sapphire r9 380 nitro 4gb kullanıyorum. catalyst control center'da sol menude bütün seçenekler tamdı, bi anda program dondu görev yoneticisinden kapatmak zorunda kaldım. geri açtığımda sol menudeki bazı seçenekler gitti. amd'nin sitesinden güncel sürümünü indirdim ama bi şey değişmedi, zaten bilgisayara bugun format attırmıştım en güncel sürümü yüklüydü. ne yapmam lazım?
son guncel derken 15.10 beta mi kurdun.tekrar format atmana gerek yok once surucuyu program ekle kaldirdan kaldir sonra bu programla temizle.ac bir yere calistir guvenli kipe alayim diyecek alsin orada amd'yi secip en tepedeki tusa basiyorsun baska bir sey yapmiyorsun siliyor reset atiyor normal windows'u yukluyor.daha sonra 15.7.1 surucusunu kur.
son guncel derken 15.10 beta mi kurdun.tekrar format atmana gerek yok once surucuyu program ekle kaldirdan kaldir sonra bu programla temizle.ac bir yere calistir guvenli kipe alayim diyecek alsin orada amd'yi secip en tepedeki tusa basiyorsun baska bir sey yapmiyorsun siliyor reset atiyor normal windows'u yukluyor.daha sonra 15.7.1 surucusunu kur.
olabilir ben kurdum gecenlerde nasil bir goreyim diye fena degil.ekran kartina surucu bile kurmamistim kendi bulmustu catayst whql resmi filan tam takim halletmisti.8.1'den oluyorsa ugrassan da olmaz o yuzden 10 kur bence hem denemis olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: Wilson Fisk
olabilir ben kurdum gecenlerde nasil bir goreyim diye fena degil.ekran kartina surucu bile kurmamistim kendi bulmustu catayst whql resmi filan tam takim halletmisti.8.1'den oluyorsa ugrassan da olmaz o yuzden 10 kur bence hem denemis olursun.
bende olmayan ayarlar, önemli ayarlar mı performans,kalite açısından?
ekran tam oturuyorsa digital flat panellerimle isin yok.video acilmamis ben bir kere olsun girip de bisi degistirmedim o bolumden.bir de oyun yok oradan da bir sey degistirmiyorsun hani nvidia'da yuksek performans vs bir suru ayar var amd'de yok.performans ve icindeki overdrive olmasaydi sorundu cunku oc oradan yapiliyor ve sicakligini vs goruyorsun yani ise yarar bolum acilmis digerleri de yazilimsal bir sorun belki win8.1 yuzunden acilmamistir.acelesi yok bir sure devam et sonra nasilsa 7 10 bir seyler cekersin.overdrive'yi acmak icin performans kismindan secip kabul ediyorum diyorsun benim resimde gosterdigim gibi oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme