Şimdi Ara

AMD PH II 945 İNTELDE NEYE DENK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabaalr herkese 1 ay sonra amd X4 PH II 945 CPU ALACAGIMDA bu cpu İNTELDE hangı cpuya denk acaba oyun performansı olarak .

Birde sormak istedigim bir soru var sizlere

ben imzamdakı sıstemle GTA IV EFCL DE [ OYUN ORGINAL VE TUM UPDATELERI YUKLU ] 1680X1050 Cozunurlukle 44 fps alıyorum ama oyun genelde hele geniş mekanlarda 25 lere 18 lere kadar dusuyor bu sorun ekran kartındanmı işlemcıdenmı işlemcıyı 3.2 YAPTIGIMDA DA AYNI ayarlarda 44 fps alıyorum ve oyun hıc tatmın edıcı degıl akıcılık olarak acaba bu sorun neden kaynaklanıyor acaba

Statistics
    Average FPS: 44.31
    Duration: 36.43 sec
    CPU Usage: 76%
    System memory usage: 63%
    Video memory usage: 72%

Graphics Settings
    Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Shadow Quality: Medium
    Reflection Resolution: Medium
    Water Quality: Medium
    Texture Filter Quality: Tri-Linear
    Night Shadows: Off
    View Distance: 22
    Detail Distance: 22

Hardware
    Microsoft Windows 7 Ultimate

Video Adapter: ATI Radeon HD 5700 Series
    Video Driver version: 8.17.10.24
    Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
    AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor

ŞİMDİDEN COK TESKKURLER

• yokmu cevap
  • beyler bu amd 945 işlemcisi İNTELİN HANGİ İŞLEMCİSİNE DENK ACABA ?
  • Q8300 yada Q8400 olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftrzk

Q8300 yada Q8400 olsa gerek

PEKİ Q8400 güclü bir işlemcimi ?

eger AMD X4 630 2.8 DEN PH II 945 3.0 GHZ a gecersem gta IV Da ORTALAAM KAC FPS ARTIS SAGLAR BANA ?
  • http://www.cpubenchmark.net/

Buradan da sonuçlara bakabilirsiniz.
  • Athlon II x4 630 dan Phenom II 945 e geçilmez. Oyun performansları çok fazla değişmez.Elinizdeki cpu en iyi f/p işlemcidir

Q8400 2.66 ghzle gelen intelin alt-orta sınıf 4 çekirdeklilerinden. Ortalama performans verir. Oyun için biraz oc yapılırsa fena işler çıkarmaz Ancak fiyat/performans olarak bana göre iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 18 Haziran 2010; 11:19:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ATHLON 2000 OC İLE NE OLUR.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

http://www.cpubenchmark.net/

Buradan da sonuçlara bakabilirsiniz.

ben testlerden bisey anlıyamıyorumkı :D yav demek istedigim benchde 45 fps alıyorum ama oyunda 18 lere 22 lere kadar dusuyor fps bu sorunu nasıl halledebılırım xp BİT Bİ kurmalıyım
  • quote:

Athlon II x4 630 dan Phenom II 945 e geçilmez. Oyun performansları çok fazla değişmez.Elinizdeki cpu en iyi f/p işlemcidir

yav baba anlıyamadıgım bır sy var bu imzamdakı sıstemle 45 fps alıyorum ama oyun 18 lere 22 lere kadar dusuyor hıc tatmin edici degil oyun performansı GTA IVDa oyun orgınal tum patchlerde yuklu ama hıc akıcı degıl oyun medıum ayarlarda oynamam ragmen

xp yew mı gecmelıyım acaba ? yada WİN7 DE hangı programları kapatmam lazım ramden az yemesı ıcın ? ve nasıl kapatacagım ? cpuyu 3.2 ghz da yaptım yınede 45 fps alıo bench de
    ramın bosta 1.12 kullnması normalmi win7 de

AMD PH II 945 İNTELDE NEYE DENK ?

• Bence senin sorunun işlemciyle ilgili değil.O oyun zaten saçma sapan optimizasyonu olan bir oyun. Farkı bir hatada alıyor olabilirsin, ekran kartındanda kaynaklı olabilir, sürcü sorunuda olabilir ama işlemcinin yetersizliğinden kaynaklanıcağını sanmıyorum. GTA4'ü x3 720 ile(3.6 OC var ama) ve 8800GT ile çok çok rahat oynadım. x4 630 ile daha rahat oynaman lazım. Shadow'u sonuna kadar açtıysan belki ondan kaynaklanıyordur. O ayarı biraz kısmayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 18 Haziran 2010; 11:31:57 >
  • Hocam GTA IV deyim yerindeyse pc için çakma oyun Onun oyun içindeki performansından bence birşey bekleme. Biraz dengesiz oyun kimisi çok iyi diyor kimisi de ne kadar iyi işlemci anakartı olsa da kötü diyor. Oyunun optimizasyon sorunu var. Diğer oyunlarda durum nasıl. Game booster diye bir program vardı amd fusion da var oyuna girmeden önce açtığınızda gereksiz servisleri kapatıyor kendisi o türden birşey deneyebilirsiniz. Oyuna girdiğinizde antivirüsünüzü de kapatın derim o da etkileyebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Bence senin sorunun işlemciyle ilgili değil.O oyun zaten saçma sapan optimizasyonu olan bir oyun. Farkı bir hatada alıyor olabilirsin, ekran kartındanda kaynaklı olabilir, sürcü sorunuda olabilir ama işlemcinin yetersizliğinden kaynaklanıcağını sanmıyorum. GTA4'ü x3 720 ile(3.6 OC var ama) ve 8800GT ile çok çok rahat oynadım. x4 630 ile daha rahat oynaman lazım. Shadow'u sonuna kadar açtıysan belki ondan kaynaklanıyordur. O ayarı biraz kısmayı dene.

baba golge full dusukde zaten
  • quote:

Hocam GTA IV deyim yerindeyse pc için çakma oyun Onun oyun içindeki performansından bence birşey bekleme. Biraz dengesiz oyun kimisi çok iyi diyor kimisi de ne kadar iyi işlemci anakartı olsa da kötü diyor. Oyunun optimizasyon sorunu var. Diğer oyunlarda durum nasıl. Game booster diye bir program vardı amd fusion da var oyuna girmeden önce açtığınızda gereksiz servisleri kapatıyor kendisi o türden birşey deneyebilirsiniz. Oyuna girdiğinizde antivirüsünüzü de kapatın derim o da etkileyebiliyor.

BABA Sİtelere girdigim icin anti virus kullanmıom

Game booster bu programıda arastıracagım bir de win7 nın bosta 1.12 ram kullanması normalmı ?

• Senin sorunun anlasıldı. Virüs bulasmıstır kesin sana .O kasılmaların sebebide budur büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Senin sorunun anlasıldı. Virüs bulasmıstır kesin sana .O kasılmaların sebebide budur büyük ihtimal.

VALLAMI ?
  • performans olarak e8400 diye duymuştum. çift çekirdek olmasına rağmen :S
  • quote:

Q8300 yada Q8400 olsa gerek

Q8200,Q8300 ve Q8400 serisine athlon II X4 620,630,635 modelleri denktir hatta biraz daha öndedir testleri inceleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.