Şimdi Ara

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.612
Cevap
150
Favori
525.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 14.4.2025)
Giriş

btc düştükçe orantılı olarak ekran kartı fiyatlarıda düşüyor rx 6600xt de 6800₺ ye düşecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 15 Haziran 2022; 0:50:15 >

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Forspoken ve Saints Row ödülerini aldım. Kodlar oyunların çıkmasına yakın dağıtılacak sanırım

• Arkadaşlar merhaba. Bundan 1 hafta öncesine kadar B450 chipset anakart kullanıyordum. İşlemcim Ryzen 5 5600X ekran kartım RX 6500 XT. Ram olarak single 8GB 3600MHZ kullanıyorum. Önceki anakartımda Smart Accsess Memory kapalı olduğu zaman CS:GO'da FPS 100-150 fps arası oluyordu. Ben de SMA açıyordum ve FPS her map AVG min 400 altına düşmüyordu. 1 hafta önce anakartı upgrade ettim çünkü RX 6500XT'ler PCI 4.0 ile daha performanslı oluyor. Kas gücü daha iyi oldu, fakat şimdi SMA açtığım zaman CS:GO'da FPS 100-150 arası oluyor :) Ne yapmam gerekiyor ? PC yeni formatladım. Şu an kullandığım anakart Gigabyte B550 Aorus Pro AC. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

NOT: SMA açtığım zaman CS:GO oyun içi GPU power güç tüketimi max 15W oluyor. SMA kapalı şekilde power güç tüketimi normale (40-60W arası) dönüyor. Bu sorun sadece CS:GO oyununda var. Diğer oyunlarda bir problem yaşamıyorum güç tüketiminde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 15 Haziran 2022; 0:8:12 >

Bu belli tarihten itibaren alanlara mı yoksa sahiplere mi ?

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt

Detayları ekledim. AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] 

• gencler amd rx 570 8gb modelini satıp 6600xt ye güncelledim. driver sorunu o bu şu yaşamadan. kaçıncı amd kartı kullandığımı saysam ohooo..

4870 7850 rx480 rx 570 6600xt daha eski 1600 serisini vs de kullanmıştım. apu olarak ikinci sistemim de var amd 4300ge vega gpu lu.

eger sistemde sorun yaşayan varsa tahminlerimi yazıyorum.

1- power sorunu yetmiyor olabilir.

2- driver sorunu. sadece amd ekran kartı driveri olarak görmeyin. anakartın chipset driverleri bile windows tarafından verilen güncellemelerle geldiyse abuk sabuk driverler yükleyebilir. windows güncelleştirmeleri kapatılıp sitesinden son intel inf ve amd driverleri yüklenirse sorun kalkabilir.

ben sorun sıkıntı o bu şu yaşamadım hiç.

Amazon TR bu kampanyaya dahil değil. Mh öyle söylüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

AMAZON böyle kampanyalara %99 dahil olmuyor.

• İncehesap da dahil değil. Benim şansıma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de buna bakacaktım, geçen hafta 6900 XT almıştım İncehesap'tan.

• cs go ayarlarinda coklu cpu kullanimi kapali mi hocam bir kontrol edin isterseniz.

• incehesap genelde dahil olurdu olmaması kötü olmuş üzdü beleş forspoken iyi gelirdi

• Açık dostum. Kapalı olarakta denedim. Şaka gibi gerçekten. SMA kapali csgo DM full serverda en düşük 400 fps alıyorum. SMA açık olunca ekran kartı power güç tüketimi 60w tan 5-15w arasına düşüyor. Sadece csgo.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanyaya dahil olanlar kimler bulamadım. 11 mayısta 6800xt aldım gittigidiyordan sanırım o tarz satış yerlerinde pek kampanya katılımı olmuyor.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

https://www.amd.com/en/promotions/game-bundle-radeon

4 yer dahil

itopya

garaj

gaming gen

sinerji

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt

tüh bee oyunlar sayesinde biraz keyifleniriz dedik olmadı. Fakirin yüzü hiç mi gülmez :)

• 6700 üstüne 3 oyun birdenmiş birde bende tek oyun seçiyoruz sanıyorum bu daha da kötü oldu AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] şuan en mantıklı ekran kartı alımı trendyolda garajın sattığı red devil 6700xt 10500 e satıyor eğer ekran kartı alma arifesinde olan varsa

• Dostum ne yapmam gerek ? Şu farka bakar mısın ? Sorun GPU power tüketimi ile alakalı. Fakat neden sadece CS:GO oyununda böyle bir bug oluşuyor anlamış değilim.

• 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.