Şimdi Ara

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
19
Favori
131.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler arkadaşlar.
  • fifa 13 deki stuttering aynen devam ediyor bu sürücüde de.Bir düzeltemediler şunu.
  • kurulum ile ilgili sorun yaşayanlar varsa AMD Catalyst Un-install Utility ile kaldırma işlemini deneyip tekrar yüklemeyi denesinler..

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocinyo

sapphire 6950 2 gb kurdum üstelik çift fan olmasına rağmen önceden bu driveri yüklemeden önce boşda 30 derecede çalışıyordu şimdi boşda 70 derecede çalışdı ve geri 13.1 re döndüm sakın kurmayın

tamda saphire 6950 çift fanlı modeli için kuran oldumu dicektim ki sen gerekeni sölemişsin tesekkürler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: warchief46

fifa 13 deki stuttering aynen devam ediyor bu sürücüde de.Bir düzeltemediler şunu.

aynen ya, fifa 14ile 12.11 beta 11 e mi dönsem napsam.
  • beyler önce AMD Catalyst Un-install Utilityi çalıştırıp sildim.restart edip 13-9_win7_win8_64_dd_ccc_whql.exe'yi çalıştırdım.kurulumda problem yok gibiydi ama şimdi ortalıkta catalyst center filn yok..sağ tıkladıgımda grafikle ilgili hiç bişe yok..ayhıt yöneticisinde ekran kartı sorunlu gözüküyor.program kaldırda catalyst install manager gözüküyor.ortalık karıştı beyler bi yardım edin ne yapayım şimdi?

win8 64, amd hd 7670m, notebook
  • derebeyi01 kullanıcısına yanıt
    yükleme maç megabayte 30 mb ise sadece çekirdek sürücüleri kuruyor suit kurmuyor..
  • dosya 197mb hocam..samsung update programı da sorunlu gördü eski sürücüyü geri yükledi galiba aygıt yöneticisinden sürüme baktıgımda 2012 yılı filn yazıyor..ne dolap dönüyor anlamadım
  • Saints Row 4 oyununda sıkıntı yaşıyorum. Driver sorunu olmayadabilir. Oyunda ekran kartını %99 kullanamıyorum yeri geliyor %70e kadar düşüyor. Buda çok performans kaybı demek. İşlemci FX6100 4.2 Ghz Ekran kartı HD7870. Büyük ihtimal oyunun optimizasyonunda sorun var. Başka bu sorunu yaşayan varmı acaba? Normalde beta driverler kullanmayı sevmiyorum ama 13.10 beta denemeye değermi?
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    amd a6 3400m 6520g+6650=6720g2 crossfire laptopumda 13.4 den sonraki driverların değiştirilebilir grafik ayarları gözükmüyor. Amd bizide unuttu
    Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var ise; Guru3d den LeeKM'in editlemiş olduğu sürücüleri indirebilirler
    13.8b2, 13.9 WHQL, 13.10b sürümlerinin fixleri çalışmakta, indirirken APU için olanları indiriniz

AMD Catalyst Mobility PowerXpress and Enduro Fix Drivers (13.9 WHQL)

not : 2. 3. 4. nesil intel işlemcili notebooklar içinde editlenmiş(enduro fix) amd sürücülerinide aynı linkden indirebilirsiniz.

@deathness666 ulps kapatıp dener misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 26 Eylül 2013; 20:06:49 >

• tek kartta ulps olmaz ulps crossfire'de ikinci kart oyun haricinde kullanirken guc cekmesin diye komple kapatilma olayidir.
  • o kısmı atlamışım dediğiniz doğru, apu kullandığımdan ötürü ilk aklıma gelen ulps oldu
  • Amd kadar yazılımda saçmalayan bir firma daha görmedim. 1 haftadır kendi sitesinde driverlar çıkarıyor. Her çıkardığı driver da nedense beta. Aylardır beta driverlar var ve catalyst konusunda sürekli arıza çıkarıyorlar.
  • 13.10 beta driveride denedim. Saints Row 4 oyunundaki sorun hala devam ediyor. Anlaşılan driverden değil oyun optimizasyon özürlüsü. GPU load %99 en fazla 5 10 saniye devam ediyor sonra düşüşe devam GPU load %60 bile gördüm oyunda. Yuh diyorum başka bir şey değil.
  • sırf bu yazılım sorunları yüzünden nvidia ya geçiş yapıyorum.
  • Ben bugüne kadar AMD yazılımı ile ilgili sorun yaşamadım. Masaüstümde 7870 laptopta GTX560 var. Yani AMD fanboyu felan değilim. 4830 6850 crossfire 7870 hiçbirinde driver sorunu yaşamadım. Lütfen çamur atmadan önce oyunlarında optimizasyonunu araştırın.
  • çamur mu? amd fan boyu felan filan değilmişsin ama beni çamur atmakla itham edebiliyorsun. amd sistem kullanıyorum ve yazılımsal sorunlarından şikayetçiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 27 Eylül 2013; 2:41:48 >
  • Linükse sürücü kurmak zor olmasa anında geçiş yapacağım. Güvenli modda başlatıp kurunca sistem kilitleniyor. AMD'nin sürücüleri bas çalıştır değil, aslında ben de sitem ediyorum.
  • Linux'e sürücü kurmak zorunda değilsin ki, yeni sürümler sürücü içeriyor ve kartı tanıyor.
    yani illaki ekstra amd ve ya nvidia sürücüye gerek yok, Pardus'da bile öyle artık.

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 27 Eylül 2013; 8:45:01 >
  • Kaynak kodu kapalı AMD sürücüleri grafiksel arayüz sunuyor artık. Windows'a nasıl yüklüyorsanız, neredeyse aynı şekilde linux'a da kurabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.