Şimdi Ara

Amd Phenom II X6 1055t 2.8 Ghz nasıl sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar nası işlemci bu vatandan topladım kasa fakat ordaki ilgili arkadaş bu işlemciyi önerdi bana ama ben pek memnun kalmadım bu işlemciden herkes x4 öneriyor bana siz ne dersiniz değişsemmi ?
    işlemci orjinal fanı berbat bişiydi traktör gibi ses çıkarıyordu sonradan daha güçlü bir fan taktırdım 40 tl verip daha sağlam bir fan ses çıkmıyor .. fakat bu sefer ekran kartı rokete bağlıyor ondan çok ses geliyor..

diğer donanım
    ram
    2x KINGSTON 4GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram
    2x KINGSTON 2GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/kingston-khx1600c9d34g-4gb-hyperx-genesis-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=53933

ekran kartı
    XFX HD6850 Black Edition O.C. GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
    http://www.vatanbilgisayar.com/xfx-hd-685x-znbc-hd6850-black-edition-oc-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=53156

kasa 500 lük normal standart kasa ama ekstra 3 kasa fanı daha taktırdım gayet hoş oldu

ana kart msi dı sanırım iyi bir karttı 450 tl vermiştim şu anda hatırlamıyorum açıp bakmam lazım

HDD 500gb 5400 rpm bi hdd normal bişi :D biliyorum SSD veya SAS al diceksiniz alıcam ama zamanı var asıl derdim işlemcide kafam takılıyo

sizce bu donanıma işlemci uygunmu ne dersiniz ?

ben oyunlarda gayet iyi performans alıyorum ama sanırım HDD den dolayı işlemler yavaş oluyor HDD eksik biliyorum ama işlemci nasıl sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu.Gork -- 27 Haziran 2012; 12:45:18 >

• İşlemcinin neyinden memnun kalmadın ?? 450 lira ankarta para verip ssd almayıp 5400rpm hard disk ile sistem yapmak için neyin kafasını yaşamak lazım bilemiyorum sanırım bilgisizlik olsa gerek , işlemcin çok iyi merak etme......
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

İşlemcinin neyinden memnun kalmadın ?? 450 lira ankarta para verip ssd almayıp 5400rpm hard disk ile sistem yapmak için neyin kafasını yaşamak lazım bilemiyorum sanırım bilgisizlik olsa gerek , işlemcin çok iyi merak etme......

doların 1.6 1.5 lerde seyir ettiği zamanlarda aldıgım ana karttı ozaman 270 liraydı şimdi 450 kafa yaşadıgım yok dostum zamanında ben bu işlemciye 200 lira verdim

ama benım burda sormak istediğimi anlatamadım sanırım x4 965 işlemci benim işlemciden iyiymiş öyle diyorlar bunu sorup emın olmak istedim hepsi bu soru için kafamı yaşamak lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu.Gork

quote:

İşlemcinin neyinden memnun kalmadın ?? 450 lira ankarta para verip ssd almayıp 5400rpm hard disk ile sistem yapmak için neyin kafasını yaşamak lazım bilemiyorum sanırım bilgisizlik olsa gerek , işlemcin çok iyi merak etme......

doların 1.6 1.5 lerde seyir ettiği zamanlarda aldıgım ana karttı ozaman 270 liraydı şimdi 450 kafa yaşadıgım yok dostum zamanında ben bu işlemciye 200 lira verdim

ama benım burda sormak istediğimi anlatamadım sanırım x4 965 işlemci benim işlemciden iyiymiş öyle diyorlar bunu sorup emın olmak istedim hepsi bu soru için kafamı yaşamak lazım :)

öyle bişey yok seninki daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Prinergy

quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu.Gork

quote:

öyle bişey yok seninki daha iyi

eyv çok saol işlemciyi seneye değişmeyi düşünüyorum bakalım amd daha iyi işlemciler çıkarırsa tabi

• Aynı nesil işlemcinin 4 çekirdeklisi nasıl 6 çekirdekliden daha üstün olucak var mı bunun bir örneği ??? İşlemcini uzun yıllar değiştirmene gerek yok ssd al ssd ssd ssd ssd ssd
  • teorik olarak doğru 6 çekirdek olması 965 den daha ii anlamına gelmez şöyle bir fark var çarpan kilidi açık olduğu için 1055 den daha performanslı oc potansiyeline sahip 3,7 -3,8 ghz e voltaj vermeden çıkarabilirsin ama eğer aldıysan tekrar değiştirmeninde bir mantığıda yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasidokostas

teorik olarak doğru 6 çekirdek olması 965 den daha ii anlamına gelmez şöyle bir fark var çarpan kilidi açık olduğu için 1055 den daha performanslı oc potansiyeline sahip 3,7 -3,8 ghz e voltaj vermeden çıkarabilirsin ama eğer aldıysan tekrar değiştirmeninde bir mantığıda yok

965 i her türlü tokatlar çarpan kapalı işlemciler bile çarpanı açık olan işlemcilerin yakaladığı hızı yakalayabiliyor + olarak eğer donanımı kullanabilecek uygulamalarla uğraşıyorsa kişi, fazladan 2 çekirdek yüksek saat hızından daha iyi sonuç alıcaktır.
  • quote:

Aynı nesil işlemcinin 4 çekirdeklisi nasıl 6 çekirdekliden daha üstün olucak var mı bunun bir örneği ??? İşlemcini uzun yıllar değiştirmene gerek yok ssd al ssd ssd ssd ssd ssd

Valla SSD şart oldu hocam yeminle 5400 rpm ile işkence çekiyoz ya hele yeni nesil oyunlarda :)
    quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

1055t degilde bulabilirsen 1090 t al.Anakart 300 liralık amd anakartlar en iyileri 450 çok vermişsin 1090t alırsan super olur almazsanda 1055de iyidir x6lar guzel birde sogutucu al 3.4 falan yap kullan

sorma ya bunun 1100 ü de var onda gözüm vardıda 450 vermedim ben zamanında 200 220 lira verdim şimdi 3 ay once baktıgımda 400 450 liraydı sanırım.

• Senin işlemcin x4' lerden daha iyi fakat onların kastettikleri oyunlarda 2-4 çekirdek kullanan uygulamalarda ghz değeri daha yüksek olduğu için (965 be 3.4ghz) biraz daha iyi performans vereceğinin ifade ediyorlar. Ama çoklu işlem gerektiren uygulamalarda işlemcin farkını ortaya koyacaktır. Ve hız aşırtarak 3.5 ghz çok rahat çıkabileceğinin düşünüyorum.
  • http://cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

Linke bak moralin gelsin X4 965: 4200 puan , senin işlemci 5183 puan

gerçekten Foxconn A9DA-S bile alsan ki ben forumdan 110 mı almıştım neydi ? Onun yerine SSD alsan iyi olurdu..

Şu an benim bilg phenom II X4 840 var aynı senin XFX HD 6850 den var son çıkan oyunlardan çok memnunum özellikle son zamanlarda skyrimde oynuyorum müthiş crysis 2 modernwarfare 3 nfs full hd oynuyorum... ssd ile ara yüklemeler çok hızlı..yanlız 500 wattlık power supply gerçekse yetiyor herhalde işlemcin thuban olsa 95 w idle desek..performansta yeter mi bilmem...bi ara crysis mW3 falan dene makinanı....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.