Bildirim
Amd FX-6100 İşlemci - FİYAT DÜŞTÜ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
fiyatınız çok pahalı aynı işlemciyi 2 gün önce forumda arkadaştan 120tl ye aldım , iyi satışlar -
bende işlemci arıyorum fakat sattığınız işlemci 150tlye suan forumda satışta beyefendi iyi satışlar :) -
-
hic hoş degil herkezin kendi urunu kendi fiyatı olabılır alıp yada almamak alıcının karar verecegi birseydir sen cok satıyorsun dıerı 150 dıyor demek mantıksız gıdersın 150 olandan alırsın dıyelımkı bırısı sorunlu bır cpu yu 50 lıraya koydu dıye napalım hepımız 50 nın altınamı gırmek zorundayız ..... hayırlı satıslar kardesım bana cok geldı der cıkarım bukadar -
eyw hocam teşekkürler. dediğiniz de haklısınızda dalga geçer gibi insanlar geliyor maalesef herkesin kendi bileceği işquote:
Orijinalden alıntı: kılıçaziz
hic hoş degil herkezin kendi urunu kendi fiyatı olabılır alıp yada almamak alıcının karar verecegi birseydir sen cok satıyorsun dıerı 150 dıyor demek mantıksız gıdersın 150 olandan alırsın dıyelımkı bırısı sorunlu bır cpu yu 50 lıraya koydu dıye napalım hepımız 50 nın altınamı gırmek zorundayız ..... hayırlı satıslar kardesım bana cok geldı der cıkarım bukadar______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
İnsanların sizinle dalga geçtiğini düşünüyorsanız, fiyatında uygun olduğunu düşünüyorsanız ve sözünüzün de arkasındaysanız bu işlemcinin fiyatını indirmezsiniz. Koyun 250 TL'den satın o zaman.
Sizi gelip nazikçe bilgilendirmek isteyip uyarmışlar, dalga geçer gibi insanlar geliyor yazılmaz buraya. -
Kişinin kendi ürünü için belirlediği fiyatı eleştirmek ya da örneklerle yönlendirmek kimsenin haddine değildir.Pahalı bulduysa ilgilenmez, almaz.quote:
Orijinalden alıntı: Elfen Lied
İnsanların sizinle dalga geçtiğini düşünüyorsanız, fiyatında uygun olduğunu düşünüyorsanız ve sözünüzün de arkasındaysanız bu işlemcinin fiyatını indirmezsiniz. Koyun 250 TL'den satın o zaman.
Sizi gelip nazikçe bilgilendirmek isteyip uyarmışlar, dalga geçer gibi insanlar geliyor yazılmaz buraya. -
Şöyle bir gerçek var "donanımhaber ölücüleri" diye tabir var hocam mutlaka duymuşsunuzdur. Fiyat 250 iken adam kargo dahil 150 teklif ediyor zaten 25 te kargo verdimmi bana 125 lira kalıyor. Açıkcası elimin kiri günlük yevmiyem o fiyata vercek olsam hatıra olarak saklarım. Hatta deler anahtarlık yaparım. Dalga geçer gibi insanlar geliyor dememin nedenide budur. Ürün resimleride ekliyorum. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Gayet iyi bilirim kendilerini zaten, öyle bir mesaj içeriği görsem yazmazdım bir yorum. Bakın bu arkadaşları tanımam ben ama güzelce belirtip ayrılmışlar bir art niyetleri yok hani. Hatta aralarında geçen eğlenceli bir konuşmayı paylaşayım yine böyle bir konu üzerine.
Benim maksadım fiyat değil eleştiriye ve yorumlara biraz açık olmanız.
(Mantık çerçevesindekilere)
İyi satışlar.
https://forum.donanimhaber.com/satilik-fx-6100-4gb-ram--135346316#135378700
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X