Şimdi Ara

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.612
Cevap
150
Favori
525.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 14.4.2025)
Giriş

teşekkür ederim. dediklerinizi dikkate alacağım. geldikten sonra sonra yorumumu eklerim buraya.

• amd rx 6700xt veya 6750 xt kullanan var mı, 5700x ile 1080p de darboğaz olur mu acaba? amd yazılımsal sorunları çözdüyse 3060ı da ona yükselteyim madem girdik bir yenileme işine, teşekkürler

• merdas kullanıcısına yanıt

Aynı kart cor sıcaklığı 62-63 arası,junction 90 olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Power color red devil 6900xt ile son zamanlarda siyah ekran yemeye başladım. Oyun esnasında nadirde olsa ekran bir anda gidiyor. Monitorü kapatıp acınca tekrar görüntü geliyor. Driveri bir kaç defa temiz kurulum yaptım faklı sürümleri denedim farketmiyor. Kart ısısında felanda problem yok. Güç kaynağıda yeterli. Garip durumlar.

• İnternet üzerinden film izlerken videonun çöktüğüne denk gelen oldu mu ? Ambulance filmini izlemeye başladığımdan beri 4 kere çöktü film ve sürekli AMD çökme raporlayıcısı çıkıyor. Filmin bitmesine 1 saat var ve neredeyse 3 - 4 kere olacakmış gibi geliyor bana.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Kaliteli dp yada hdmi alın ne kullanıyorsanız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masterlux kullanıcısına yanıt
    Amd geneli kablodan kaynaklı amd kartlar kablo seçer
    Paugee gayet kaliteli alabilirsiniz

• Ben ryzen 5 5600x ile rx 6750 xt kullanıyorum 1080p testlerinde 1080pde hiç bir darbogaza denk gelmedim vsr ile 2 k 4k ya alıp görüntüyü netlestiriyorum ve harika performans veriyor red devil rx 6750xt kartta tam bir canavar çıktı 3 4 yıl kafa rahat benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 22 Mayıs 2022; 15:41:1 >
  • Darboğaz olmaz

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

kaliteli DP ve HDMI ne alaka hocam ? Netflix ya da Amazon da sıkıntı yokken kaldı ki oyunların hiç birinde de sorun yaşamıyorken (LG 27GN800 içinden çıkan PD kullanıyorum) bu sorunun onlardan kaynaklandığını düşünmüyorum.

Monitör lerin içinden çöp çıkıyor hocam kaliteli dp kablosu al kullan gör 😏

• run...rabbt kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam o zaman sipariş geçeyim bir tane. Var mı tavsiye verebileceğiniz bir marka model.

Paugge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 22 Mayıs 2022; 16:27:55 >
  • @run...rabbt teşekkürler hocalar, tek soru işareti yazılım konusu, bu nvidia da kafa rahat, amd o konuyu aşmışmı bir araştırayım, eğer tamam ise, çekeyim bir sapphire nitro+, ikna olmazsam 3060ti bakayım,

• hocam ben 6800 kullandım, şu an 6800xt kullanıyorum. oc uv falan hiçbir şey yapmadım. hiçbir sorun da yaşamadım yazılımla ilgili. 5700xt kullandığım zaman da sorun yaşamamıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben rx 6600xt de kullandım sapphire markası onda watmann hatasi alıyordum iade ettim şuan yazılımsal olarak red devil rx 6750xt kartimda hiç bir sorun yaşamadım gayet güzel stabil ağır oyunlar oynuyorum rdr2 cyberpunk 2077 god of war days gone vb yag gibi akıyor bence 3060 ti parasına red devil rx 6750 xt al geç 3 fanlı buzdolabı gibi çalışıyor rgb ledleride göz kamastiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 22 Mayıs 2022; 16:51:35 >
  • mucahid_06 M kullanıcısına yanıt

Shadow of tomb raider varsa dahili benchmarkı ile Highest preset seçili iken 1080p de bir sonuç ss i atabilirmisiniz önceki sayfada düz 6700 ile 2 sonuç var maksat 6700 ile karşılaştırmak.

Birde 5600x in darboğaz durumuna bakmak çünkü önceki ss de bir darboğaz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Mayıs 2022; 17:29:19 >
  • sangreal_1905 kullanıcısına yanıt

Çünkü direcx11 kütüphanelerini ele alıyor bu sürücü, dx11 modu varsa onla bir bench atar mısınız?

• Suppordle kullanıcısına yanıt

Hardware unboxed bu oyunda dx12 modunda da fark gördüğü için baktık bizde.

• 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.