|
2k da oynuyorum, bu grafigi görünce kararsız kaldım |
|

|
2k da oynuyorum, bu grafigi görünce kararsız kaldım |
|
|
arada çok fazla fark var hocam,o kadar vermek istemiyorum açıkcası. monitörüm 2k , texture high diğer ayarlar medium , fsr balanced modda 120-150 fps alıyorum ben de. Amacım fsr kapatıp native oynamaktı ama pek gerek yok sanırım |
|
|
Yok hocam yanlış anladınız. Bende 6080xt var şuan. 9070xt ye geçmek istediğimi yazdım. Dediğim gibi 2k da texture high geri kalan medium low karışık fsr balanced modda 120-150 arası alıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hocam, yapay kare oluşturmada elinizdeki kartın performansını 2 ye katlar 9070xt, bundan bir ay önce 9060xt aldım fsr4 ile fps çok iyi performans veriyor, üstüne bir de %10 güç tükertimi azaltıp çok güzel UV oluyor bunun da performasa getirisi en az 10-15 fps kendi kartım için söylemek gerekirse... |
|
|
Geçen gün Vatan Bilgisayar'dan sipariş verdiğim "SAPPHIRE RADEON RX 9070 PULSE GAMING 16GB" kart bugün ulaştı, haftasonu vakit olursa takıp kurcalamaya başlarım herhalde. ![]() Bu konuyu yeni görüyorum ama Vatan indirimleri konusuna yazmıştım "Web'e Özel Sepette %15 İndirim" kampanyasını. O güne özel bir kampanya değilmiş, birkaç gecedir aynısı tekrarlanıyor gördüğüm kadarıyla. Ben şimdiye kadarki en dip fiyatlarına indiler diye biliyorum ama belki de o kadar çekici değillerdir. Yine de buraya kopyalayayım, belki ilgilenecekler olur: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162353542 SAPPHIRE RADEON RX 9070 PULSE GAMING 16GB GDDR6 ... 25.414 TL https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-9070-pulse-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html ![]() SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE GAMING 16GB GDDR6 ... 29.494 TL ![]() |
|
Hayırlı olsun hocam, ben de 9070 aldim ayni modelden. İslemci de ryzen 5 3600dü, am5e gecmek cok masrafli olacakti 5700x aldim gectim. Seneye yeni komple yenilerim diye dusunuyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |