Şimdi Ara

AMD Bi Bakın Sonra İntel Dersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Amd Fx X6 6300 Ve,Gigabyte 970A-UD3P Bugun Vatan Topkapıdan Aldım Ve Direk 4ghz Başladı 1333 Son Olan Ramleri 1600 De Çalıştırdı

Boşta 15 16 derece
    Assassin's Creed 4 Black Flag Full Ayarlarda Gtx660 La 38 Derece Gördüm
     AMD Bi Bakın Sonra İntel Dersiniz

Fiyatı 515 TL

[Çarpan Kilidine Baka Bilirsiniz]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufKalaz00 -- 25 Ağustos 2014; 22:40:03 >

• Forumdaki fanfinfonları boşver . Amd candır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Gardaş Aklın Yolu Birdir
  • konuyu neden açtığını anlayamadım
  • Bende Almadan Önce Çok Kararsızburda Geziyordum Tavsiyeler Üstüne Aldım 2liyi Kararsız Olan Arkdaşlar İçin
  • Hayırlı olsun. Zaten almışsınız, Kim neden ve ne için İntel desinki?
  • Ya Sadece Kararsız Kalan Arkadaşlar Bir Firir Olsun Diye Burası Sistem Tavsiyeleri Değilmi EE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • azıcık bir teste tabii tutup fanboyluğu yapmanıza gerek yok bende amd kullanıyorum ama fanboy değilim i7 lerin performansı i5 lerin performansı denklerine göre uçurum farklar oluşturabiliyor bazı noktalarda
  • Nasil direk 4.0 ghz basladi anlayadim ?

• İşlemciyi keşke 8320 alabilseydin.Bu hali ile de güzel.Güle güle kullan kardeşim..

• Bende amdyi severim hatta ekran kartım ve işlemcimde öyle.Ama amd fiyatına intel alınabiliosa intel almaya bakarım. Tr de fx6300 karşısında i3 ler var ben gene i3 yerine fx6300 öneririm bence daha iyi. Ama diyelimki fx8320+Ud3p = 640 TL tutuyor. İ5 4590+H81 chipset anakart(Sata3-usb3)=640 TL tutuo. O zaman anakarttan kısarım belki ama i5 alırım.
  • 15 derece olduğuna inandın yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Bende amdyi severim hatta ekran kartım ve işlemcimde öyle.Ama amd fiyatına intel alınabiliosa intel almaya bakarım. Tr de fx6300 karşısında i3 ler var ben gene i3 yerine fx6300 öneririm bence daha iyi. Ama diyelimki fx8320+Ud3p = 640 TL tutuyor. İ5 4590+H81 chipset anakart(Sata3-usb3)=640 TL tutuo. O zaman anakarttan kısarım belki ama i5 alırım.

İ3 lerle hemen hemen aynı fiyattayken hata yapmış bence 4150nin yanında işlemci değil fx 6300
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

15 derece olduğuna inandın yani?

Cekirdek sicakligi oda sicakliginin altinda olabilir 3-5 derecelere bile dusebilir soket sicakligi oda sicakliginin altina inemez ama... Nanometrik bir cekirdekten bahsediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

15 derece olduğuna inandın yani?

Cekirdek sicakligi oda sicakliginin altinda olabilir 3-5 derecelere bile dusebilir soket sicakligi oda sicakliginin altina inemez ama... Nanometrik bir cekirdekten bahsediyoruz

İsterse süpernanometrik olsun üzerinden elektrik geçen bir çip oda sıcaklığı çok düşük değilse veya ekstrem soğutma kullanılmıyorsa oda sıcaklığının 15 derece altına düşmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.