Şimdi Ara

AMD FX 8150

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yardım edeceklere şimdiden teşekkür ederim.amd fx 8150 işlemci aldım.anakarta taktım soğutucuyu oturtturdum ama tırnaklarını geçiremedim

soğutucuyu tekrar çıkarmayı denedim biraz zor oldu soğutucunun üzerindeik macunun yarısı işlemcinin yarısı soğutucunun üzerinde kaldı

tekrar denedim ve soğutucunun tırnaklarını geçirdim elimle soğutucuyu kımıldatınca hafif kımıldama oluyor ilkinde böyle birşey olmadı orjinal macun

üzerindeki işlemcinin soğuması açısından bir sorun teşkil edermi yoksa yeniden macunun hepsini çıkartıp yeni bir macun mu sürmeliyim ?

(Kimi Räikkönen, Lotus F1 1st WIN, Abu Dhabi, Nov. 4 - 2012)

Kimi Räikkönen ''The Ice Man''
    2007 Formula One World Drivers' Champion
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

yardım edeceklere şimdiden teşekkür ederim.amd fx 8150 işlemci aldım.anakarta taktım soğutucuyu oturtturdum ama tırnaklarını geçiremedim

soğutucuyu tekrar çıkarmayı denedim biraz zor oldu soğutucunun üzerindeik macunun yarısı işlemcinin yarısı soğutucunun üzerinde kaldı

tekrar denedim ve soğutucunun tırnaklarını geçirdim elimle soğutucuyu kımıldatınca hafif kımıldama oluyor ilkinde böyle birşey olmadı orjinal macun

üzerindeki işlemcinin soğuması açısından bir sorun teşkil edermi yoksa yeniden macunun hepsini çıkartıp yeni bir macun mu sürmeliyim ?

Elinizde macun varsa verdigim linki inceleyinhttp://www.pclabs.com.tr/2008/03/21/termal-macun-surme-ve-temizleme-rehberi/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8370 ile performans
    8 yıl önce açıldı
    [SATILDI] AMD Ryzen 5 3600XT
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.