Şimdi Ara

Amd Radeon vega8 (ryzen 3 2200g)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi msi a320m pro m2 v2 anakart ve Ryzen 3 2200g işlemci aldım.win10 home kurdum . Driverleri yükledim ayarlamaları yaptım . İlk olarak istediğim çözünürlüğü seçemiyorum yani 1920x1080 var 1024 lü var . 3 tane çözünürlük seçenegi var . Ayarları karıştırdım birkaç tane daha çözünürlük buldum ama ekran için uyumlu olan gene değildi. Bununla uğraşırken işlemci ekran kartının açılmadığını farkettim . Aygıtlarda Vega 8 de ünlem işareti var. Şu hata yazıyor ; Radeon ayarları şu anda geçersiz. Amd ekran kartına bağlandıktan sonra tekrar deneyin.
    Amd Radeon vega8 (ryzen 3 2200g)
    Çok acil yardımlarınız gerekli bu tarz işlere yabancıyım işin içinden çıkamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forums.tomshardware.com/threads/ryzen-vega-not-enough-resources.3259142/

Bu konuda sizin hatanızın aynısından bahsedilmiş, çözüm de belirtmişler 1 tane ingilizceniz yok ise mesaj yazdığınızda yardımcı olmaya çalışırız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha derine inmeden, akla gelen tek şey, iGPU'nun kullanımı için RAM'in bir kısmına ihtiyaç duymasıdır. Bu genellikle kullanmak istediğiniz miktarı ayarlayabileceğiniz BIOS'ta yapılır. Belki de çok küçük veya hiç devre dışı bırakılmış.

Böyle bir mesaj var çözümü bu galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazı anakartlar eski olabiliyormuş ekrana görüntü vermezmiş , biosu güncelleyince görüntüyü Ozaman veriyormuş almadan önce araştırırken diyorlardı. Bu bahsettiğim olay olabilir mi ? Anakartım msi a320m pro m2 v2 .

Burada denildiği gibi, arkadaş 6. kez windows u son versiyonuna update ettirdiğinde sorunun çözüldüğünü belirtmiş. Öncelikle windows versiyonunuzun güncel olduğundan emin olun.

The only thing that comes to mind without digging deeper into problem, is that iGPU needs some of RAM to be reserved for its use. This is done in BIOS, where you usually can set the amount you want to use. Perhaps it's set too small, or disabled at all (although I don't think that is possible but who knows).

Burada da bios dan iGPU'nun kullanılması için bir ram ayarı yapmanız gerektiğinden bahsedilmiş.

Ben kendim intel kullandığım için AMD ile ilgili bir tecrübem yok. Sadece probleminizi ingilizce arattığımda bu başlığı yakaladım. Umarım çözüm bulursunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Amd Ryzen R9 5900x
    8 ay önce açıldı
    AMD Ryzen 5 3600x
    2 yıl önce açıldı
    AMD Ryzen 7 3700X
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araştırmalarım sonucu işlemcinin driveri yüklenmiyor , Yüksek ihtimal win10 sürümü güncel olmadığındanmış. Güncelleyip deneyeceğim , olumlu olursa tekrar yazarım.

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Windows 10 1809 veya 1903 sürümünü kurmayı deneyin.

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
    Güncellemeleri yapıyorum sürüm 1803 yazıyor olurmu bu sürüm . Bo sorunu Windows güncel olmadığı için mi aldım ben hocam .

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.