Şimdi Ara

AMD de Kan Kaybı Sürüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet AMD yine kaybediyor. Bakalım ZEN ve Polaris bu gidişi değiştirecek mi?

http://wccftech.com/amd-q1-2016-earnings-financials/

• Zen'in 2017 başlarında çıkacağının ve buna rağmen çok büyük getiriler sunmasının zor olduğunun bizzat Amd çalışanı tarafından söylenmiş olmasına bakarak Zen için fazla beklentiye girilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Polaris ise Nvidia ile açılan farkın belli ölçüde kapatılmasını sağlayacak ama 14nm'de üretilecek olması sebebiyle ilk ürünlerin yüksek performanslı ürünler olmayacak olması ve bunun resmi olarak ifade edilmesi üzerine beklenen etkiyi pek yapamayacağını anlamak zor değil.

Hem cpuda hem de gpuda beklentileri düşürmek gerekiyor bence. Tüm bunların üstüne zen + polaris apular ne zaman gelir, ne durumda olur o da ayrı bir mesele. Radeon'u ayrı bir yapı haline getirmişlerken Intel falan alsa da en azından gpuda rekabet görsek. Cpu tarafı zaten gitti de gpu tarafını bari kurtarsalar. Bize de olumlu yansıması olur heralde.

• Koskoca firma findik kadar oldu.2016 2017 yukseldi yukseldi yoksa anca kabugu kalacak:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp bir ekran kartı var masaüstünde atinin, boşta 50 derece küfürümün etkisinden kurtulamamışlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

çöp bir ekran kartı var masaüstünde atinin, boşta 50 derece küfürümün etkisinden kurtulamamışlardır

masaüstü 37- oyunda 85
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

çöp bir ekran kartı var masaüstünde atinin, boşta 50 derece küfürümün etkisinden kurtulamamışlardır

masaüstü 37- oyunda 85

oyunda 77 olabiliyor yazın 80de takılıyor hd3650mi ne
    ama 7670m boşta 37-38 derece, live for speedde 58, city car driving oynamıyorum şu an ama 70e yaklaşır

• Bu haberlerden sonra AMD hisseleri %48 artmış. Neden çok merak ettim.

http://www.nasdaq.com/symbol/amd

Evet Çin e lisans satmışlar. Yükselme bu yüzdenmiş. Samsung vs derken Çinden bir hamle gelebilir. Ayrıca bu tablolar beklenenden iyiymiş. Ne kadar kötü bekliyorlardıysa?

http://www.nasdaq.com/article/why-is-advanced-micro-devices-amd-stock-rallying-today-cm610397

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 22 Nisan 2016; 23:16:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene 180 M$ kaybederken bu seneki bilanço -109 M$.
  • amd kurtaramayacak gibi geliyor bana
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    Yeni konsollar yolda, bişey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Geçen sene 180 M$ kaybederken bu seneki bilanço -109 M$.

O yüzden sürekli küçülüyor. Kar etmesi lazım daha az zarar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Bak sen, küçülüyormuş. Küçülsün de cebime girsin. Intel 3 başkanvekilini değiştirdi, onda küçülme yok AMD'de var öyle mi? Güldürmeyiniz...
  • samsung alsın bünyesine amd yi nvidia ve intel ile finansal olarak yarisabilecek kapasite bir şirket en azindan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Bak sen, küçülüyormuş. Küçülsün de cebime girsin. Intel 3 başkanvekilini değiştirdi, onda küçülme yok AMD'de var öyle mi? Güldürmeyiniz...

Ben intel in fabrika sattığını yönetim binası sattğını vs görmedim. Sen hala AMD yi intel in rakibi sanıyorsun ya işte o cehaletini gösteriyor. Başkan değişince mi güçülüyormuş? Hey Allah ım kendini rezil etmekten bıkmadın Neşe İntel diyor ki bu pc işinde para azalıyo o yüzden diğer sektörlerde büyümeliyiz. Sen hala ne kafalar yaşıyorsun. Ben İntel in zarar ettiğini hiç görmedim sen gördün mü? Yaşın kadar konuş 5-6 seneeye tekabül ediyor.

Şu Samsung muhabbeti de nereden çıktıysa. Sanki Samsung alsa kullanıcıyı düşünecek. Cep telefonu gibi rezil etmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 23 Nisan 2016; 2:42:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Koskoca firma findik kadar oldu.2016 2017 yukseldi yukseldi yoksa anca kabugu kalacak:))

O yükselme mevzuları 2014'te bitti. Firmayı satılabilir hale getirip satacaklar. Bunu zaten iyice belli ediyorlar.
  • Millet pc pazarından yavaş yavaş elini ayağını çekmeye çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Koskoca firma findik kadar oldu.2016 2017 yukseldi yukseldi yoksa anca kabugu kalacak:))

O yükselme mevzuları 2014'te bitti. Firmayı satılabilir hale getirip satacaklar. Bunu zaten iyice belli ediyorlar.

Sadece Radeon bolumunu Raja Koduri ile birlikte saglam bir firma alip Nvidia'nin karsisina oyle ciksalar cok iyi olur, islemci bolumunude uzak dogudan bir firma mi alir onu bilemem o bolumden hic umudum yok. Geforce FX- 6 serisi ve Ati R300-400'lerde cok iyi rekabet vardi Geforce FX'de Nvidia; "The Dawn of Cinematic Computing" diye reklam yapiyordu fakat en ust seviye 5800 ultra, 5900 ultra lar hatta fx 5950 ler bile Ati tarafindaki 9800pro dan tokat yiyordu 6 serisinden 6800 ultra larda mesela dogru duzgun bir kac oyun disinda x850 xt pe leri gecemiyordu gpu pazarinda gercekci cekismeli bir rekabet vardi x1950,2600pro,2900xt'lerden bahsetmiyorum bile.. Simdi durum bayaga farkli isliyor Amd, beceriksizligi nedeniyle ATI'i da yuttugu gibi denizin karanlik dibine gomulecek bizi de Intel ve Nvidia ile bas basa birakacak. Birde piyasada 3dfx, Matrox, Elsa gibi iclerinden biri suan gpu pazarinda olsaydi bu sektor cok farkli durumda olurdu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.