Şimdi Ara

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6000+ AM2 3.0 GHz nasıl bir işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar suanda intel p4 kullanıyorum sistemi bozup yeniden yapıcam intel pahalı oldugu icin amd tercih ettim AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6000+ AM2 3.0 GHz almayı dusunuyorum bu cpu hızlı mı? intelin hangi islemcisi bununla esit?

birde amd icin iyi bir anakart onerirmisiniz max 200 ytl pci express 2.0 desteklesin

arkadaslar birde dual core 2160 varmıs nasıl bir islemci overclock yapıldıgında iyimis fiyatıda uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.xos -- 31 Ocak 2008; 20:59:04 >

• 6000 bıldıgım kadarıyla oc ozurlu bı ıslemcı testlerde E6750 ye yakın gorunuyor ama 6750 gecıyor 6000i
    E2160da gercekten oc potansıyelı yuksek bı ıslemcı oc ile 6750yi gecebılıyor ghz olarak
  • kullanan olarak tecrübelerimi aktarayım.
    performansı gayet yeterli.
    Genel sıralamalarda e6600'den daha performanslı ama e6750'den biraz daha düşük performanslı görünüyor.
    oc özürlü olması doğrudur keza çarpan kilidi kapalı geliyor işlemci.
    e6750 200 dolara yakın fiyattadır.anakartları daha pahalıdır.
    amd600x2 170 dolar civarındadır.anakartları daha ucuzdur.
    aralarında aha lan hissettim denebilecek bir performans farkı yoktur.
  • Intel Derim
  • intelin hangi modelini onerirsiniz max fiyat 250ytl
  • Arkadaşım ben AMD kullanıyorum ama sana intel al derim.Eğerki düşük bütçe ile bir bilgisayr toplayacak isen zaten AMD X2 6000 hiç alma benim gibi 4400+ ya da 4000+ la OC ile gundelik 3.0 Ghz de kullanırsın.Tam olarak 6000+ in performansını vermez ama işini de rahatlıkla görür...
    Yok daha hızlı bir bilgisayar alacam dersem intel derim.Çünkü maalesef F/P de AMD çok iyi iken sadece Performans olarak düşündüğümüzde intel önde.Birde Intel in OC kabiliyetini hesaba kattığımızda fark açılıyor.Bunun yerine Intel E6750 al OC ile 4 Ghz e yakın değerlerde kullanırsın...Buna birde DS3R anakart alırsın taş gibi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.xos

arkadaslar suanda intel p4 kullanıyorum sistemi bozup yeniden yapıcam intel pahalı oldugu icin amd tercih ettim AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6000+ AM2 3.0 GHz almayı dusunuyorum bu cpu hızlı mı? intelin hangi islemcisi bununla esit?

birde amd icin iyi bir anakart onerirmisiniz max 200 ytl pci express 2.0 desteklesin

arkadaslar birde dual core 2160 varmıs nasıl bir islemci overclock yapıldıgında iyimis fiyatıda uygun

Anakart ASUS M3A olabilir
    AMD 6000+ işlemci, ATI 2600XT ekran kartı 2 GB ram ile Crysis orta kalitede 30 fps aıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Athlon 64 X2 5000 Hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hesaplı ve pci x 2.0 destekli anakart olarak 790x çipsetli boardları tercih edebilirsin. Yada benim tavsiyem msi k9a2 platinum alabilirsin. Intele bulaşma bence AMD iyi. Kullananların %90 ı memnundur. Ama intel kullanıpda daha fazlasına ihtiyaç duymayanı görmedim :D

Doğru düşündünüz fanatikim
    :D bu sefer intel ezmesi benden geldi :D
  • sen en iyisi intel'de kal ve oc yap. ucuz diye bir AMD alıpta sonra pişman olma, oc sorun, sistem yükseltme sorun.
    keşke gerçekten bir alternatif olsa şu AMD ama şu ana kadar hiç sanmıyorum...

benim tavsiyem intel E2160 ve OC potansiyeli iyi bir P35 anakart.
    RAM'i de iyi seçersen seni senelerce götürür ve gerektiğinde istediğin İntel işlemciyle sistemi yükseltebilirsin.

keşke bende baştan öyle yapsaydım ama yaşaya yaşaya öğreniyor insan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

kullanan olarak tecrübelerimi aktarayım.
    performansı gayet yeterli.
    Genel sıralamalarda e6600'den daha performanslı ama e6750'den biraz daha düşük performanslı görünüyor.
    oc özürlü olması doğrudur keza çarpan kilidi kapalı geliyor işlemci.
    e6750 200 dolara yakın fiyattadır.anakartları daha pahalıdır.
    amd600x2 170 dolar civarındadır.anakartları daha ucuzdur.
    aralarında aha lan hissettim denebilecek bir performans farkı yoktur.

yorum budur
  • peki Intel E6750 fiyatı nedir?
    ekran kartı olarak 8800 ve 8600 sonic varmıs bu kartlar nasıl
  • Millet oc takmış gidiyo burda önemli olan oc yapmadan Performans almak arkadaşlar 100 kişiden bunun 5 i oc yapıyor bu hastalıktan kendinizi kurtarın yazık size yau vah vah
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilek

Millet oc takmış gidiyo burda önemli olan oc yapmadan Performans almak arkadaşlar 100 kişiden bunun 5 i oc yapıyor bu hastalıktan kendinizi kurtarın yazık size yau vah vah

valla nedir bu oc merakı.Millet alıyor dibini bulana kadar oc yapıyor,performansından doğru düzgün faydalanamadan vay ben şu hızlara çıktım diye egosunu tatmin ediyor.Oc için de 150$'lık bi güç kaynağı alıyorlar.Oh bayın parayı oc için.Ne anladık oc'nin ekonomikliğinden,ayrıca ne kadar riskli bir iş olduğunu da biliyoruz.Ego tatminine luzum yok.Önünüze gelene oc tavsiye etmeyin,oc riskli bir iştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Orjinalden alıntı: bilek

Millet oc takmış gidiyo burda önemli olan oc yapmadan Performans almak arkadaşlar 100 kişiden bunun 5 i oc yapıyor bu hastalıktan kendinizi kurtarın yazık size yau vah vah

valla nedir bu oc merakı.Millet alıyor dibini bulana kadar oc yapıyor,performansından doğru düzgün faydalanamadan vay ben şu hızlara çıktım diye egosunu tatmin ediyor.Oc için de 150$'lık bi güç kaynağı alıyorlar.Oh bayın parayı oc için.Ne anladık oc'nin ekonomikliğinden,ayrıca ne kadar riskli bir iş olduğunu da biliyoruz.Ego tatminine luzum yok.Önünüze gelene oc tavsiye etmeyin,oc riskli bir iştir.

Yok arkadaşım bazı arkadaşların yanına hızaştırma kâr olarak kalıyor (benim gibi)

Mesela bende 480 watt tagan PSU(bu PSU 4-5 yıllık; zamanında PSU'dan başım ağrıdığı için kaliteli birşey almıştım); Artic Cooling Freezer Pro 7 fan(Bunu da P4 3.0 ghz işlemci kullanıken almıştım; önceden Zalman 7000 Al-CU vardı, fanda problem çıktı ve işlemci bir anda 73 dereceye çıkıyordu; sonradan Freezer Pro 7'yi almak zorunda kalmıştım) Mesela benim gibi duruma sahip arkadaşlarda Hızaştırma yanımıza kâr kalıyor

Ayrıca artık oyunlar sayesinde Performanstan düzgün bir şekilde yararlanabiliyoruz (Oyunlardan çok Program kullanan arkadaşların da işine yarıyordur)

• Valla bence de Bi E2160 al 70 $ a düştü, birde Gigabyte P31 Anakart al 75$ a 145$+kdv ye bitir bu işi..
    Hmm O.C ?..
    E2160 ile çok zevkli valla işlemci ne versen alıyo
  • Konuyu mezardan çıkarıyorum fakat işte görün 2012 yılına girdik bu işlemci hala deve gibi çalışıyor.En son oyunlarda bile banamısın demiyor.Aynı şekilde AMD'nin ATI HD3850 ekran kartıda.Helal olsun AMD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 28 Ocak 2012; 8:05:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronakai

Konuyu mezardan çıkarıyorum fakat işte görün 2012 yılına girdik bu işlemci hala deve gibi çalışıyor.En son oyunlarda bile banamısın demiyor.Aynı şekilde AMD'nin ATI HD3850 ekran kartıda.Helal olsun AMD.

Valla bravo diyorum , forumda öle bir aç gözlülük ve gösteriş meraklılığı varki ( herkes değil tabi) ıntel Quad işlemciye aman darboğaz yapar değiştirp 2500k alsam diyen mi ararsın yoksa bf3 ü ultrada oynayamassa dünyanın sonu gelecekmiş gibi ''çok acil'' deyip( sanki kızılay kan merkezi) 700 dolarlık ekran kartı almaya çalışan mı ?? İnsan elindekinin değerini biras bilmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: a.xos

arkadaslar suanda intel p4 kullanıyorum sistemi bozup yeniden yapıcam intel pahalı oldugu icin amd tercih ettim AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6000+ AM2 3.0 GHz almayı dusunuyorum bu cpu hızlı mı? intelin hangi islemcisi bununla esit?

bu işlemci çok daha iyidir
    bundan al
    http://www.vatanbilgisayar.com/amd-adx250ocgmbox-athlon-ii-x2-250-am3-30ghz-2mb-cache-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=48414

http://www.legitreviews.com/article/981/1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yossi Kohen -- 29 Ocak 2012; 0:32:20 >

• @ayhanbilgin

Hocam insan bir sorunun soruldugu tarihe bakar, 1-2 mesaji okur...
  • @ rapscallion
    Boşveriiin, eğlenip gülüyoz işte, bunlardan da lazııım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.