Şimdi Ara

AMD’den bellek tüketimini azaltan devrimsel ışın izleme tekniği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben AMD kullanıcısıyım ama asıl sen AMD fanboyunun tekisin. 60-70k ilan var mıymış yok muymuş gördün mü? 70k nerede? diye soran sensin. 40k ya ilan varsa at dedim 45klık ilan atıyorsun. Attığın kart da kart olsa 45k ya bunu alacağınıza gidin aynı fiyata 3 yıl garantili Asus Prime alın yada 4k fark koyup bu kartı alın.

AMD’den bellek tüketimini azaltan devrimsel ışın izleme tekniği

Ben söylediğim şeyleri ispatlarım da sen fanboyluk yaparak yalan satarsın bu forumda sadece. Forum yönetimi hakaret içerikli mesajlarınr hakkında gereği işlemi yapmadığı için anladığınız dilden konuşacağız sizinle mecbur.

• RElS kullanıcısına yanıt
    Bak ben o detayı gözden kaçırmışım. Doğru diyorsun. Dx 12 sorunluydu pubg'de. fsr'ye geçiş yapınca Dx 11'den otomatik 12ye geçiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoneiron04 -- 22 Eylül 2026; 16:30:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Makaleyi okuduysan sorun sürücüde değil win11 den kaynaklı bok atmadan önce okumayı öğren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İlanlar üzerinden konuşacaksak bende 100k ya ilan açarım ozaman ürünün ederi 100k mı olacak? ben 45k ilan attım ancak her akşam indirimlerde 40k alınabiliyor dedim. Ayrıca kartta kart olsa dediğiniz kartların chipsetleri tek bir yerden geliyor tek farkları soğutucu blokları. 300watt olan her 9070xt 5070 den daha iyi bir kart 5070 ti den daha kötü bir kart. Bunlara ekleyerek diyorum ki tabi anlayamadığınız ya da anlayabilecek kapasiteniz olmadığı için anlamıyorsunuz ısrarla, 70k'ya hiçbir 9070 kartı almak mantıklı değil, 40k civarında alınabilir çünkü 70 lere çıktığınızda farklı kartlar mevcut ve o paraları edecek bir kartta değil zaten. BU KART O PARAYI ETMEZ ALMAYIN DİYEN O PARALARDA NVİDİA DAHA MANTIKLI DİYEN FANBOY OLUR MU SENCE?

Tabi bu sorununda cevabını mantık çerçevesinde almam mümkün değil çünkü bu dediklerimi de süzgeçten geçiremeyeceksiniz muhtemelen.

• Nvidia'da vram kullanımını azaltan bir teknoloji çıkaracaktı ne oldu acaba. Oyuncuları düşünen kalmadı gibi gözükürken iyi oldu bu gelişme küçücük görüntü farkı için devasa performans kaybediyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
  • 9060xt kullanıcısı olarak fsr teknolojisi düzgün çalışmıyor ki,diğerleri çalışsın.

Okuduğuma üzüldüm sorun neydi acaba?

Radeon 9060 XT - 9070 - 9070 XT gpu'lar ile kullanabilirmiyiz o bilee meçhul... Sadece mesela 10000 serisi ile uyumlu bile gelebilir. Nvidia gibi bazı teknolojileri nasıl ki sadece RTX 5000 serisine özel yaptılar, AMD'de de bunu yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 28 Eylül 2026; 2:37:27 >

. . . . > > > . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . < < < . . . .

• Sedat. kullanıcısına yanıt

Amd nin en çok satan ekran kartı seriesine gelmeyecekte ne yapacakkkkkk.....!!!!??!?!???!!

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.