Bildirim
Amd Phenom x4 9550 Overclock...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu işlemciyi bende daha önce cooler master'ın eclipse cpu freezer ile kullandım ocz vendetta ile sorun yaşıyacağını sanmıyorum.Server kasada varki yer sorununda yok bir problem olmaz rahatlıkla kullanabilirsin -
selam;
phenomların overclock kabiliyeti biraz sınırlı .... thermaltake yada ocz gibi bi soğutucu alsan dahi 3.0 ghz ın üstüne çıkman çok zor ...2.64 ghz de stock fanla stabil çalıştırıosan sorun etme bence ... -
vendetta 2 ile 3 sınırına yaklaşabilirsin,mesela benim 9850 stok fanla sıcaklık aralığı 62-70 iken,şimdi OClu 3.2 de 35-50 arasında,yani tavsiye ederim vendetta 2 yi,birde sessizliği var tabiki -
yazik ya
o kadar para harciyorsunuz
overclock dan da anliyorsunuz
elde edeceginiz performans q6600 dan belki %35 daha az olacak -
quote:
Orjinalden alıntı: CeFurkan
yazik ya
elde edeceginiz performans q6600 dan belki %35 daha az olacak
Oyunlarda genel anlamda(OClu Q6600) biraz daha iyi kabulde yüzde otuz beşde işkembeden olmuş kusura bakma kardeş... -
quote:
Orjinalden alıntı: minmaster
quote:
Orjinalden alıntı: CeFurkan
yazik ya
elde edeceginiz performans q6600 dan belki %35 daha az olacak
Oyunlarda genel anlamda(OClu Q6600) biraz daha iyi kabulde yüzde otuz beşde işkembeden olmuş kusura bakma kardeş...
ya bu adam zorlasa 3 ghz e cikamiyor
q6600 larin takozu bile 3.2 yapiyor ki sogutucu felan alirsa 3.6 rahat yaparsin
hesapla sen 3.6 ile bu islemcinin limit mhz deki performans farkini -
bencede ..intel overclock konusunda amd den çok üstün ...eski bi amd kullanıcısı olarak phenomu 600 mhz yükseltebilmek için 50 tane takla atıodum .... sırf uyuz olduğum için e8400 aldım .... ama tabi amd nin fiyat performans durumunuda yabana atmamak lazım ... -
MHZ artışıyla performans artışı tam doğru orantılı değildir,bunu en cahil Overclockerlar bile bilir,işlemciyi kullanıyorsunuz tamam anladıkda abartmayalım lütfen,internette phenom 9850'i incelemelerinde 80 puan altında veren bir site görmedim ayrıca Phenomların OC da sınırlı olduğu doğrudur ama 3.0'a çekerken hiç zorlanmadım Overdrive ile 2 saniyede yapılabiliyor,internetten istediğiniz teste bakabilirsiniz öyle yüzde otuzbeşmiş bilmem neymiş,yok öyle birşey ıntelin extreme işlemcileri ancak o kadar fark atar, atarsa..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minmaster -- 25 Aralık 2008; 13:31:12 > -
arkadaşlar bende söz konusu işlemciyi kullanıyorum. overclock çekicem fakat değerleri vermeyi bilmiyorum.mesela 2.2 den 2.5 çıkarmak için hangi değerleri vermeliyim? -
Aynı işlemciyi bahsettiğin vendetta2 ile kullanıyorum.
2.74 lere kadar çıkmıstım, dahada zorlamadım. -
Bende de 9550 var. Oc yapmak icin kullanilan bir progra felan var mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X