Şimdi Ara

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.084
Cevap
19
Favori
131.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • direct3d overrider 'da hangi ayarları yapmamız lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: warchief46

direct3d overrider 'da hangi ayarları yapmamız lazım?

application detection level: high
    force triple buffering : on
    force vsync : on

ben bu şekilde
    program açık kalmalı sanırım oyun boyunca
  • AMD Catalyst 13.11 BETA1 (08.10.2013)

http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_11_beta1_(13_200_16_september_26)_download,1.html

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=382204

Includes support for the new products:
    AMD Radeon™ R9 280X
    AMD Radeon R9 270X
    AMD Radeon R7 260X
    AMD Radeon R7 250
    AMD Radeon R7 240

• Merhabalar ekran kartım msi HD6850 Catalyst sürümüm 13.4 epeydir internetten uzağım hangi sürücüyü önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

Merhabalar ekran kartım msi HD6850 Catalyst sürümüm 13.4 epeydir internetten uzağım hangi sürücüyü önerirsiniz?

bf4 için son iki betayı deneyebilirsiniz, eğer memnunsanız değiştirmenize gerek yok, 13.4 de iyi bir sürümdür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Merhabalar ekran kartım msi HD6850 Catalyst sürümüm 13.4 epeydir internetten uzağım hangi sürücüyü önerirsiniz?

bf4 için son iki betayı deneyebilirsiniz, eğer memnunsanız değiştirmenize gerek yok, 13.4 de iyi bir sürümdür..

Cevabınız için teşekkürler sürümden gerçekten memnunum daha önce başka sürücüler deneyip memnun kalmamış tekrar 13.4 'e geri dönmüştüm. Belki daha iyi yenilikler vardır diye düşünmüştüm. Bir sorum daha olacak. Diyelim yeni bir sürücü yüklemeye karar verdim. Eski sürücüyü tamamen silip yenisini mi kurmalıyım yoksa üzerine kurmam da bir sakınca olur mu?

• quote:

quote:

quote:

Cevabınız için teşekkürler sürümden gerçekten memnunum daha önce başka sürücüler deneyip memnun kalmamış tekrar 13.4 'e geri dönmüştüm. Belki daha iyi yenilikler vardır diye düşünmüştüm. Bir sorum daha olacak. Diyelim yeni bir sürücü yüklemeye karar verdim. Eski sürücüyü tamamen silip yenisini mi kurmalıyım yoksa üzerine kurmam da bir sakınca olur mu?

amd uninstall utility ile silip kurmanız daha saglıklı olur..

• yine yeni bir beta çıkmış, nedir bu ne değildir? var mı deneyen?
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    bf4 de denedim berbat.
  • hoppala, bu durumda bu betanın niye çıktığını kestirmek zor. her halde sırf yeni R 2xx serisi için mi çıktı, zira testlerin birinde gözüme çarpmıştı.
    hani BF4'da bir etki olacaksa yükleyeyim diyordum ama bu gidişle 13.9 whql ile devam edeceğiz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 9 Ekim 2013; 10:50:30 >
  • @F.@.T.İ.H Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Konunuzla uzun zamandır ilgilisiniz sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

bf4 de denedim berbat.

zaten bf4 ile ilgili bir gelişme yok R7 ve R9 için destekten ibaret sanırım ama 13.10 beta2 den de mi kötü hale geldi ?
  • Sorun neydi ki üstad berbat demişsin? Bizide bilgilendirirmisin?
  • Düşük scaling ve düşük fps.Cf olarak tek karttan kötü performans aldım.
  • o zaman 13.10beta v2 ile devam!!!
  • Valla Bf4'ü bilmem ama tomb raider, ac3 , metro2033 gibi oyunlarda sorun yok. Metro Last light da deneyecektim ama oyunu kurmadım daha Türkçe yamanın çıkmasını bekliyorum. Genel olarak sorunsuz driver. Sentetik testlerde de güzel puan artışları oldu.
    Bf4 denemedim ama.
  • en son çıkan sürücü bu mu arkadaşlar
  • arkadaşlar selam,

bugün laptopu recover yaparak herşeyi başa aldım.sıfırladım anlayacağınız.Fakat pc acılırken ''AMD grafik sürücü kurulamadı veya amd sürücü düzgün çalışmıyor.LÜTFEN AMD donanımınız icin uygun amd Sürücüsünü kullanın '' diye bir msj verdi. dedim heralde ekran kartını güncellemek gerek. İşte bu aşamada indirdiğim tüm güncellemeleri kuramyorum. Güncellemeyi yüklerken hep bana '' Uygulama Yükleme: paket yükleme hatası! '' hatası veriyor.

şuan ise pc normal çalışıyıor gibi. ekran ile ilgili sorun yok gibi gözüküyor.bigisayarın donanımlarından da baktım ekran kartı düzgün çalışıyor diyor.Ama video izlerken ve ekranda sanki takılmalar oluyor gibi çok az. Zaten bilgisayarı sıfırlama sebebimde buydu. Devamlı fan filan çalıştırıyordu.

sorunum böyle

pc nin özellikelir :

AMD radeon HD 6650m
    WİNDOws : 64bİT
    geçerli görüntü modu :1366x768 (32bit) (60hz) yazıyor.

sizce niye güncelleme paketini yükleyemiyorum ve yüklemek icin ne yapmalıyım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben daha önce bi sürücüyü kaldırmadan direk kurmuştum şimdi bununla kaldırsam yeni sürücü için temiz bir kurulum olur mu? windows 8 kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadpool__77__

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben daha önce bi sürücüyü kaldırmadan direk kurmuştum şimdi bununla kaldırsam yeni sürücü için temiz bir kurulum olur mu? windows 8 kullanıyorum.

evet..

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.