Şimdi Ara

amd radeon r5 230 oyun kaldırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yargılarınızdan evvel konuya dair çok az bilgim var.ben playerunknows battleground oyununu bilgisayarıma yuklemek istiyorum.

Minimum Sistem Gereksinimleri:
    İşletim Sistemi: Win 7 64 ya da daha üst bir versiyon işletim sistemi
    İşlemci: Intel Core i3-550 ve ya AMD FX-6300 ya da Eşdeğer bir işlemci modeli
    RAM: 4 GB
    Gerekli Boş Depolama Alanı: 30 GB
    Ekran kartı: GeForce GTX 560 ya da AMD Radeon HD 7850 (En az 1 GB belleğe sahip bir ekran kartı modeli)
    DirectX: DX 11

ben de lenovo laptop var. 2015 te almıştım.

İşletim Sistemi: windows 8.1 enterprise 64 bit
    İşlemci: Intel core i5-4210
    RAM: 4 GB
    Ekran kartı: ıntel hd graphıcs famıly ve amd radeon r5 m230

bir diğer merak ettiğim de ek0ran kartı için 'en az 1 gb belleğe sahip bir ekran kartı modeli' diyo. ona nereden bakabilirim. DirectX Tanı Aracında yaklaşık toplam bellek kısmında 3836 MB yazıyo. acaba bu olabilir mi?

bir de bilgisayarım hakkında bilmem gereken bilgiler varsa onları da verebilir misiniz? hangi oyunlara kadar kaldırır? ne tür güncellemeler yapabilirim?

bir arkadaşıma sordum hangi ekran kartı var sende dedi?
    amd radeon hd 8500m dedim.
    çalıştırmaz o dedi.
    sonra güncellenebiliyormuş onu öğrendim. güncelledim amd radeon r5 m230 u yukledi otomatik olarak.

sonuç olarak ne yapmam lazım? tavsiyeleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyhuman -- 13 Nisan 2017; 3:41:2 >

• Düşük ayarlarda oynayabilirsin ama akıcılık bekleme. Ekran kartlarında bellek çok önemli değildir, içerisindeki GPU (Grafik İşlemci) maalesef oyun için yetersiz. Low seviyede bir şekilde oynanır, oyunu bilmediğim için akıcılık miktarını belirtemem. Birçok oyunu da orta ve düşük ayarlarda oynatır. Örneğin GTA 5 oynamak için çözünürlüğü ve grafik seviyesini düşürmelisin, o şekilde oynanabiliyor.
  • Ben oynayabilecegini pek sanmiyorum. Istedigin kadar dusuge al. Laptop 230 undan bahsediyoruz. Gercek 230 bile olsa yetersiz minimum gereksinimlerine bakilirsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazilimla ekran karti degistirmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın al indir kaldırmazsa iade et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 230 yetersiz kalır diye düşünüyorum masaüstü bilgisayarda bile çok zor gözüküyor ki laptop da mobil versiyonu var.
  • arkadaşlar sağolun. ben ilkte heyecanlanmıştım ulan kaldırır falan diye de neyse işimiz garantiye alıp başka zaman oynarız bizde. eyvallah..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.