Şimdi Ara

AMD FX 8350 Nasıl Bir İşlemcidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sisten alacagim oyun uzerine kurulu bir sistem olacak bu sistemde fx8350 kullanacagim intel pahaliya kaciyorda . 2 sorum olacak ;

1_Bu islemci saglam bir islemcimi yani performans konusunda sıkınti cikarmaz degil mi ?

2_Bu islemcinin OC degeri nedir ? En fazla kac ghz ye OC olabilir ?

Cevaplarinizi bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi bir anakart ve güç kaynağıyla 5ghz'e kadar çıkabilir şanssız değilseniz. İyi bir işlemci. Intel i5 3570k'ya göre tabi daha ucuz ama IGP, pci ex 3.0 gibi eksikleri var ona göre ve güç tüketimi oc ile muazzam derecede artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan173

Yeni sisten alacagim oyun uzerine kurulu bir sistem olacak bu sistemde fx8350 kullanacagim intel pahaliya kaciyorda . 2 sorum olacak ;

1_Bu islemci saglam bir islemcimi yani performans konusunda sıkınti cikarmaz degil mi ?

2_Bu islemcinin OC degeri nedir ? En fazla kac ghz ye OC olabilir ?

Cevaplarinizi bekliyorum.

Intel pahalı kaçıyor diyorsunuz 8350 gibi 420 TL lik işlemci almak istiyorsunuz, oysa i5 serisi aynı fiyatta (hatta 3470 daha ucuz 400 TL) ve oyunlarda daha üstün performans sunuyor.

İşlemci sağlam bir işlemci bazı MMORPG tarzı oyunlar dışında performans konusunda sıkıntı çıkarmaz

5GHz e kadar OC edenler var...."en fazla" sı olduğunu zannetmiyorum millet genelde gittiği yere kadar oc ediyor çarpan kilitleri açık

• ozaman beyler bana intelden bundan daha cok performans verir dediginiz bir kart onerirmisniz.Ama butcemi bozmayacak miktarda

• quote:

ozaman beyler bana intelden bundan daha cok performans verir dediginiz bir kart onerirmisniz.Ama butcemi bozmayacak miktarda

söyledim ya i5 3570k ya da 3470 (overclock etmeyeceksen)
  • Sadece oyun için 3470/3550/3570 de alabilirsin.

Genel kullanım için 8320/8350 tavsiye ederim. Oyunlar da yakın perf verir. Çok çekirdek destekli uyugulamalarda ise fark yapar.
    Üstelik anakart+cpu çifti daha ucuza gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam 3570k icin uygun fiyata saglam bir anakart bulabilirmisin 300 tl yi falan gecmezse iyi olur.

• Gigabyte Z77X D3H, iyi bir anakarttır.
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-z77-ds3h-ga-z77-ds3h-intel-z77-soket-1155-ddr3-2400mhz(oc)sata-30-usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=60860

Su daha iyi gibime geldi

O çok iyi bir anakart değil bir kere normal ATX boyutlarında değil kasalarda tuhaflık yaratabiliyor ikincisi overclock edeceğin zaman voltaj yükseltme opsiyonu sunmuyor, çok sinir bir diğer durum da sadece üç ses girişi olması 5+1 alsan ses kartına ihtiyaç duyacaksın.

Z77 X ler çok daha iyi ve overclocka daha uygun anakartları gigabyte'ın

• çok iyidir, cami yaptırmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Gigabyte Z77X D3H, iyi bir anakarttır.

ookami ozaman buna bakiyorum degil mi ?

• Katılıyorum.......
  • quote:

quote:

tabi iyi bir karttır fiyatı da çok yüksek değildi, MSI GD55 var ona da göz atabilirsiniz o da iyi bir anakarttır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ookami

quote:

quote:

tabi iyi bir karttır fiyatı da çok yüksek değildi, MSI GD55 var ona da göz atabilirsiniz o da iyi bir anakarttır

Dediginiz kart bu heralde

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-z77a-gd55-z77a-gd55-intel--z77-soket-1155-ddr3-2667mhz(oc)-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59266

Ancak bunda pci sayisi diye bir bolum yok obur kartta 1 pci var bunda yok ama bu arada PCİ ne ise yariyor

• pci olmaz olur mu, eternet kartı ses kartı gibi şeylerin eklendiği slotlardır

4 tane pci saydım ben resminden direk GD 55 in
  • O zaman sıkınti yoktur.Degil mi eksik birseyi yok ozaman anakart bu olsun

• quote:

O zaman sıkınti yoktur.Degil mi eksik birseyi yok ozaman anakart bu olsun

http://www.teknobiyotik.com/asrock-z77-extreme4-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-ivy-bridge.html

Kendim kullanıyorum çok memnunum inventus satıyordu ama şuan göremedim seçenek olarak değerlendir bence.

• Guzel de oc destegi nasil bunun ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.