Şimdi Ara

Amd Phenom x4 be için ekran kartı önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amd phenom ii x4 965 3.40
    black edition işlemci
    4 gb ram asus M4a78t-e anakartlı bir kasam var
    Oyun ve render alıyorum, var olan ekran kartı zotac gt240 1gb 128bit sddr3 bilgisayarda hd film izlerken özellikle kiltlenme yapıyor render yaparken de aynı şekilde , ekran kartım patates oldu sanırım bunun yerine biraz daha iyi ucuz yollu neler alıp takabilirim kullandıgım amd için hangi ekran kartları uyumlu neye göre değişiyor sddr ve gddr arasında ne fark var önerisi olan arkadaşları dinliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katearcher -- 31 Mart 2015; 9:20:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam işlemcinizin tam modelini söylerseniz daha iyi olur. black edition 970,965 veya 955 fx-6300 kadar güçlüdür. 980 veya 975 en z fx-8320 kadar güçlüdür.
  • am3 işlemci olduğuna göre işlemcin 955 falan olabilir bu işlemciye en iyi r9 270 gider
  • Anakartın tam modeli ltm-le gibi bişey olması lazım.Bildiğim kadarıyla max 95w tdp işlemci destekliyor.Bu değere sahip bir tek 955 modelinin bir revizyonu var.

Bütçe önerirseniz yardımcı olabiliriz.Gt 210dan sonra ne takarsanız takın hissedersiniz zaten performans artışını.Oyun oynamıyorsanız r7 240 alın geçin derim.Nvidia kart isterseniz gt730-740 filan da olabilir.Oyun oynayacaksanız minimum r7 260x öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Anakartın tam modeli ltm-le gibi bişey olması lazım.Bildiğim kadarıyla max 95w tdp işlemci destekliyor.Bu değere sahip bir tek 955 modelinin bir revizyonu var.

Bütçe önerirseniz yardımcı olabiliriz.Gt 210dan sonra ne takarsanız takın hissedersiniz zaten performans artışını.Oyun oynamıyorsanız r7 240 alın geçin derim.Nvidia kart isterseniz gt730-740 filan da olabilir.Oyun oynayacaksanız minimum r7 260x öneririm.

daha önce de söyledim.her yarbay olanın sıfatına güven olmaz diye.adamlar boşuna işlemcinin tam modelini sormamış

http://www.asus.com/tr/Motherboards/M4A78TE/

• quote:

Orijinalden alıntı: spellfore103

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Anakartın tam modeli ltm-le gibi bişey olması lazım.Bildiğim kadarıyla max 95w tdp işlemci destekliyor.Bu değere sahip bir tek 955 modelinin bir revizyonu var.

daha önce de söyledim.her yarbay olanın sıfatına güven olmaz diye.adamlar boşuna işlemcinin tam modelini sormamış

http://www.asus.com/tr/Motherboards/M4A78TE/

Ruh hastası mısın ergen misin?Aynı modeli kullandığım için onu yazdım ki yanlış modeli yazmış olabilirim ne var bunda?.Ha 955 ha 980 ne fark edecek gt210 kullanan biri için söyler misin?Fark ederse de konuyu açan arkadaş yazardı zaten veya sonradan yazar.

Ayrıca rütbeyle ne alakası var bunun?Yarbay olunca noluyorsa artık adamda nasıl bir kafa yapısı varsa...

Daha önce de söylemiş...Hiç mi işin yok birader cins cins milletin hatasını arıyorsun.Düzelteceksen de düzgünce söylersin.Ben de senin gibi cins bir mesaj atsaydım eyvallah hak ederdim o şekilde laf yemeyi fakat seninki bildiğin cinslik.

Edit:Ayrıca şimdi hatırladım o konuda kasa konusuna açıklık getirmiştim ve mesajımda bir yanlışlık yoktu, aynı paraya 200r alınırsa voodoo sığıyor rahatça.Tabi sen ona da bişey yazmadın.Hata arıyorsun kendince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 31 Mart 2015; 3:16:57 >

• Render aliyorsan amd ye bulasma . Tecrubeyle sabit . Nvidia al hocam butcen az ise gtx750ti butcen varsa gtx960 al forumdaki arkadaslar bana baya yardimci oldular secerken

Tekrar ediyorum render aliyorsan amd ye bulasma , kralini bedava verseler almam

(Yanlış anlaşılmasın nvidia fan değilim , surekli cizim yapan renderle ugrasan biriyim)

Yazim hatalari icin ozurdilerim telde tr klavye yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apachai -- 31 Mart 2015; 10:51:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: katearcher

965 3.40 yazmamışım düzelttim kusura bakmayın,
    Var olanın bir tık üstü olabilir fiyatlar hakkında inanın bir fikrim yok, bozuldugu için kör alım yapmayayım anakart ve işlemciye uygun performansta calışabilecek bir şey alayım diye danışıyorum,

Butcen ne kadar dostum onu soyle onerelim bir kart

• r7 265
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.