Şimdi Ara

AMD Athlon II X2 240 ve HD 5450 Sistemi Upgrade Edeceğim Sorularım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba beyler kolay gelsin.
    Şimdi benim elinde orta halli bir kasa var ve ben bu kasayı elden geçirmek istiyorum. Oyuncu olduğum için aldığım en az FPS'nin 30 olmasını istiyorum ama öyle grafik delisi bir adam değilim mesela Battlefield 4'ü Medium ayarlarda 30 FPS falan oynasam bana gayet yeter. Şimdi olay şu. Bende;

    AMD Athlon II X2 240 Processor 2.80 GHZ
    2 GB RAM
    Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Anakart
    AMD Radeon HD5450 ekran kartım var.

    Diyorum ki ben bir 4 GB daha alıp RAM'i 6 GB'a çıkarayım. Ekran kartımı da MSI Nvidia GTX750Ti Twin Frozr ile yada R7 265 ile değiştireyim. Sizce performansı nasıl olur istediğimi elde edebilir miyim ? Önerilerinize de açığım.

    İşlemciyi değişmeli miyim yoksa kalsın mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TLOU -- 26 Haziran 2015; 0:15:56 >



  • Ram büyük ihtimal ddr2 dir.Anakartın büyük ihtimal pci express 2.0 dır.Ekran kartını değiştirirsen anakartı da değiştirmen gerek.Anakartı değiştirirsen işlemci değişecek(zaten çok eski bir işlemci).Uzun lafın kısası bilgisayarı upgrade yapmaya kalkarsan yeni bilgisayar almış olursun.Para biriktir yeni sistem al.
  • Ram DDR3 ana kartım PCI Express x16.Ben bu ana kartımı yeni nesil ekran kartlarında kullanabiliyorum diye biliyorum ama aydınlatırsanız sevinirim.Başka önerilere de açığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TLOU -- 12 Temmuz 2015; 23:16:53 >
  • Son çıkan oyunları rahatlıkla oynaya bilmeniz için en az Amd phenom ii x4 955 be almanız lazım. Raminizi en az 8gb yapmanız lazım. Ekran kartı olarakta r9 270 taksanız bi iki yıl sizi götürmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: begamermc

    Son çıkan oyunları rahatlıkla oynaya bilmeniz için en az Amd phenom ii x4 955 be almanız lazım. Raminizi en az 8gb yapmanız lazım. Ekran kartı olarakta r9 270 taksanız bi iki yıl sizi götürmeli.

    Anakartımda bir değişiklik yapmama gerek yok yani anladım teşekkürler Rami zaten 8 GB'a çıkaracağım orası kesin su an ki 2 GB DDR3 ram sadece idare etmesi için var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.