Şimdi Ara

AMD Phenom X4 925 Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba işlemcim AMD Phenom II X4 925 yetersiz geldiğini düşünüyorum ve overclock yaptım ama 3.2 Ghz alınca oyunlarda falan ibrden ekran gidiyor çizgiler falan reset atmak gerekiyor 3.0 Ghzde sorunsuz 3.2 Ghz almak için voltajmı vermek gerekiyor voltaj nasıl vericez birşey olmasn işlemciye ayrıca :D Stok fanla kaça kadar çıkılır ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcanil

Arkadaşlar merhaba işlemcim AMD Phenom II X4 925 yetersiz geldiğini düşünüyorum ve overclock yaptım ama 3.2 Ghz alınca oyunlarda falan ibrden ekran gidiyor çizgiler falan reset atmak gerekiyor 3.0 Ghzde sorunsuz 3.2 Ghz almak için voltajmı vermek gerekiyor voltaj nasıl vericez birşey olmasn işlemciye ayrıca :D Stok fanla kaça kadar çıkılır ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Ramden kaynaklanıyor gibi geliyor, ramlerine de voltaj verdin mi..?
  • Hayır vermedim ne yapmalıyım Knigston CL9 4 GB DDR3 1333 MHz normal ramlar birşey olmaz dimi nasıl yapıcam bide :D
  • quote:

Hayır vermedim ne yapmalıyım Knigston CL9 4 GB DDR3 1333 MHz normal ramlar birşey olmaz dimi nasıl yapıcam bide :D

O.C. yaptıktan sonra biostan ramlerin mhz sine bakar mısın, eğer 1333 mhz den yüksekse, 1333 veya aşağısına çekmeye çalış...
  • Peki alçaksa ne yapıyım aşağı derken ne kadar aşağı
  • quote:

Peki alçaksa ne yapıyım aşağı derken ne kadar aşağı

Biostan DRAM Frequancy var oradan ramlerin mhz ine bakabilirsin, yine oradan ramlerin mhz ini değiştirebilirsin, zaten orada 3 veya 4 seçenek olması lazım, oradan ram mhz ini uygun bir değere al, 1333 veya aşağı bir değerde olsun, biraz aşağı olması sana performans kaybı yaşatmaz...
  • 1:2:6:6 vardı 1280 falandı ona aldım az önce 255e almıştım x14le 3400 falan mhz olmustu işlemci reset attı şimdi 3200 lere düşürdüm bakalım nolcak everestle bi strese alalım voltaj istiyor galiba ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX-4100 vs. Phenom II X4 965
    13 yıl önce açıldı
    Phenom II X4 965 Vs FX 8150
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1:2:6:6 vardı 1280 falandı ona aldım az önce 255e almıştım x14le 3400 falan mhz olmustu işlemci reset attı şimdi 3200 lere düşürdüm bakalım nolcak everestle bi strese alalım voltaj istiyor galiba ya.

Ram frekansın 1280 de kalsın, işlemci mhzini de 3200 e al, bu şekilde stabil çalışıyor mu bir bak...
  • Evet şuan stabil çalışıyor everest ile strese soktum 12 dakika oldu CPU 68 69 derecede ama hiç sorun olmadı ayrıca facede falan takılıyorum iyi yani gpuyada oc yaptımı uçar sanırım artık pc.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.