Şimdi Ara

AMD Catalyst Un-install Utility - güvenli sürücü kaldırma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

malum AMD sürücüleri ile epey sorun yaşanabiliyor, özellikle kurulum ve ya silme esnasında.
    en azından sürücüleri tamamen sistemden silme artık kolaylaşıyor.

AMD resmi bir sürücü kaldırma programı sunmuş durumda - AMD Catalyst Un-install Utility.

indirme linki:http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/16748/

ben denedim ve sonuçlar ATIMan, manuel kaldırma ve ya Driver Sweeper gibi yöntemleri aratmayacak derecede iyi.

UYARI:
    program tamamen otomatik tarama yapıp bulduğu tüm AMD sürücüleri siliyor.
    buna anakart, ses, usb vs. sürücüleri dahil, dolayısıyla AMD anakart kullananlar dikkatli olsun.

hayırlı forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 8 Aralık 2013; 8:16:24 >

• AMD anakart derken ? ben Gigabytle anakart kullanıyorum fakat AMD tabanlı bunun driverini siler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

AMD anakart derken ? ben Gigabytle anakart kullanıyorum fakat AMD tabanlı bunun driverini siler mi ?

amd tabanlı anakartlar için demiş..

9,8,7 serisi chipset lerde anakart sürücüleri catalyst aracılığı ile kuruluyor, driver temizleme pro. bunlara da müdahale etme durumu olabilir..
  • bence silebilir hocam, Intel tabanlı anakart kullandığım için maalesef deneme şansım yok.
    anladığım kadarıyla program tüm AMD sürücülerini sistemden kaldırıyor.

keşke ufak bir arayüz ile silinecek sürücüleri seçme imkanı dahil edilseymiş, çok iyi olurmuş.
    fakat Intel anakart ile AMD ekran kartı kullananlar için çok rahat ve güvenli bir çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 18 Ocak 2013; 11:28:08 >
  • o zaman program ekle kaldırdan ati driveri silmek daha mantıklı değil mi ? bu programı kullanmadan en temiz şekilde başka nasıl silinebilir ?
  • hocam ben denedim z77 chipset anakartla hd 7850 için 13.1 için komple system32 falan alayınıt temizledi açılışta cmd ekranında system32>catalyst falan dedi bekledim bişi olmadı kapattım bende sorunsuz ama oyunlarda
  • bende açılışta öyle bir pencere açılmadı ama sürücüyü gerçekten kalıntısız temizledi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben kullandım programı 13.8 sürücüsünü kaldırdı fakat diğer hiçbir sürücüyü kaldırmadı. Anakartım MSI 970A-G46

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercüment Çözer -- 9 Eylül 2013; 2:00:47 >
  • lınk ucmus yenı lınk eklenmelı...
  • link yenilendi fakat Windows 8 ve 8.1 kullanıcılarının AMD Catalyst Un-install Utility programından kesinlikle uzak durmalarını tavsiye ediyorum.

onun yerine hem AMD hemde nVidia sürücüler için alttaki programı sakıncasız kullanabilirsiniz.

Display Driver Uninstaller version 9.7.1:

guru3d.com
    Display Driver Uninstaller Download version 18.0.2.8
    http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 8 Aralık 2013; 8:21:51 >

• Aynen AMD Uninstaller'ı sakın Win 8'de kullanmayın. Yıllardır işletim sistemim bir kere bile çökmedi, bu AMD'nin salak yazılımı 2 kere çökertti sağolsun. Tamiri yok, sistem geri yükleme noktası yoksa baştan kurmak zorundasınız Windows'u...

2 kere olmasının sebebi de ilk seferinden virüs falan sandım anlayamadım AMD Uninstaller'dan olduğunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.