Şimdi Ara

AMD Phenom II x4 945 i nasıl bilirsiniz arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar konu açık..overclock,soutma güç fln artık önemli olan tüm konular hakkında değerli yorumlarınızı almak istiorum teşekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyGun16 -- 10 Şubat 2010; 6:22:56 >

• Dostum ben kullanıyorum 4gbram ile birde his iceq4870 1gb 256 bit ile mükemmel donma-kasma sorunu olmaz güç tüketimi mükemmel.. overclock hakkındda fazla bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 11 Şubat 2010; 15:12:22 >
  • Alınabilitesi en yüksek işlemcilerden birisidir.Oc ile 4,00 rahat geçersin, ben ramlerden yapamadım.İşlemci hertürlü gidiyor ramler takoz :D oc yapabilirsin ama stok fan ile değil .3,5~3,6 stabil şekilde taş gibi gider.İşlemcinin güç tüketimi nedir onu anlamadım 125W ve 95W versiyonlar var.Hangisini alırsan ona göre güç tüketir :D ısı konusu ayrı tabi 40-45 arası gidiyo geliyor.içiniz rahat bi şekilde kullanabilirsiniz.
  • benimde bu islemciye bir sorum olacak.
    Islemci 955 BE ye karsi fiyat farki fazla yok ancak 125 W tüketiyor 955
    Bu durumda fiyat+güc tüketimi fazla olmasina ragmen 945 mi alinir yoksa 955 mi
    tabi birde ihtiyaca göre alinir diyelimki oyun ve multi prog. lar calisicak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delisakir6

benimde bu islemciye bir sorum olacak.
    Islemci 955 BE ye karsi fiyat farki fazla yok ancak 125 W tüketiyor 955
    Bu durumda fiyat+güc tüketimi fazla olmasina ragmen 945 mi alinir yoksa 955 mi
    tabi birde ihtiyaca göre alinir diyelimki oyun ve multi prog. lar calisicak.

Dostum ben kullanıyorum emin ol gta 4 felan süper çalıştırıyor..
  • iyi bilirdik der herkes el mezarında aklıma bu söz geldi şimdi

ben senin yerinde olsam biraz daha paraya kıyıp cokta deil zaten 955 alırdım pek fark yok aralarında güçtüketimi haricinde zaten
  • para buna yetti xD yanında 4 gb ram 770ta ud3 anakart war..herneysee iyi bi soğutucuyla 5 ghz ye çıkarmıım dersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şaka yapma canım foreverkings ne demiş onu anlamadım gta4 işlemci almak için performans kıstasımıdır nedir anlamadım neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.rar

şaka yapma canım foreverkings ne demiş onu anlamadım gta4 işlemci almak için performans kıstasımıdır nedir anlamadım neyse

çıkmazmı
  • quote:

şaka yapma canım foreverkings ne demiş onu anlamadım gta4 işlemci almak için performans kıstasımıdır nedir anlamadım neyse

boşver dedigimi fazla aram yok işlemcilerle oyunlardda performanslı dedim.
  • güzelim işlemcie bukadarcıkmı yorum var.. yokmu şöyle profesional bilgi sahibi abiler ablalar bi aydınlatsın bizi oc konusunda fln
  • oc de ne yi amaçlıyosun diyorum işte 4,00 yaparsın ama stok fan zor olur.daha yukarısı gitmez elindekilerle.mümkünatı yok.oc de ne istiyosun yaptığım ayarlarımı vereyim profesyonel bilgi olarak
  • akasa nero gibi bi modelle günlük 4 ghz de kllanabilirsin rahat rahat 4.4 dede kullanırsın gibime geliyor ancak nadiren stabilite sorunu yaşarsın
  • quote:

oc de ne yi amaçlıyosun diyorum işte 4,00 yaparsın ama stok fan zor olur.daha yukarısı gitmez elindekilerle.mümkünatı yok.oc de ne istiyosun yaptığım ayarlarımı vereyim profesyonel bilgi olarak

elinden gelen desteği yap sen bana
  • bi 20 dk önce alabildiğim max. ghz.daha yukarısı olmuyor. yani ramler izin vermiyor.

@1mpossible arkadaşım sallamadan önce nasıl bi işlemci olduğuna bak 4.4 den bahsediyor şaka gibi. akasa nero yu takınca kafadan 4 ü geçiyor zaten.

http://img8.imageshack.us/img8/1144/ekranalntswy.jpg

EDİT:Bu arada fan hızı maksimum da değil.optimal ayarda.max değer:2500~2550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.rar -- 11 Şubat 2010; 1:05:38 >

• saol arkadaşm yorumların için gördüğüm kadarıyla snde bu işlemciyi kullanıyorsun memnunmusun varmı sorun artılarını eksilerini söleyebilirmisin :)
  • 965 almak istemiştim ama stoklarda sadece 945 kalması nedeniyle alırken içime sinmemişti. daha sonra içim ısındı işlemciye çünkü performansı gayet iyi. elbetteki 955 ve 965 bu işlemciden daha iyi fakat bu işlemciyi yabana atmamak lazım.
    overclock konusuna gelirsek ben stok fan ile hiç voltaj vermeden 3,4ghzde kullanıyorum. 45 dereceden yukarı çıktığına şahit olmadım.
    parası 965 veya 955e yetmeyenlereşiddetle tavsiye ederim bu işlemciyi
  • yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler yorumlara devaaaaam
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyGun16

para buna yetti xD yanında 4 gb ram 770ta ud3 anakart war..herneysee iyi bi soğutucuyla 5 ghz ye çıkarmıım dersiniz

nettin kardeş 5ghz
  • Çıkarırsın iyi bir soğutucuyla 5ghz e ama ramlerin çarpanlarıyla da alakalı olacağından ramlerinin kaliteli olması gerekli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.