Şimdi Ara

AMD PHENOM II x6 1055t için İşlemci soğutucusu ÖNERİLERİNİZ Fiyat 100 TL Geçmesin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle Hem sessiz hemde iyi soğutan bir soğutucu kullandığınız bildiğiniz gördüğünüz duyduğunuz :)) varsa tavsiyeniz güzel olur. Bu Stok fan iyice çığırından çıktı artık Yeni Almanın zamanı geldi.
    100 tl yi geçmeyecek şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler..

• xigmatek balder kullanıyorum 955 x4 ile ve 4ghz'e overclock edilmiş durumda, tam yükte 60 dereceyi geçmiyor -ki oda sıcaklığım 30'un altına hiç inmiyor.
    ayrıca mükemmel derecede sessiz, fanını son devirde dahi duyamıyorum.
  • AMD Phenom X6 1090T Akasa Venom ile boşta 23C karar senin
  • thermalrigt ultra 120 extreme rev c 100tl teknobiyotik. İncelemelere baktığımda noctua nh d14'ten sonraki en iyi soğutucu olarak gözüküyor fiyatı da uygun. Fan gelmiyor soğutucu ile elde fan yoksa güzel bir fan da alınmalı yanına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

AMD Phenom X6 1090T Akasa Venom ile boşta 23C karar senin

Bu sıcaklarda hava soğutma ile ha Oda sıcaklığı 18 falan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizma06

quote:

AMD Phenom X6 1090T Akasa Venom ile boşta 23C karar senin

Bu sıcaklarda hava soğutma ile ha Oda sıcaklığı 18 falan mı ?

Hayır oda sıcaklığı 25 derece civarıdır ölçmedim ama o kadar soğuk değil klima var ama çalıştırsamda bulunduğum odaya gelmiyor 9 binlik klima ev 130mt2 soğutmuyor kendi olduğu odadan başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 29 Temmuz 2011; 14:46:48 >

• Elektrikle çalışan bir cihazın hava soğutma ile oda sıcaklığının altında çalışması nekadar normalse buzunda 100 derecede erimemesi okadar normal olurdu sanırım sensörlerinde hiç normal gözükmüyor sevgili despot.Elçiye zeval olmaz ama sende sensörlerin yalancısısın anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 29 Temmuz 2011; 14:55:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Fx-8350 kutulu fanlı 450 TL
    5 yıl önce açıldı
    AMD X4 620 için Anakart
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Elektrikle çalışan bir cihazın hava soğutma ile oda sıcaklığının altında çalışması nekadar normalse buzunda 100 derecede erimemesi okadar normal olurdu sanırım sensörlerinde hiç normal gözükmüyor sevgili despot.Elçiye zeval olmaz ama sende sensörlerin yalancısısın anlaşılan

Kasayı toplayalı 1 ay olmadı gerçek değerlere nasıl bakarım eğer yanlışsa ama kasada 6 fan var üstteki 20cm egzoz fana elimi koyduğumda buz gibi üflüyor 85 liraya akasa venom aldım olamaz mı ki 23 derece

Eski SS:
     AMD PHENOM II x6 1055t için İşlemci soğutucusu ÖNERİLERİNİZ Fiyat 100 TL Geçmesin!!

2dk önce çektiğim SS:

Ekleme: Cool'n Quiet AÇIK
    fan olarak 2 tane 20cm 1 tane 110CFM 12cm bir tane daha 12cm bir de akasa venom var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 29 Temmuz 2011; 15:01:21 >

• İnsanlar bu değerleri su soğutmaya geçerek yakalamaya çalışıyor heleki bu sıcaklarda.Kısaca şöyle örnek gösteriyim kendi sistemimde kışın boşta 20 derecede çalışan işlemci şuanda 35-40 arası mantıken seninde 25 ortalama olsa kışın 15 falan olması gerekir hiç gördünmü 15 derecede işlemcinin çalıştığını acaba nette birçok teste bakabilirsin kendi işlemcin dahil değerler aşırı düşük geldi bana olamazmı olabilir aşk tesadüfleri sever de belki :)) ama ben bunca yıldır görmedim duymadım ama neden olmasın insan oğlu aya çıkmışken bunlar neki
  • quote:

İnsanlar bu değerleri su soğutmaya geçerek yakalamaya çalışıyor heleki bu sıcaklarda.Kısaca şöyle örnek gösteriyim kendi sistemimde kışın boşta 20 derecede çalışan işlemci şuanda 35-40 arası mantıken seninde 25 ortalama olsa kışın 15 falan olması gerekir hiç gördünmü 15 derecede işlemcinin çalıştığını acaba nette birçok teste bakabilirsin kendi işlemcin dahil değerler aşırı düşük geldi bana olamazmı olabilir aşk tesadüfleri sever de belki :)) ama ben bunca yıldır görmedim duymadım ama neden olmasın insan oğlu aya çıkmışken bunlar neki

Aslında cpu soğutucu almak yerine su soğutma bile düşündüm de param yetmedi

• Ne gerek var 23 dereceyi tutturmussun şu sıcakta sıvı soğutmada suyu dondurursun sen valla şaka biyana fazla kasanın yanında durma hasta etmesin
  • adana evde sıcaklık 30 derece kasa ıcı boşta 30 yukte 51 derece 1055t 3.7 ghz de kullanıom daha pek anlamadımdan 4 ghz yapamadım
    SunbeamCCF 120MM cok buyukmuş bılader yan pleksıdekı fanı cıkartmak zorunda kaldım
  • quote:

quote:

Elektrikle çalışan bir cihazın hava soğutma ile oda sıcaklığının altında çalışması nekadar normalse buzunda 100 derecede erimemesi okadar normal olurdu sanırım sensörlerinde hiç normal gözükmüyor sevgili despot.Elçiye zeval olmaz ama sende sensörlerin yalancısısın anlaşılan

Kasayı toplayalı 1 ay olmadı gerçek değerlere nasıl bakarım eğer yanlışsa ama kasada 6 fan var üstteki 20cm egzoz fana elimi koyduğumda buz gibi üflüyor 85 liraya akasa venom aldım olamaz mı ki 23 derece

Eski SS:

2dk önce çektiğim SS:

Ekleme: Cool'n Quiet AÇIK
    fan olarak 2 tane 20cm 1 tane 110CFM 12cm bir tane daha 12cm bir de akasa venom var

everesti (aida64 oldu gerçi) güncelle son sürümüyle bak anlarsın ya da coretemp veya hwmonitor le bak bir de mümkün değil 85 liralık soğutucu ile 23 derece

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoahmet

everesti (aida64 oldu gerçi) güncelle son sürümüyle bak anlarsın ya da coretemp veya hwmonitor le bak bir de mümkün değil 85 liralık soğutucu ile 23 derece

Buyrun AIDA64

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.