Bildirim
amd işlemci - x6 öneri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ya da haziranı mı beklemeliyim işlemci konusunda ?
quote:
Orijinalden alıntı: canmustu
arkadaşlar haziran ayında çıkacak amd işlemcilerin fiyatlarından haberi olan var mı ?
( 4çekirdeklisi ? 6 çekirdeklisi ? 8 çekirdeklisi ? )
arkadaşlar şimdi ben amd phenom ii x6 1100t almaya kara vermiştim bana dediler 1090 t al ?
ne yapmalıyım 1100t tavsiye edilmemesinin sebebi nedir ?
-
haziran ayında amd bulldozer model işlemcisini piyasaya sürecek net olarak birşey söylemek zor tabi ama tahmini olarak 300 $ altında olmayacaktır para olarak sıkıntım yok diyorsan haziranı beklemeni tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeßroN -- 22 Nisan 2011; 16:57:07 > -
sistemi toplamadıysan tabiki haziranı bekle.. hatta bence direk ağustosu bekle ki işlemciler daha alınabilir fiyatlara düşsün... -
550 tl ye kadar işlemci alabilirim :) 6 çekirdekliler tahmini olarak 600 ü geçer mi ??
quote:
Orijinalden alıntı: LeßroN
haziran ayında amd bulldozer model işlemcisini piyasaya sürecek net olarak birşey söylemek zor tabi ama tahmini olarak 300 $ altında olmayacaktır para olarak sıkıntım yok diyorsan haziranı beklemeni tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmustu -- 22 Nisan 2011; 17:21:30 > -
quote:
550 tl ye kadar işlemci alabilirim :) 6 çekirdekliler tahmini olarak 600 ü geçer mi ??
quote:
6 çekirdek olanlar piyasada 380-410 tl civarı çıkacak olan bulldozer 8 çekirdekli olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeßroN -- 22 Nisan 2011; 18:05:16 >
-
quote:
quote:
Benim tahminim 6 çekirdekli bulldozerler 500-600 arasında bir fiyattan girecekler ama şimdiden kestirmek çok zor fiyatları. Yine de beklemenizi tavsiye ederim en azından diğer işlemcilerin fiyatları bulldozer çıktığında ciddi oranda düşecektir.
-
tmam :) teşekkürler yardımlarınız için.
quote:
Orijinalden alıntı: Mens Rea
quote:
quote:
Benim tahminim 6 çekirdekli bulldozerler 500-600 arasında bir fiyattan girecekler ama şimdiden kestirmek çok zor fiyatları. Yine de beklemenizi tavsiye ederim en azından diğer işlemcilerin fiyatları bulldozer çıktığında ciddi oranda düşecektir.
-
1100t-1090t arasında mhz dışında fark yoktur, eğer şimdi alıcaksınız intel öneririm core i5 2500K yada core i7 2600K öneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: Mens Rea
quote:
quote:
İ5 2600k ve i7 2600k düşermi fiyatları?
-
quote:
Orijinalden alıntı: snow-leopard
1100t-1090t arasında mhz dışında fark yoktur, eğer şimdi alıcaksınız intel öneririm core i5 2500K yada core i7 2600K öneririm
Aynen katiliyorumAyrica sene sonunda cikacak olan Ivy Bridge islemciler Bulldozeri bayagi hizli bir sekilde arkalarinda birakacak gibi gozukuyor.
-
acelen yoksa buldozerleri beklemeni öneririm. sandy bridge lerle birlikte amd fiyat performans konumunu yitirmeye başladı. bu yüzden bulldozer'lerle iyi bir cevap vermesi gerekiyor. o zaman duruma bakıp daha sağlıklı bir değerlendirme yaparsın. illa şimdi işlemci almak istiyorum diyorsan. 2500k öneririm -
4 Çekirdekli Bulldozerler iyi ihtimalle 4 çekirdek Sandy 2500'ler ile yarışcak, AMD fiyat politikasında da 350 civarı gelir, 6 çekirdekliler de 450 civarıdır, tabi tahminimce :) Hazirana kadar ne iyi bir anakart alın ne de işlemci alın,zaten 2 ay kalmış. Anakartlarda AM3+'e geçilcek, AM3'e de bulldozerler gelicek fakat performans ve güç tüketimi kayıpları olacağı söylenyior, yani max performans-enerji için AM3+ şart gibi, ortasınıf bir kart da 2 yıl götürür. X2 veya X3 2ay sizi idare eder, tabi ne için kullanıcağınıza bağlı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X