Şimdi Ara

::::EKRAN KARTI SORUNUM::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benım 2 yıldır çektiğim ekran kartı çilesine son vermek ıcın sonunda foruma konu acmak ıstedım evet dedıgım gıbı cok uzun zamandır ugrasıyorum bı cozum bulamadım sızden yardım beklıyorum oncelıkle ekran kartı modelım hd3650 pcı-e' dir ben bir gün pcde bos bos gezerken aklıma onboard ekran kartı geldı ve cdden onboardı kurdum ve o günden bu güne ekran kartım çalısmıyor öyleki hemen hemen bütün driver bulucularla denedim görmüyor defalarca format attım kendı orjınal cdsınden denedım olmadı amd sitesinden denedim bütün driverleri teker teker denedim olmadı aygıt yonetıcısınde gozukmuyor gizli aygıtlardada yok ekran kartımın saglam oldugundanda eminim arkadaşlar yardımlarınızı beklıyorum malum öğrenciyiz yeni bir ekran kartı alacak bütçem maalesef yok bu arada biraz arastırdım onboardı biostan devredısı bırak dedıler onuda yaptım busefer monitor hic gelmıyor o yüzden pili cıkartıp takıyorum bios ayarları default oluyor ve eskısı gibi gene onboard ayarlıyorum yardımlarınızı beklıyorum atladıgım bişey varsa sorabılırsınız
     ::::EKRAN KARTI SORUNUM:::: ::::EKRAN KARTI SORUNUM::::

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi...
    20 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.