Şimdi Ara

AMD Athlon x4 860k Sıcaklık değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, işlemci ısısına bakmak için 4 farklı program yükledim (aida64, hwmonitor, speccy, msi command center). Fakat ortada 2 farklı değer var. Biri 44 derece diğeri 80 derece gösteriyor hatta o rakam 90'lara çıkabiliyor. Gerçekten o derecede olmuş olsa bilgisayarım kapanmaz mı ? Sistem çalışırkende pek sıkıntı yok. Hangi yazılıma güvenmeliyim ?

AMD Athlon x4 860k Sıcaklık değerleri

• Speccy'yi bi geç.
    Aida 64 iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke ona 1000 lira vereceğinize 100 liraya 2. el bir tane ''Intel Celeron G1840 2.8ghz Dual-Core Processor'' alsaydınız.
    şuan üzerine gtx970 takılı ve de gta5 ultrada oynatıyor.
  • Emin olmak için bios'a girip değerleri kontrol edin.
  • Xigmatekci1453 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz şey tam olarak hangi evrende çalışıyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amd bu işlemcileri biraz sıkıntılı herhalde,bu sorunu yaşayan bayağı kişi var çünkü
    sana tavsiyem elinle kontrol etmen eğer oc felan yapıcaksan daya elini fan sogutma blok'una ordan gerçek sıcaklıgı hissedersin,zaten 80 i geçince pc otomatik kendini kapatır merak etme o kadar çok ısınmıyordur
  • Burada daha önce paylaşmıştım. Anakart ve aida64 değerleri doğrudur kanısındayım. Diğer programlar işlemcinin etrafındaki kondansatörlerinin ısısınıda algıladığı paylaşılmıştı forumda.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111310689&p=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8350 İŞLEMCİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 860k ile ilgili ısı sorunuyla ilgili bu bölümde ilk ben açıklığa kavuşturmuştum. Hatta işi ileri götürüp elle sıcaklıkları kontrol etmiştim. Sonuç,

İşlemci buz gibi etrafını kümeleyen kondansitörler ise cayır cayır yanmaktadır ve programlar bu ısıları size göstermektedir. Evet işlemci ısınmıyor doğru, fakat gerçekten ısınan bir kısım var. Bu problemin yolaçtığı diğer bir konu ise overclock başarımı. 4.5 ghz üzerine çok fazla çıkamıyorsunuz. Ne voltaj ne de başka bir şey chipsetin ısınma problemi yüzünden başarılı olamıyor.

2 farklı markada deneyimledim, fm2+ ın ısındığını kesinlikle söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.