Şimdi Ara

AMD&ATI Kullananlar Topluluğu - Yeni KRAL 290X - (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.028
Cevap
22
Favori
502.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece 2-3 gibi yattım kendimi iyi hissetmiyorum, izin alıp eve gitsem BC2 ve L4Dead 2 multi oynasam ne güzel olurdu...

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Dün gece 2-3 gibi yattım kendimi iyi hissetmiyorum, izin alıp eve gitsem BC2 ve L4Dead 2 multi oynasam ne güzel olurdu...

• Bazı oyunlarda crossifre'ın çalışması için exe ismi değiştirilmesi gerekli diye bişey okudum. Ne oluyor bu, bilgisi olan var mı acaba ?

Orijinalden alıntı: leech

Bazı oyunlarda crossifre'ın çalışması için exe ismi değiştirilmesi gerekli diye bişey okudum. Ne oluyor bu, bilgisi olan var mı acaba ?

evet..özewllike nfs hot da durum aynen öyle..normalde crossfire düzende tekli kart kullanımına oranla daha kötu sonuc verıyor..ama nfs exe nin adını başka bırsey olarak değiştirdiginizde crossfire etkın oluyor..başka hangı oyunlarda geçerli onu bilemiyorum..

AMD Phenom II X4 BE 965 4030ghz(260x15,5) 1.520v
    20c oda -idle 26c-load 44c(gpu idle 31-33-load 48-49)
    Ek sup. HF Nickel Benchtable Mod
    6870 crossfire (1000x1120,1.237v)2xEK-FC6870 Nickel
    XSPC RX480 Quad Radiator
    Swiftech MCP655 12v DC Pump - with Speed Controller
    8xScythe "slip Stream" 1900rpm 110cfm(down 1000rpm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

quote:

Bazı oyunlarda crossifre'ın çalışması için exe ismi değiştirilmesi gerekli diye bişey okudum. Ne oluyor bu, bilgisi olan var mı acaba ?

evet..özewllike nfs hot da durum aynen öyle..normalde crossfire düzende tekli kart kullanımına oranla daha kötu sonuc verıyor..ama nfs exe nin adını başka bırsey olarak değiştirdiginizde crossfire etkın oluyor..başka hangı oyunlarda geçerli onu bilemiyorum..

Fakat benim neredeyse bütün oyunlarım steamde ve oyunun adını değiştirip girmeye çalıştığımda hata alıyorum
     AMD&ATI Kullananlar Topluluğu  - Yeni KRAL 290X -

• hımm ona birşey diyemem bak..normal kurulumda exe ismi değiştirmek bazı oyunlarda işe yarıyor ama steam de durum nasıl bilemiyorum:(

XSPC RX480 Quad Radiator
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayRay Allen

yeni driveri kurdum amd görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti uyarısını almadım şuana kadar.İnşallah düzeltmişlerdir.

merhabalar hocam ben de dün 11.1'in üzerine hotfix'i kurduğumda 3-4 kez ardarda aynı hatayı aldım, sonra sistemi geri yükleyip, 11.1'i temizledikten sonra direk 11.1a'yı kurdum sorun yok.

Origin ID: El_Mukteda
  • Tamam yinede saolasın atiktuk, ReadonPro diye bir program buldum bu belki işe yarar
  • Afterburner Voltaj'ı görüyor, nasıl görmez. Sadece Settings - General sekmesinden Unlock Voltage Control ve Monitoring'i seçmeniz lazım. Ondan sonra açılıyor :) Hatta yeni beta versiyonunu kurduğunuzda (3d guru sitesinden) driver bilgileride görünüyor. Üstelik Fraps vs. gerek kalmadan oyun videosu kaydedebiliyorsunuz. Ses sorunu var yalnız, sesi kaydetmiyor. Ya da ben çözemedim. Ve madem yazmışız, voltaj vs. ne önerirsiniz biraz deneyeyim overclock :)

MSI HD 6870 Twin Frozr II OC - zaten fabrika çıkışı bir miktar overclock edilmiş.

AMD&ATI Kullananlar Topluluğu  - Yeni KRAL 290X -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 28 Ocak 2011; 13:25:33 >
    Asus x99 Deluxe intel i7 5820k Evga 1080 FTW 2 icx Corsair AX860i NZXT x62 Corsair K70 RGB LUX TR Logitech Proteus Core G502 Kingston Savage HyperX 480GB Corsair 780T VIEWSONIC XG2703-GS NI Komplete Audio 6 M-audio BX8 D2 Speaker Corsair Dominator Platinum + G.SKILL Trident Z 64GB

• quote:

Tamam yinede saolasın atiktuk, ReadonPro diye bir program buldum bu belki işe yarar

eyv..

XSPC RX480 Quad Radiator
  • Arkadaşlarrr müjdemiiii isterimmmm , Sapphire sitesindede Yeni Güncel 11.1 driver Catalyst Çıkmışşşş .

Orijinalden alıntı: sevenhilli

Arkadaşlarrr müjdemiiii isterimmmm , Sapphire sitesindede Yeni Güncel 11.1 driver Catalyst Çıkmışşşş .

Gözün aydın dostum, hemen indirelim benim kart' da Sapphire

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

Arkadaşlarrr müjdemiiii isterimmmm , Sapphire sitesindede Yeni Güncel 11.1 driver Catalyst Çıkmışşşş .

Gözün aydın dostum, hemen **** benim kart' da Sapphire

eywallah dostum , hemen indirim ilk linki ama en büyük mb olanını , diğerlere gerke yok kartım hd4670 ya :) 11.1a dedikleri sanırım dier linkler

Tüm ayarlar açık Dx10'da en düşük 30 en yüksek 63 fps gördüm.

(İlk Assasin's Creed'de Dx10 full ayarlarda en yüksek 55 fps en düşük 28 fps felan görüyodum.)

Kart=HD5670.

Edit: SS'ler mevcuttu ama fps değerleri olmadığı için koymadım Fraps'la çekmeme rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 28 Ocak 2011; 18:11:57 >
  • ATI Driver ekibini komple işten kovmalı yıllardır nedir bu rezalet ne biçim bir firma anlamak elde değil.
    | AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI B650 Tomahawk | 32GBG.Skill Trident Z5 RGB DDR5-6000 CL36 | 1TB Samsung 980 Pro | 16GB Gigabyte RX 7800 XT Gaming OC | 750 Watt be quiet! Pure Power 12 M Modular 80+ Gold | Corsair iCue 4000X | DeepCool AK500 Zero Dark | 27" LG UltraGear 27GP850P-B |
  • help..help..:)

sayın arkadaslar oncelıkle merhaba.aranıza yenı katıldım.gecenlerde eksenın ındırımınden 5870 aldım bı tane.normalde nvıdıacıydım.atıye karsı bı onyargım vardı fıyat bu kadar ıyı olunca onyargı kalmad:)
    sımdı sorun su ben ılk defa ati kart kullanıyorum.drıver konusunda okadar cok garıp yazısma falan varkı kafam allak bullak oldu.kartı aldım hemen drıver ındrıdım su lınkten en usttekını ındrıdım orda 3-4 tane bısı var anlamadım:)
    http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx

oncelıkle dogru seyımı yukledım.yanlıssa yada ek olarak bısı yuklenecekse hangısını hangı sırayla yukleyecegım?

bırde bu 11.1a hotfix falan yazısı var busuru forumda bu nedır bunumu yuklemem lazım napıcam bı yardım edın.oyun oynuorum su an bı sıkıntı yok ama belkı yanlıs bısey yukledıgım ıcın tam performans alamıyorumdur.cahıllımın kusuruna bakmayın bı yarıdsm edersenız konu dagılmadan su nkonularda sevınırım.hayırlı aksamlar.

• http:://ati.amd.com sayfasına girip sağ bölümden Desktop Graphics ordan da Radeon 5xxx serisini seçip işletim sisteminizi seçtikten sonra download a tıklayıp yükleyebilirsiniz en güncel sürücüyü. 11.1a nın sanırım 5 serisine bir faydası yok. Ben release notes kısmnda birşey göremedim.
    | AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI B650 Tomahawk | 32GBG.Skill Trident Z5 RGB DDR5-6000 CL36 | 1TB Samsung 980 Pro | 16GB Gigabyte RX 7800 XT Gaming OC | 750 Watt be quiet! Pure Power 12 M Modular 80+ Gold | Corsair iCue 4000X | DeepCool AK500 Zero Dark | 27" LG UltraGear 27GP850P-B |
  • dedıgınız sekıl yaptım bende ve ılk sıradakını ındırıp kurdum ama altında 2-3 tane daha bısı var onlar kafamı karıstırdı.nvıdıada secıosun sadece bı download butonu cıkıo ındırıon kuruon bu kadar:)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.