Şimdi Ara

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (765. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.613
Cevap
150
Favori
527.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
Giriş

6900 ile 10 saniyede kapanan sistem 6700'de 1 dakika çalıştı ve ben tırstığımdan kapatmak zorunda kaldım belki daha da devam ederdi teste. Yani güç kaynağı 6900'ü mü besleyemiyor onu anlamadım.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Besleyemiyor değil hocam psu sorunu olabiliyor bazen. Ama ondan kesin emin olmak için farklı psuda denemek lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    650w taktım şimdi onunla bakacağım.

O zaman servise mi göndereyim yeni güç kaynağını? Eskisinde de kapanma olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 3 Temmuz 2024; 21:58:59 >
    Eskisinde 6900xt ile kapanmadıysa o zaman MSI psu servise gidecek. Alalı 14 gün olmadıysa iade et Corsair ya da FSP al gitsin hocam bence.

28 Haziran'da almıştım. Küçük bir boya aşınması var da problem olur mu ki? AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]

Önceki de MSI diye yine aynı marka aldıydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 3 Temmuz 2024; 22:18:17 >

Nerden almıştınız

N11 Tekramarket

Onlar da inada bindirir iade işini. Sen iade talep oluştur bence ama. Elindeki 650W ile undervolt yapıp bi süre idare edersin

Mağazaya baktım hani değişim yapalım derim diye ama hep MSI ürünleri var. Şansımı deneyeyim bakalım.

Değişim istersen servise gönderirler. Beklerim dersen talep edebilirsin.

Başlattım iadeyi yarın teslim edeceğim bir sıkıntı çıkartmazlar umarım. Şu nasıldır peki? 5000 TL altında FSP önerebileceğin ne var?

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    CORSAIR RMe Serisi RM850e 850W 80 PLUS GOLD TAM MODÜLER SİYAH GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-rme-serisi-rm850e-850w-80-plus-gold-tam-moduler-siyah-guc-kaynagi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 3 Temmuz 2024; 23:22:43 >

Bu attığınız çokça tercih ediliyor. Önerebileceğim PSU'lardan. Üstelik tam modüler.

Benim aldığım FSP Hydro GT Pro 850W da çok iyi ama yarı modüler.

FSP olan Amazon'da 5300 lira en uygun orası var. Modüler olmamasından iyidir idare ederim 😁

Zaten modüler olmayan kabloları zorunlu takıyoruz yani anakart cpu ve gpu kabloları var. Diğerleri ise modüler. Ha bazı psular gördüm kablosu örgülü, onlarla daha iyi montaj yapılır da aldık bi kere deyip devam ettik 😃

• Arkadaşlar selam 6700XT 12400F sistem aldım hazır olarak 20.5’e vatandan nasıl fiyattır ?
    İleriye dönük bir şey almadım aşırı amacım 2 sene falan 1080P de kullanmak taşındıktan sonra sağlam bir sisteme geçeceğim o zamana kadar idare eder diye düşünüyorum 1080P özelinde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    1080P için fazlasıyla iyi sistem, hayırlı olsun.

Ekran kartı güçlü olunca işlemci de onu beslemek için daha fazla güç harcar ısı artışı normal de seninki fazla olmuş. tabi.

PSU bunu al derdim de şimdi fiyat uçmuştur 2 yıl önce 3200 tl ye almıştım 12 taksit vade farkı dahilAMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] 

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]amazon
    Seasonic Focus Plus Serisi 850W 80Plus Gold Güç Kaynağı
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B073H3ZZQZ/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1

HB da var aynı psu mu anlayamadımAMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] 

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    Seasonic Focus GX-850 Atx 3.0 850W 80+ Gold Pcıe 5.0 12VHPWR Fiyatı
    https://app.hb.biz/cuDPEzIKtOMy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Temmuz 2024; 15:54:56 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Her iki ekran kartında da 100 dereceyi geçiyor hocam videoda dün baktım. ama benim anlamadığım, 55 dereceden direkt 102 dereceye fırlıyor.

Ben 6900 de daha fazla ısı arttı anladım o yüzden yazdım yoksa aynen ısı fazlaAMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] 

• 6900XT takınca sistemin yükte kapandığından ve kernel hatası aldığından bahsetmişti dün, konuştuk biraz. 6700XT'yi geri takınca sorun olmuyordu. Sonra eski 650W güç kaynağıyla test edince 6900XT'li sistem kapanmadı bu sefer ve güç kaynağından olduğu anlaşıldı.

Ama işlemci sıcaklığı konusunda çözüm üretmeniz lazım hocam, bi de anlamadım işlemci 150W kullanıyor. @Konuya dahil olmayan adam

• 
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.