Şimdi Ara

AMD Fx 8350 icin en ucuz ekran karti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7870xt kartim arizalaninca yeni bir kart lazim oldu. Ama pek anlamadigim bir alan.
    Normal bir kullaniciyim, arada gta 5, far cry 4 gibi oyunlari oynarim.
    Bu sartlarda alabilecegim en ucuz kart hangisi olabilir? Karta cok fazla para vermek istemiyorum.
    Aklimda rx 460 var.
    Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 500 tl civarı tek fanlı rx 560 4gb modelleri satılıyor sizin için uygundur size önerim asusun amd kartını almayınız.

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Tavsiye icin tesekkurler.

• AMD fx 8350, gtx 1060 veya rx 580'e kadar güzelce besleyebilir. Ancak sen ucuz bir ekran kartı istiyorsun. Bunun karşılığında da orta halli oyun oynamak istiyorsun.

Senin ihtiyacını görecek ve uygun fiyatlı ekran kartları şöyleri olacaktır;
    - AMD RX 550 ~ 420 tl
    - AMD RX 560 ~ 550 tl
    - Nvidia GT 1030 ~ 350 tl
    - Nvidia GTX 1050 ~ 550 tl
    - Nvidia GTX 1050 Ti ~ 800 tl

Benim tavsiyem SAPPHIRE RX 560 2GB olurdu - http://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx560-pulse-oc-2gb-128bit-pmu405371
  • quote:

Orijinalden alıntı: dancerboy14

AMD fx 8350, gtx 1060 veya rx 580'e kadar güzelce besleyebilir. Ancak sen ucuz bir ekran kartı istiyorsun. Bunun karşılığında da orta halli oyun oynamak istiyorsun.

Senin ihtiyacını görecek ve uygun fiyatlı ekran kartları şöyleri olacaktır;
    - AMD RX 550 ~ 420 tl
    - AMD RX 560 ~ 550 tl
    - Nvidia GT 1030 ~ 350 tl
    - Nvidia GTX 1050 ~ 550 tl
    - Nvidia GTX 1050 Ti ~ 800 tl

Benim tavsiyem SAPPHIRE RX 560 2GB olurdu - http://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx560-pulse-oc-2gb-128bit-pmu405371

550 haric benim aklimdakileri yazmissiniz :)

Tam burada bir sey sorayim: 2gb ve 4gb ne kadar onemli?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle anlatayım sana. diyelim ki rx 560 alacaksın ama 2gb da var 4 gb da var.. Mesela 2gb olandan aldın ve far cry 4 oynuyorsun. 1080p çözünürlükte düşük ayarda oynuyorsun, 2gb rx 560 rahat rahat yetiyor. dedin ki daha kaliteli oynayayım, çözünürlük yine 1080p, ama detay ayarlarını orta ayarlara çektin. Hah işte orada oyunun bellek ihtiyacı artar. 2 gb o zaman yetmez ve takılmalar görürsün, ama 4 gb olsaydı rahatça oynardın.

Verdiğim bu örnekte oyuna, karta ve ayarlara takılma. Ben sadece örnek verdim. Bir oyun vardır rx 560 2gb ile de 4gb ile de oynayamazsın. ama başka bir oyun vardır her iki kartla da en yüksek ayarlarda rahatça oynarsın.

uzun lafın kısası, ekran kartı belleğinin işe yaradığı yer oyundaki detay ayarlarıdır..
  • quote:

Şöyle anlatayım sana. diyelim ki rx 560 alacaksın ama 2gb da var 4 gb da var.. Mesela 2gb olandan aldın ve far cry 4 oynuyorsun. 1080p çözünürlükte düşük ayarda oynuyorsun, 2gb rx 560 rahat rahat yetiyor. dedin ki daha kaliteli oynayayım, çözünürlük yine 1080p, ama detay ayarlarını orta ayarlara çektin. Hah işte orada oyunun bellek ihtiyacı artar. 2 gb o zaman yetmez ve takılmalar görürsün, ama 4 gb olsaydı rahatça oynardın.

Verdiğim bu örnekte oyuna, karta ve ayarlara takılma. Ben sadece örnek verdim. Bir oyun vardır rx 560 2gb ile de 4gb ile de oynayamazsın. ama başka bir oyun vardır her iki kartla da en yüksek ayarlarda rahatça oynarsın.

uzun lafın kısası, ekran kartı belleğinin işe yaradığı yer oyundaki detay ayarlarıdır..

Bu kadar sade ve guzel bir anlatim olabilirdi

Mükemmel bir ornek olmuş hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartakuez -- 9 Ekim 2017; 0:31:39 >

• quote:

Şöyle anlatayım sana. diyelim ki rx 560 alacaksın ama 2gb da var 4 gb da var.. Mesela 2gb olandan aldın ve far cry 4 oynuyorsun. 1080p çözünürlükte düşük ayarda oynuyorsun, 2gb rx 560 rahat rahat yetiyor. dedin ki daha kaliteli oynayayım, çözünürlük yine 1080p, ama detay ayarlarını orta ayarlara çektin. Hah işte orada oyunun bellek ihtiyacı artar. 2 gb o zaman yetmez ve takılmalar görürsün, ama 4 gb olsaydı rahatça oynardın.

Cok net anlatmissiniz. Tesekkurler.

O zaman acele etmeyip 4gb lik model almak en mantiklisi.

• Bu iyi

https://www.itopya.com/xfx-rx560-4gb-gddr5-128bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti/

• Rica ederim. Herkesin ihtiyacı olan şeyi almasını isterim. Kimse parayı sokakta bulmuyor.

Bilenden değil, doğru bilenden öneri ve tavsiye almak en güzeli.

4 gb almayı düşünyorsan rx 560 ve 1050 ti var.. fiyatları arasında ortalama 250 tl oynuyor. 1050 ti bariz şekilde rx 560tan daha iyi, ama 250 tl'lik daha iyi mi, bence değil. ancak 1060da 1200 tl civarı. Giderek artıyor tabi. Sistemin geri kalan parçalarını da düşünerek, bütçe doğrultusunda en iyisini almak gerek.

• Ikinci el yine ayni karti alin

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Ikinci el yine ayni karti alin

O kartın 2.eli 350-400 lira, epey üst modeli sayılacak kartlar 550 tl civarı.
    Kartların 2.el durumu arabalardan beter olmuş :)
  • forumu kullanıcısına yanıt
    Kim dedi epey ust modeli oldugunu?

7870xt 460dan daha iyidir.

300liraya bulurasunuz.

• ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    Anlamadığım bir alan ama şaşırdım cidden.
    7870xt güzeldi.
    2.el msi 750 ti'ler hakkında ne dersiniz?
    En fazla 1440*900 çözünürlükte gta 5 oynarım :)
    İşimi görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

7870xt güzeldi.
    İşimi görür mü?

artik o kartlar cikali neredeyse 7-8 yil oldu hem guc tuketimi fazla hemde eski nesil sahsen ben olsam almazdim yinede siz bilirsiniz tabi

Ben 1 hafta once rx 560 4 gb aldim daha once hd 4850 1 gb 256 bit kullaniyordum 15 yildir gta 5 de full hd veya 800x600 de olsa 10 fps dahi alamadim oyundan sogudum resmen artik iyi bir kart almanin zamani gelmisti onceki karti da suan antika niyetine kutuphaneye kaldirdim hala calisiyor :)

rx 560 4 gb alip takinca gta 5 de onerilen ayarlarda suan hersey 1920x1080 de hersey ultra 35-40 fps aliyorum sadece msa 4de 10 yillik bilgisayar sahlandi resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartakuez -- 10 Ekim 2017; 4:22:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spartakuez

quote:

7870xt güzeldi.
    İşimi görür mü?

artik o kartlar cikali neredeyse 7-8 yil oldu hem guc tuketimi fazla hemde eski nesil sahsen ben olsam almazdim yinede siz bilirsiniz tabi

Ben 1 hafta once rx 560 4 gb aldim daha once hd 4850 1 gb 256 bit kullaniyordum 15 yildir gta 5 de full hd veya 800x600 de olsa 10 fps dahi alamadim oyundan sogudum resmen artik iyi bir kart almanin zamani gelmisti onceki karti da suan antika niyetine kutuphaneye kaldirdim hala calisiyor :)

rx 560 4 gb alip takinca gta 5 de onerilen ayarlarda suan hersey 1920x1080 de hersey ultra 35-40 fps aliyorum sadece msa 4de 10 yillik bilgisayar sahlandi resmen

Çok fazla abartı kullanılmış.

7870xt 2012 yılında çıktı 5 sene oldu yani.

Hd 4850 ise 2008 yılında çıktı. 15 senedir kullanman imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: HüsnüÇoban

quote:

Orijinalden alıntı: spartakuez

quote:

7870xt güzeldi.
    İşimi görür mü?

Çok fazla abartı kullanılmış.

7870xt 2012 yılında çıktı 5 sene oldu yani.

Hd 4850 ise 2008 yılında çıktı. 15 senedir kullanman imkansız.

hüsnüçoban burda hangi kart hangi tarihte cikti bakalım kim bilecek yarismasi yapmiyoruz o yuzden takla atarak yuvarlanarak gulecek bir durum yok.

2007 ocakda aldim 11 yil olmus evet gelisi guzel 15 yil yazdim asil amac ironi yapmakti eski nesil kart alinmamasi cok fazla elektrik harcamasi ve gunumuzde bu kartlarin gücsüz kalmasi acisindan vs.Zaten ne demek istedigimi anlayan anladı .sana kolay gelsin hüsnüçoban

• 1050Tİ Alın keyfinize Bakın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.