Şimdi Ara

AMD Athlon II X2 240 2.8GHz işlemci, Windows 7 64 bit destekliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşimi sevindirmek istiyorum, oyun oynadığı için 64 bit olan windovs gerekli bize. Bugün çok okudum bu sitede 64 bitin ne kadar önemli olduğunu, yalnız bu işlemci ( AMD Athlon II X2 240 2.8GHz ) 64 bit olan işletim sistemlerini kabul ediyor mu? Yardımınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

• Elbetteki destekler.
    http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/athlon-ii-x2/Pages/amd-athlon-ii-x2-dual-core-processors-desktop.aspx

Yalnız çoğunluk hala 32bitte; 64bit sistem için, oyun için değil de 3gb üzeri belleğe sahipseniz ısrar edebilirsiniz sistemin adresleme yapabilmesi açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 3 Ağustos 2011; 4:36:41 >
  • Teşekkür ederim, değerli birisiniz, cevap verdiniz. İki adet 2 gb ram var, 32 bit bulduk orjinal, fırsatı değerlendirip yükledik. 64 bulmak için, ooooo... anlıyorsunuz değil mi?
  • önemli değil şanslısınız zira başka işlemciyi ararken gördüm knuyu yazayım dedim.
    Çok konu açılınca cevap verilmeyenlerde oluyor muhakkak benim bile cevapsız pek çok konum var.
    lisanslı gidiyorsnız birşey diyemem tabi de pek çok kişi lisansız kullanıyor ki bulması da çok güç değil nette.
    sizin 4gb belleği 3.15gb görüryordur windows, format zamanı gelince elinizde olursa 64biti de yükleyebiliyrsiniz.
  • işte bu çok sevindirici. yaa arkadaşa topladım bilgisayar, adamın anakart 16 gb ram destekliyor. araştırdım sadece ve sadece 64 bitlik işletim sistemleri ram'i tam kapasite görürmüş. merak ettiğim konu şu; nero 8 de video enkode ederken 16 gb ramim bile olsa, yinede her bilgisayarda göstermiş olduğu, 30 dakikalık geri sayımımı gösterecek? Diğer bir deyiş ile, ben 2 gb ram ile bir filmi 30 dakikada Nero programında enkode ediyorum, ben 64 bitlik işletim sisteminde, 16 gb ram varkende yine kalan süre olarak, 30 dakika mı yazacak yoksa 1 ile 2 dakika içinde enkode işlemi bitmiş mi olacak? Şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim.
  • Söylediğin encode işlemi daha çok işlemcinin gücüne göre değişir.
    bellek miktarına göre değişen performans sanırım photoshop tarzı programlarda kendini gösteriyor bildiğim.
    ama 64bitin genel anlamda destekleyen programlarda işi hızlandırdığı gerçek kullananlar daha iyi bilir.
  • bilgisi olan varsa yazabilir mi rica etmiş olsam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.