Şimdi Ara

[AMD R9 290X] - NDA Kalktı. Resmi Testler GELDİ.. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.208
Cevap
9
Favori
70.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha sene bitmedi ama bu sene baymadan izleyebildigim tek tanitim Sony PS4 du.Digerlerinin hepsi telefondu tabletti ekran kartiydi vs... hepsi berbatti buna AMD de dahil.apple de dahil hepsi Sony den ders almalilar bence.AMD hele suanda resmen bayici egitim toplantilari kivaminda tanitim yapiyor oda ses karti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Sese bu kadar odaklanmaları acaba dedirtiyor...

Bende onu diyorum, acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterv

2 Saatlik bütün konferansı izlemek isteyenler için

Aman aman diyeyim almayalım, kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 26 Eylül 2013; 0:29:01 >
  • Eskiden Ruby'nin saçları daha güzel görünüyordu. Burda rengin de etkisiyle peruk takmış gibi duruyor.
  • Ruby demo harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M@U kullanıcısına yanıt
    Tress FX dendir
  • Demo yu hic begenmedim nedense cok kotu durmus tabi bunda ttnetinde etkisi buyuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezes kullanıcısına yanıt
    Demo da iyi değil bu mu yani , acabalar artıyor
  • M@U kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok kötüydü demo
  • şimdi bu 270x ile 280x şimdinin 7850-7870 i gibi birşey mi oluyor? öyleyse iyi fiyatlarıda güzel çekeriz hemen birini yola devam ederiz :)

edit : eğer öyle ise
    R9 280X - 3GB GDDR5, $299 bunu gözüme kestirdim fiyatıda güzel duruyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rk0 -- 26 Eylül 2013; 0:36:26 >
  • Bu adam sürekli hareket ediyor sinir oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Bu gösterdikleri oyun kimi etkiledi Allah aşkına?

Hah sonunda sağlam bir şeyler geliyor gibi diyordum, yine davet edilen başka bir eleman.

Hocam ne etkilenmesi? Adamlar içimizdeki heyecanı da öldürdü. Tanıtım bütünüyle fail olmuş. Uzattıkça uzatıyorlar ve anlatanlarda en ufak bir heyecan yok.

Şu tanıtımı Jen-Hsun a yaptırsalar kötü bile olsa iyi göterirdi. Zaten durum izleyici sayısının sürekli düşmesinden anlaşılıyor.

Yapacakları şey aslında çok basit..

Alacak koyacaklar orta yere bir GTX Titan birde R9-290X kapıştıracak.. sonunda da "nasıl koduk ama" dersin olur biter, hepsi bu Sonra önümüzde ki maçlar bakarız.

Türkler yapsa böyle yapardık ama yabancılar daha saygılı

• Highta izlememe rağmen görüntü çamur gibi o demodanda bir b*k anlamadım bu yüzden.Sizde durum nedir?
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Bu son uzay sahneli demo/oyun etkileyiciydi. star citizen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 26 Eylül 2013; 0:35:59 >
  • Uyumamak için bir sebep arıyorum feci baydım ya lansmana gel
  • quote:

Alacak koyacaklar orta yere bir GTX Titan birde R9-290X kapıştıracak.. sonunda da "nasıl koduk ama" dersin olur biter, hepsi bu Sonra önümüzde ki maçlar bakarız.

Herkesin beklediği buydu sanırım. En azından etkileyici oyun videoları, yüksek çözünürlük vs... 45 dk audio audio deyince kimse etkilenmiyor işte. Ya da Ruby'nin artık bukle bukle saçları var deyince...

Jen-Hsun-Huang eline GTX Titan'ı alıp 20 dk boyunca şov yapmıştı. Şundan çok daha iddialıydı. İnşallah tanıtım sonunda biraz heyecan verecek şeyler görürüz de bir şeye benzer. Yoksa çok ciddi bir fail olma yolunda ilerliyor.

• quote:

ne adamsın ya..

şaka maka ne ses getirirdi böyle bir çıkış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 26 Eylül 2013; 0:36:18 >

• rezes kullanıcısına yanıt
    Oyunu pc ye kurmadan inanacağım görüntüler değil hocam , renderlenmiş görüntülere benziyor ama artık bu grafiklerin olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

şimdi bu 270x ile 280x şimdinin 7850-7870 i gibi birşey mi oluyor? öyleyse iyi fiyatlarıda güzel çekeriz hemen birini yola devam ederiz :)

270 bilemem ama 280x 79xx dengi gibi duruyor.
  • Böyle kaliteli uzay simülasyonu görmeyeli uzun zaman olmuştu. Freelancer, wing commander yapımcısından daha ne olsun
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.