Şimdi Ara

Amd FX-8300 ile 4k video oynatilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Msi 760gm pr23(fx) model anakart ile kullanacagim.elimde h265 ,hevc formatinda 4k filmler mevcut.

Fx 8300 ile bu 4k filmleri izleyebilir miyim? Vereceginiz cevap onemli cunku bu dogrultuda siparis gececegim.

Ayrica bu anakart icin mini atx bir kasa onerebilir misiniz? Kucuk olsun amac film izlemek ve internette kullanmak oldugu icin masa altina,yanina ,cekmeceye sokabilecegim tarzda birsey istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rx 550 gibi bi kart alsan 2.el onu kullansan olmazmı,normal çalışan bi sistemin varsa tabi
    1080p h264 videolarda felan sıkıntı olmazda,4k x265 sıkıntı,internetten bench testlere baktım x265 fpsleri düşük
    şuanda tv arkasına takılan kücük bilgisayarlar bile nuc gıbı olanlar donanımsal(gpu bazında) h265 desteğiyle geliyor o yüzden işlemci performansı pek önemli olmuyor
    yenı nesıl bazı cep telefonlarında bile 4k izleme desteği var tabi yine donanımsal gpu çözücü ile oluyor
    ben böyle bir işe kalkışıcak olsam kesinlikle amd yada nvdia nın donanımsal h265 desteği olan yenı nesil ucuz bi ekran kartını alırım kafam rahat kullanırım
    amd ve intel işlemcilerin x265 fps testleri bir çok sitede var,onlara bakıp fikir yürütebilirsin
    bende 2.nesil i5 var sistemde 1080p 264 filmlerde bile arada donma yapıyor 10mbit felan film öyle bluray de degil bdrip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 17 Haziran 2018; 17:55:45 >
  • izleyemeyeceğine sana garanti veririm.h265 destekli nvidia kart alıyorsun başka türlü olmaz.
  • üstadlar şöyleki mevcutta elimde işlemci olmadığından kartın da on board gpusu oldugu için sadece ıslemci alarak hem goruntu alırım hem de işlemci ile 4k filmleri çözerim diye düşündüm ama 8 cekirdek ile bile yapamaz diyorsanız ne yapabirilim bilemedim.
  • film izlemek için işlemci kasa ve pahalı gtx1050 aldıktan sonra ne anladım ben bunun film makinesi olduğundan diyorsan 265 destekli şöyle aletler de var tam anlamam ama böyle bir şey de alabilirsin.pc'de oyun oynanmayacaksa gerek yok o kadar para harcamana.

www.hepsiburada.com
    Dark EvoBox Mini 4K 60Hz 8 Çekirdek 2.0GHz Ultra HD Android Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dark-evobox-mini-4k-60hz-8-cekirdek-2-0ghz-ultra-hd-android-7-1-mini-pc-dk-pc-and4k64-p-HBV00000A2CIU

• ekran kartın ne esas ekran kartın önemli... oynatır... işlemci kötü değil oynatmaz diyenlere bakma troll onlar...
  • 2. el GT 1030 ekran kartı alın. 300 küsür tl edecektir 2. elleri. PC' de en ucuz çözüm budur. Eski ekran kartları h265 desteklemiyorlar. İşlemci ile konunun pek bir alakası yok. Olay ekran kartında bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 24 Haziran 2018; 15:17:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.