Şimdi Ara

AMD EKRAN KARTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet konuya direk girmek isterim ama şunu ilk başta beriltmek isterim sakın AMD almayın
    Ekran kartım normalde 2GB ekran kartı modelim AMD radion R5 M430 diğer oyunlarda ekran kartım 1024 MB gözüküyorken Rainbow Six siege de 3GB olarak gözüküyor şimdi tam olarak anlamadığım bu oyunlamı alakalı benim ekran kartımı sorunlu ve bir ekran kartı 1GB sistem 1GB harici şeklindne iken hepsini 2gb harici yapamaz mıyım ?

İşletim sistemi ve bios üzerinden otomatik olarak yapılandırma sonucu paylaşımlı 2 Gb 3 GB dediğimiz olay ortaya çıkıyor
  • Ekran kartı paylaşımlı galiba o yüzden
  • Hocam senin amd ekran kartı 2gb burada hemfikiriz. Bir de senin işlemciden gelen 1 gb lık ekran kartını eklersek sonuç olarak 3 gb görünüyor. Herhangi bir sorun yok. Bazı oyunlarda uygulamalarda ayarlarda vs neden 2gb görünüyor dersen 1. orijinalinde ekran kartın 2gb 2. ise 2gb ın aktif olduğu oyunlarda yeterli belleği ekran kartın karşılıyor.
    Laptop Ekran Kartı Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Ekran kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.