Şimdi Ara

Amd Radeon HD 8750M Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bu bilgisayarı satın aldım.

http://www.bimeks.com.tr/urun/137454/samsung-ativ-book-np-470r5e-x01tr-w8-.aspx#dealers

Bu bilgisayarı tercih etmemin sebebi taşınabilir ve içindeki bileşenlerinde fena olmamasıydı. Fakat bu bilgisayarın içinde bulunan ekran kartı beni kaç yıl götürür?

• Peki bu ekran kartı beni iki sene idare eder mi?
  • Zaten babam bana bu bilgisayarı idare etmem için alıyorlar 2 sene sonra yani üniversiteye geçince 5000tl'lik bir şey alacağım. Verdiğin cevaplar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLowDeaD

Orta seviye tum oyunlari acar. 7750'nin torunu.

hocam torunu derken performansı düşükmü demek istediniz anlamadım çünkü 8750m 7750 den kötü
    http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1493&gid2=1120&compare=radeon-hd-8750m-2gb-ddr3-vs-radeon-hd-7750-asus-1gb-edition

ayrıca konu sahibi hocam fiyatına göre kötü seçmişsiniz bilgisayarı
    örnek bu :http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-z710-59-413153-notebook-pmu311462

sizin işlemci i5 3230m bunun işlemc i7 4700qm
    8gb ram 1 tb hdd aynı
    ekranı 17,3
    ekran kartıda gt740m elinizdekinden daha iiy

• mobil kart karşılatırmaları işlemci olayından dolayı zor oluyor doğrudan gpu hızıymış şuymuş buymuş karşılatırmasına bakarakta hangi kartın iyi olduğu anlaşılamayabilir o yüzden ben futuremark a her zaman güvenirim şuraya bakmanızı öneririm.
    http://www.futuremark.com/hardware/gpu sadece biraz geç güncelliyorlar yeni kartlar hemen gelmiyor listeye

gt740m ve 8750m yakın kartlar ikiside orta seviye, zaten oyunda fps 25 in altında sonra 2-3 fps farkın önemide yok. ve bir tık üstü piyasada yok şöyle 750m olsa ama oyuncu bilgisayarı diye geçiyor tabi fiyatıda geçiriyorlar öyle olunca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 13 Temmuz 2014; 19:13:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: waltran

mobil kart karşılatırmaları işlemci olayından dolayı zor oluyor doğrudan gpu hızıymış şuymuş buymuş karşılatırmasına bakarakta hangi kartın iyi olduğu anlaşılamayabilir o yüzden ben futuremark a her zaman güvenirim şuraya bakmanızı öneririm.
    http://www.futuremark.com/hardware/gpu sadece biraz geç güncelliyorlar yeni kartlar hemen gelmiyor listeye

gt740m ve 8750m yakın kartlar ikiside orta seviye, zaten oyunda fps 25 in altında sonra 2-3 fps farkın önemide yok. ve bir tık üstü piyasada yok şöyle 750m olsa ama oyuncu bilgisayarı diye geçiyor tabi fiyatıda geçiriyorlar öyle olunca...

aslında 300 lira ucuza dell 7537 alsaymış konu sahibi onda gt750m dediğiniz gibi yinede oyunları kurtarırmıuş

• oo bende gözden kaçırmıştım bunu güzelmiş

arkadaşın bilgisayarda bence 2-3 sene gider zaten laptopta medium da felan oynansada olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

oo bende gözden kaçırmıştım bunu güzelmiş

arkadaşın bilgisayarda bence 2-3 sene gider zaten laptopta medium da felan oynansada olur

doğrudur hocam bende dh de rastladım çünkü 2300 gibi bi fiyata kadar her cihazda 740m var artık 740m eskise driver problemleri çıksa falanda koymasalar yahu heralde ucuza geliyor birde 64 bit buldukları dizüstüne bunu koyup geçiyorlar dell yine iyi iş çıkarmış.birde asusun bir modeli 1600 lira içinde 840m var

• quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

quote:

doğrudur hocam bende dh de rastladım çünkü 2300 gibi bi fiyata kadar her cihazda 740m var artık 740m eskise driver problemleri çıksa falanda koymasalar yahu heralde ucuza geliyor birde 64 bit buldukları dizüstüne bunu koyup geçiyorlar dell yine iyi iş çıkarmış.birde asusun bir modeli 1600 lira içinde 840m var

Düşük Enerji ayağına U işlemcileri Takıyorlar GT740m ide içine gömdülermi tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

quote:

Düşük Enerji ayağına U işlemcileri Takıyorlar GT740m ide içine gömdülermi tamamdır

aynen hocam.yeni seride 840m çıktı onu koysalar yine iyi o 740m den performanslı netten baktığım testlere göre

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen hocam.yeni seride 840m çıktı onu koysalar yine iyi o 740m den performanslı netten baktığım testlere göre

Aslına Bakarsan 740m de çok kötü bir ekran kartı değil fakat pahalı kaçıyor şuan alacaksan Dell7537 alacaksın 2000 TL ye kadar ,2000 üstünede monster abra alacaksın ,Yani Bendede 4200u ,740m kullanıcısıyım ha kötü bir yanı yok memnunum 1500 tl lik notebook için bana yetiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aslına Bakarsan 740m de çok kötü bir ekran kartı değil fakat pahalı kaçıyor şuan alacaksan Dell7537 alacaksın 2000 TL ye kadar ,2000 üstünede monster abra alacaksın ,Yani Bendede 4200u ,740m kullanıcısıyım ha kötü bir yanı yok memnunum 1500 tl lik notebook için bana yetiyor.

aynen hocam o kadarda kötü değil medium falan garanti oynatıyor oyunları.oyununa göre yüksek ayarlarda oynatabiliyor

• aldıysan 8750m ile watch dogs hangi ayarlarda oynuyorsun eklersen buraya sevinirim
  • 7730m ondan çok daha fazla transistor barındırır. Stream işleyicileride fazladır. Ama gpu hızı az düşüktür. Genelde 8750m daha hızlı bellek kullanır.

7730m bildik masaüstü 7750 yongası kullanır. Ram hızı gpu hızı kırpılmıştır.

8750m farklıdır.

Hitman in son sürümünde 7730m öne geçiyordu misal diğer oyunlarda genelde 8750m öndeydi.

Son driverlarda durumu bilemiyorum. Yeni gcn mimarisine yeni driverlar geldikçe rahatlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.