMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT msi igorslab
    AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT sapphire igorslab
    AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT techpowerup

Kaynak linkler:https://www.igorslab.media/en/msi-rx-5700-gaming-x-review-radeon-power-pack-with-good-genes-and-also-a-good-thirst/7/https://www.igorslab.media/en/sapphire-rx-5700-xt-nitro-plus-in-test-sprinting-better-with-less-weight-and-the-best-navi-card-so-far/7/
    Hardware Unboxedyoutube
    MSI Radeon 5700 XT Gaming X vs. THICC II, Red Devil & Nitro+
    https://www.youtube.com/watch?v=95rBw053qNw
    Gamers Nexusyoutube
    MSI RX 5700 XT Gaming X Review vs. Nitro+, THICC, & More
    https://www.youtube.com/watch?v=NHKnkYPe8uY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwogk -- 30 Kasım 2019; 11:56:51 >

• Oyunlarda bazen 3-4 saniyelik donma yasiyorum. Ornegin Call of Duty Modern Warfare'de oldugumde, spawn oldugumda, bomba patladiginda oyun 3-4 saniye donuyor. Surekli olmuyor ama yine de oyun zevkini baltaliyor. Bunun bir cozumu var mi?
  • hwogk H kullanıcısına yanıt
    gaming x iyi diger modelleri kotu hocam.Ama Amd'de Sapphire en iyi markadir.Performans olarakta en guclulerinde
    birisidir nitro+.Sogutmasida gercekten cok iyi.Bende nito+ oneriyorum.Gamin x'te guzel kart bu arada uzmez sizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba multiplayer ilk oyun başlangıçında 3-5 saniye sonra eski kartım rx590 varkende yapıyordu simdide yapıyor ssuan asus strix 5700xt kullanıyorum bundada yapıyor sadece ilk oyunda oluyor daha sonra hiç olmuyor bende
  • tokhan23 T kullanıcısına yanıt
    Misal nedir bulduğunuz değerler, paylaşın konu bunun için var test sonuçlarınızı alalım.
  • hwogk H kullanıcısına yanıt
    İnternette karsilastirmalara flan bakarsaniz herkesin Sapphire'i onerdigini goreceksiniz.Yabanci forumlar olsun yerli forumlar olsun.Ama İki kart arasinda oyle aman aman bir farkta bulunmuyor hocam.Sapphire'in Mhz degerleri daha yuksek.Sogutmasi daha iyi .Ama sapphire gaming x'e gore daha fazla guc harciyor.Sapphire'in onerilme sebebi Amd kartlarinda en sorunsuz ve basarili ureticilerinden olmasidir.Siz gaming x'i iyi bulmussaniz sizin icin en iyisi odur.Ben inceleme yaparken oncelikli olarak kullanici yorumlarini dikkate alirim.Sonra degerlere bakarim.Red devil,gaming x ve nitro guzel kartlardir.Ben tercihimi red devil ve sapphire'den yana yapardim.Technopatin gaming xt sistemi var.Onun performans testini nitro ile karsilastirdimki en dogrusu budur.Gunluk kullanim degerleri.Nitro'nun 1 tik daha iyi oldugunu dusunuyorum.

• muratabaka kullanıcısına yanıt
    eski driverda bendede oluyordu hocam.Bfv'te. ilk defa oynadigim haritalarda 3-5 saniye bir takilma olurdu oyun basinda.Suanda son surumde oyle bir sorunla karsilasmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokhan23 -- 30 Kasım 2019; 15:35:10 >
  • okayynn kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar başlarda MSI Gaming X modeli eleştirilse de aslında soğutmada bir sorunu olmadığı ortaya konuldu ama yinede 2 vramin ayazda mıçı meydanda bırakılmış maymun gibi kalmış olması beni rahatsız etmeye yetti. Böyle bir tasarım olmaz olsun, koskoca firmasın sen ya daha muntazam tasarlamalıydı baştan sağma gibi olmuş. Olumlu olaraksa Gaming X modeli Nitro+ ya göre daha az güç çekiyor...
  • anatolyus kullanıcısına yanıt
    Destek icin baktım bende suan alamıcagım bide bişe olur diye kursun kalemi kırdım ortadan denk geldi simdilik idarelik duruyor böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-84B7F5BB9

Her ne kadar başlarda MSI Gaming X modeli eleştirilse de aslında soğutmada bir sorunu olmadığı ortaya konuldu ama yinede 2 vramin ayazda mıçı meydanda bırakılmış maymun gibi kalmış olması beni rahatsız etmeye yetti. Böyle bir tasarım olmaz olsun, koskoca firmasın sen ya daha muntazam tasarlamalıydı baştan sağma gibi olmuş. Olumlu olaraksa Gaming X modeli Nitro+ ya göre daha az güç çekiyor...
    O sıcaklık değerlerinin testte soğutulan bölgeye göre alındığını söyleyen de var.
    Ama kullanıcısı çok bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratabaka

Destek icin baktım bende suan alamıcagım bide bişe olur diye kursun kalemi kırdım ortadan denk geldi simdilik idarelik duruyor böyle
    Olayı anlayamadım destek olayı ne tam olarak strixin ağır olduğunu biliyorum ama bu nedir eksik veyahut sıkıntınız ne tam olarak?

• naak98 kullanıcısına yanıt
    kart ağır olduğu için sarkma yapmasın diye destek koymuş
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla duruyordu öyle bi arkadaş yazmış bakıyorum sürekli sarkma felan diyince bende böyle yaptım başımıza bi iş gelmesin diye

• Sapphire Pulse Rx 5700 xt öneririm arkadaşlar. Witcher 3, Forza Horizon 4, Vampyr, Ets2 oyunlarında her şey ultrada kullanıyorum. Tüm driverlarım güncel. Kartta şu ana kadar 1080p ultrada maksimum 65 dereceyi gördüm. Witcherda falan 55-58 derecelerde geziyor kart. Kasamın havalandırması iyi. Phanteks p400a rgb modelini kullanıyorum. Ek olarak egzoza yeni fan aldım.

• Selamlar arkadaşlar hepsiburada dan kart alıp da oyun kodu alabilen varsa nasıl alacağım bilen varsa yardımcı olur musunuz?

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    High Power 600W +80 plus güç kaynağı sizce yeter mi? Sizin güç kaynağınız kaç watt? Şu an Rx 590 var. Sıfır sorun. Çok yükseliyorum bu karta :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: perhanpayidar

High Power 600W +80 plus güç kaynağı sizce yeter mi? Sizin güç kaynağınız kaç watt? Şu an Rx 590 var. Sıfır sorun. Çok yükseliyorum bu karta :D
    Corsair vs650 80+ 650w (2018 model yeni üretim) kullanıyorum hocam. Bir sorun yok

• perhanpayidar kullanıcısına yanıt
    Bendede rx590 vardı bu gün sattım hatta benimde psu 600w 80+ cool master ın suanda asus strix 5700xt kullanıyorum sorunsuz :))

• Merhabalar arkadaşlar aşağıdaki sistemimi değiştirmeme gerek var mı 5700 alsam sorun çıkar mı

Intel Core i5 6600K
    XIGMATEK RED SCORPİON II SOĞUTUCU
    GIGABYTE GA-Z170-Gaming K3
    CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Kırmızı DDR4
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.