Şimdi Ara

AMD, GTX 580 hakkında konuştu: HD 5970 hâlâ kral! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
18.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Father Torque

Bugün artık 5970'in ne kadar albenisi kaldı tartışılır ancak 5970 yine de asıl görevini yapmaya devam ediyor ve AMD'ye en hızlı kart prestijini sunuyor. Yoksa çoktan "kurt kocamış ve maskara olmuş" durumunda.

Sli Cf çift gpu Nekadar Hızlı olursa Olsun skor delileri dışın da kimse almaz kanımca ms dene bir bela var 90 fps alsa kaç yazıcakki :S
  • kralmı ne kralı çift gpulu okar istese nvidiada yapar ati kıralsında doğru ama fiyatların hala çok yüksek nerde o eski fiyatlar
  • amd 5970 i cıkarır 4 ay kral olur NVDIA gtx 580 ı cıkarır 1 2 hafta sevınır amd 6990 ı cıkarır ,sevinçleri bogazında kalır.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

nvidia ancak boş teknolojilerle(bkz.Cuda,nforcer,pyhsx gibi) kullanıcıların aklını karıstırmaya devam etsin,AMD her türlü lider.

tipik bir amd fanının sözü takmayın bu sözü

videodada adam sonlara doğru ona cevap veremem şuna cevap veremem diye bitirdi videoyu
    bakalım amd ne yapacak bekliyoz bulldozeri ve hd69xx serisini

Hocam bunu siz fanatiklik görün,ama sonuçlar ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

nvidia ancak boş teknolojilerle(bkz.Cuda,nforcer,pyhsx gibi) kullanıcıların aklını karıstırmaya devam etsin,AMD her türlü lider.

tipik bir amd fanının sözü takmayın bu sözü

videodada adam sonlara doğru ona cevap veremem şuna cevap veremem diye bitirdi videoyu
    bakalım amd ne yapacak bekliyoz bulldozeri ve hd69xx serisini

Hocam AMD babamın firmasımı fanatikliğini yapayım,testler sonuçlar ortada ona göre konusuyoruz.

• ohooo forumu çoluk çocuk basmış. pazarın %90 ına sahiplermiş. he canım öyle zaten piyasada gtx460 ve gts450 diye kartlarda yok. %90 kaç ay öncesinin oranı acaba?
  • GTX 460ı satıp üstüne para katıp 6870 almayı düşünüyorum
  • Cehalet kötü ama cahil olduğunu bilmemek daha kötü... Hayatında CUDA, after effects, vs. görmemiş, ne olduğunu bilmeyen arkadaşların yorumlarını bu bağlamda esefle okudum. Biraz forum okuyun, biraz araştırma yapın arkadaşlar... AMD'nin bir takım üstünlükleri olduğu doğru. Nvidia da boş durmuyor. Gecikmeli de olsa güzel hamleler yapıyor. 5970'in oynattığı frame sayısına bakınca "vay be adamlar yapmış" diyor olabilirsiniz. Bense hem oyun hem profesyonel uygulamalara bulaşan biri olarak o fiyata o kartı hayatta almam diyorum. Oyun oynamak için 5970 almak israfın önde gidenidir. Paranız çok geldiyse ne mutlu size. Profesyonel uygulamalara gelince Nvidia açık ara liderdir arkadaşlar. Profesyonel bir kullanıcı Quadro, FX vs.. ekran kartları dururken gidip 5970 almaz... Bunu da bir kenara not edin, bir de bu açıdan bakın. 5970 maliyet etkin bir kart değildir. Öyle aman aman bir kart değil yani son tahlilde kısacası...

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Cehalet kötü ama cahil olduğunu bilmemek daha kötü... Hayatında CUDA, after effects, vs. görmemiş, ne olduğunu bilmeyen arkadaşların yorumlarını bu bağlamda esefle okudum. Biraz forum okuyun, biraz araştırma yapın arkadaşlar... AMD'nin bir takım üstünlükleri olduğu doğru. Nvidia da boş durmuyor. Gecikmeli de olsa güzel hamleler yapıyor. 5970'in oynattığı frame sayısına bakınca "vay be adamlar yapmış" diyor olabilirsiniz. Bense hem oyun hem profesyonel uygulamalara bulaşan biri olarak o fiyata o kartı hayatta almam diyorum. Oyun oynamak için 5970 almak israfın önde gidenidir. Paranız çok geldiyse ne mutlu size. Profesyonel uygulamalara gelince Nvidia açık ara liderdir arkadaşlar. Profesyonel bir kullanıcı Quadro, FX vs.. ekran kartları dururken gidip 5970 almaz... Bunu da bir kenara not edin, bir de bu açıdan bakın. 5970 maliyet etkin bir kart değildir. Öyle aman aman bir kart değil yani son tahlilde kısacası...

sana katılmamak elde değil bencede olması gerekenden çok daha pahalı 5970.fiyatı düşürecek olan kim peki.biz mi yapacağız bunu,adam malım bu fiyatı bu dedikten sonra. talep azalacak ki fiyatlar düşsün.talep böyle devam ettikçe kolay kolay geri çekmezler bu fiyatları.

• Pc oyunculuğu yavaş yavaş ölürken 1000 liralık ekran kartları kimin neyine? piyasaya çıkan 10 oyundan 2 si pc ye geliyor. O kartlara para verenler sadece crysis için mi bunu yapıyor? Birşeyler ters gidiyor...
  • Peeh DX11'de 5-10 fps fazla alabilmek için harcanan paralar...
  • Krallık göreceli bir kavramdır.Kimine göre 460 sahibi olmak krallıktır kimine göre 5970 sahibi olmak kiminde göre ise triple sli sahibi olmak.

Yani paranızın yettiği kadar kralsınız.Yarın paranız çok olur gtx 580 sli kurarsınız kral olursunuz.Bir başkası gider 6990+6970 kurar o kral olur.Bu işler hep böyledir.Krallık parayla.Daha doğrusu krallık lafının bilgisayar sektöründe kullanılması bence doğru değil.Çünkü bu malzemeler o kadar çabuk tepeden iniyoki (9ayda) ne yapcağınızı şaşırıyosunuz.

Yapacağınız şey eğer paranız varsa gün koşullarında hangi firma iyi ise işlemcide(amd-intel) veya ekran kartında (nvidia-ati) almaktır.Eğer bir markaya takılıp kalırsanız fanboyluğunuzu kanıtlamış olursunuz.

Markaya düşkünlük markayı aşa ilah yapmayıda çok seven bir toplum olduğumuz için daha bilinç ne demek onu anlayamadık.Sırf ekrankartında değil Türk insanı hayatının her somut-soyut olayının muhakka başka biriyle karşılaştırma yaptığı için ne yazıkki bu sıkıntımızı atamayacağımız ortadadır.Burası sadece ekran kartı bölümü bide dışarı bakın.Sürekli compare olayını görüceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

ohooo forumu çoluk çocuk basmış. pazarın %90 ına sahiplermiş. he canım öyle zaten piyasada gtx460 ve gts450 diye kartlarda yok. %90 kaç ay öncesinin oranı acaba?

arkadaş öncelikle bu çoluk çocuk hitabetini beğenmedim.ne beni tanırsın ne de ben seni.
    donanım haber ciddi işler yapar neticede konukta sıradan biri değil.amd adına yetki sahibi birisi.elinde rakamsal veriler olmasa konuşurmu zannediyorsun veya bu iddası gerçek olmasa donanım haber bu söyleşiyi yayınlar mı?dediği rakamlar dx11 kullanan tüm serilerin dünya üzerinde satış rakamları belli bir zaman dilimini kapsamıyor.ben kimsenin avukatı da değilim sonra konu bu söyleşi üzerine olduğu için yorum yaptım sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Önemli konularda hiç konuşmadı Sasa abimiz...

+1
  • mesut abi şu gtx 580 ni inceleyin lütfen bakalım kral kim.tarafsız bir sitede incelemesini görmek daha mantıklı gibime geliyor yani söz mesut abide :D
  • @thunderwatch o kadar mantıklı bi cevap yazmıssın ki sana cevap verecek birini göremiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gümüşyaka

quote:

ohooo forumu çoluk çocuk basmış. pazarın %90 ına sahiplermiş. he canım öyle zaten piyasada gtx460 ve gts450 diye kartlarda yok. %90 kaç ay öncesinin oranı acaba?

arkadaş öncelikle bu çoluk çocuk hitabetini beğenmedim.ne beni tanırsın ne de ben seni.
    donanım haber ciddi işler yapar neticede konukta sıradan biri değil.amd adına yetki sahibi birisi.elinde rakamsal veriler olmasa konuşurmu zannediyorsun veya bu iddası gerçek olmasa donanım haber bu söyleşiyi yayınlar mı?dediği rakamlar dx11 kullanan tüm serilerin dünya üzerinde satış rakamları belli bir zaman dilimini kapsamıyor.ben kimsenin avukatı da değilim sonra konu bu söyleşi üzerine olduğu için yorum yaptım sadece

benim yapacagım acıklamayı yapmıssın tskler.

• Ah keşke Erdi abimiz amd vision black laptop ile ilgili soru sorsaydı=( gelecek mi? ne zaman görecez amd tarafından henüz vision black laptop hakkında bir açıklama yapılmadı sanırım .2011 ces fuarında da vision ultimate ile ilgili bir tanıtım yapılacak gibi görünüyor.. yani vision black laptoplar sır olmaya devam edecek =( ama görünüşe bakılırsa Sasa abimizin ağzı sıkı Erdi abimiz sormus olsa bile bu konuda da pek detay vermez gibi görünüyor :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gümüşyaka

quote:

çoluk çocuk bölümüne niye alındın güzel kardeşim? yarası olan gocunsun. çocukça yorumalr yapıyorsan sende alın. medya manipule aracıdır. nasıl bir terörist adam öldürürken hak savunur gibi gösteriliyorsa bu adamlar da aslında asla ulaşamadığımız rakamlarla oynayarak gayet güzel adam kandırabilirler. bu sadece amd için geçerli değil ama kalkıp gtx580 e laf eden adamı da kimse savunmasın. gtx580 başarılı bir karttır buna karşı çıkan adamı da kaale almam. 5970 dır diyen adamı da umursamam. ama kalkıp çift gpu lu karta karşı 5970 diyene tepkimi gösteririm. gtx580 tek gpu lu bir karttır bu adam da 5870 hala iyidir diyemediği ve nvidia gf100 de hatalar yapıp çift gpu çıkartmadığı için sadece 5970 den söz edebilir. bugün yurtdışında biri 5970 i alır gtx580 mi? onurcan bu arada çoluk çocuk bölümüne rahatlıkla alınabilirsin. aramızda 10 yaş olunca bana çoluk çocuk oluyorsun forever amd forever nvidia diyen biri 40 yaşında bile olsa kafa olarak çocuk kalmış sayacağım için onlarda alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 23 Kasım 2010; 23:44:37 >

• ati stream den sonra cuda photoshopta gözle görülür şekilde fark etti. PHSYX te son derece taktir ettiğim bir teklonoji.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.