< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (232. sayfa)

-
-
Bu başlığı güncel olarak takip ederseniz, 9070/9070xt ile de sıkıntı yaşayanları görebilirsiniz.
"Sorunsuz gidiyor" iddialı ve gerçek dışı bi yorum olmuş.
"Nvidia'dan çok daha iyi gidiyor" demek, daha doğru bi yönlendirme olacaktır kart alacakları...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayın Nv kullanıcıları. driver ilgili bilgilerinizi aşağıya bırakacağım linkteki konuda paylaşın, sorun yaşadıklarını ordakiler paylaşıyor, bizde sorun yok sizde nasıl var diye onlara anlatın.
https://forum.donanimhaber.com/nvidia-geforce-rtx-50-serisi-ana-konu--159665988-779#161169730
-
9070 xt alanların hepsi sorunsuz kullanıyor diyemeyiz ama 9070 xt ler sorunlu da diyemeyiz benim gördüğüm tek sorun cw sanırım oda sorun sayılırsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nvdia da var bende intel de nvdia da sorun yaşamadım bende 4060 var laptobumda kasamda 3090 mevcuttu sattım 9070xt ye geçtim bu karta 3-4 ay süre vereceğim driver oturması için eğer devam ederse nvdiaya keyifle dönerim
sorunsuz kart olmaz çünkü hepimiz aynı sistemi aynı elektrik tesisatında aynı trafo şehirde ve aynı yazılımlar ile kullanmıyoruz ama bu sene artık bir genelleme yapılabiliyor nvidia amd konusunda. 7000 serisinde hardware ya da yazılımsal sorunları ben burada yazdım neredeyse 2 senedir ama 9000 serisi için benim burada bir ay hatta daha önce dediğimi inceleme siteleri daha yeni yazmaya başlamış. amd bu seriye dersini iyi çalışmış konsantre olmuş ve hiçbir 9000 serisi kart tartışmasız kötü değil gibi yorumlar yapıyorlar. msi belki o yüzden çıkmadı ventus yapacam diye geldi? CW konusu uzun kısaca bobin cızırtısı ve NV konusunda Zotac alın en garanti marka deniyor ama Asus'ta çıkma ihtimali daha fazla deniyor. asus kalitesiz de zotac daha mı kaliteli belki adamlar kendi ülkelerine göre yapıyor ve bizim ülkemizde zotac daha iyi oluyor yoksa NV konusunda kim kalitesiz psu kullanıyor ya da ev tesisatları çok kötü?
9000 serisinde de çıktı CW ve bunun iyi model kötü model ile alakası yok. kullandıkça geçti diyenler oldu yine genele yayarsak 9000 serisinde benim beklediğim kadar bir sorun olmadı özellikle sürücü konusunda. yeni serinin ilk sürücüsü yani illa ki bir şeyler olabilirdi ama olmadı. sonrasında çıkan 25.3.2 beta sürücüsünde amd'de zaten problemli olan RT açamadığınız indy'de kaplama sorunları da oluyor. amd'de beta sürücü asla ve asla kullanmayacaksınız bitti karışık bir formül değil ama nvidia'da bu işin formülü yok. son sürücü 4000 serisi kullanıcıları kuruyor sorun yok 5000 serisi kullanıcıları kuruyor 4. kez çözdük dedikleri siyah ekran sorunu devam ediyor. ben z590 2021 sistem'de 3080 4060ti 4070s 4080s kullandım rog hw gsync monitör bilmiyorum neden ama hiç siyah ekran sorunu yaşamadım bugüne kadar. hatta kuzene sattım 4060ti'yi o 2 saniye git gel sorununu yaşadı eski bir monitörle. kartta sorun varsa bende neden olmadı işte aynı sistemi kullanmıyoruz çünkü. oled monitörde sorun oldu 9000 serisinde ilk başta yine hemen kartta sorun var dendi. sorunlar bu konuda da oldu yani ama hep istisna olarak kaldı o yüzden sorunsuz gidiyoruz diyen arkadaşlar da çok yanlış değil istisnalar kaideyi bozmaz.
soru soran arkadaşlara pm attım konuyu dağıtmayayım diye.
-
Arkadaşlar Merhaba, bu iki model arasından sizce hangisini tercih etmeliyim ? Sıfırdan toplayacağım parçaların hepsini önceden leptop sahibiydim. 9070 xt giriş modelleri mi almak mantıklıdır yoksa düz 9070 nitro+ falan mı? İşlemci önerilerine de açığım.
-
Hangisi uygunsa onu al geç marka çok farketmiyor bence tasarım dışında.Saphire daha uygun cok az farkla hem hepsiburadada taksit yaparsın
-
Soğutmalar yakındır tasarım ve kredi kartı taksit imkanları göz önünde bulundurularak bir karar verilebilir.
-
-
benim nitro 9070 xt den 1 aydır cw gelmiyordu ne olduysa birden tekrar gelmeye başladı
Merak ettim cw var mı kartta acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gece sessizliğinde hafif bir ses duyuluyor. Dün gece kasa ve işlemci fanını silence moda alınca oyunda farkettim. Gündüz pek anlaşılmıyor
Bundan önce rx 6600 kartım vardı onda daha çoktu bu kartta kabul edilebilir düzeyde.
-
konunun birinde bazı problemler! haricinde CW için CW'siz kart yok deniyor ama bizde, gece sessizliğinde kasayı silent'e alırsan "hafif bir ses" problem olarak addediliyor.
-
Bu işin takıntılısı olmak kötü ya. Bende de var en ufak seste şüpheye düşüyor rahatsız oluyorum.
Arkadaşın bilgisayarı utanmasa ne ağlarsın benim zülfü siyahım çalacak ama gram umrunda değil. Keşke ben de öyle olsam
-
Bende rtx 3080 10gb var arkadaşlar. Sizce 2K çözünürlük için bunu satıp 9070XT'ye geçmeye değer mi ?
-
-
Değer..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X