Şimdi Ara

AMD Radeon HD 760M Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben çok anlamıyorum bugün birine format attırdım bilgisayarın ekran kartı AMD Radeon HD 760 M Series . Formattan önce masaüstünde sağ tıklayınca amd ile ilgili şeyler açılıyordu ama formattan sonra fotoğrafta gördüğünüz İntel ile ilgili şey açılıyor
    İntel HD Grafikleri Denetim Paneli açılıyor. Ben cs go oynayan birisiyim amd radeon da bazı ayarlar vardı kapatıyordum onları fps iyi oluyordu onlar yok bunda ne yapmam lazım sizce oyun fps düşüyor

AMD Radeon HD 760M Sorun

• Aslında bilgisayarında bir sorun yok. Çift ekran kartın var ki bu yeni sistemlerde gayet olağan bir durum.
    Yani intel hep vardı ve bi anda ortaya çıkmadı. Tek eksik bilgisayarında AMDnin kontrol paneli kurulu değil, senin onu kurman lazım. Bu linkten grafik kartının driver ını indirmen gerek. Öncelikle bu linke git:http://support.amd.com/en-us/download
    Biraz aşağı inip, Manually Select Your Driver sekmesine gel.
    AMD Radeon HD 760M Sorun
    Resimdeki ayarları yapıp, DISPLAY RESULTS de. En aşağıya inip Catalyst Software Suite dosyasına download deyip onu kur. Hata alırsan aşağıdakini indirip kurmayı dene. Sonra bilgisayarı yeniden başlatıp ve masaüstüne sağ tıkladığında AMD sekmesini göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangultekin -- 19 Mart 2017; 17:40:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.