Şimdi Ara

AMD Athlon 64 X2 CPU 3800 939pin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an bulabildiğim tek çift çekirdekli 939 işlemci, almaya değer mi? Venice 3200' den terfi edeceğim. Ne kadar performans artışı kazanırım merak ediyorum..

• fazlasıyla değer.
  • Kaça / nereden bulabildin acaba..?

İkinci el filan mı..?
  • sıfır işlemci, 147ytl. alışverişi gerçekleştirdikten sonra nerde bulduğumu söylerim.
  • Hayırlı olsun bende ayni i$lemciyi kullaniyorum.. Açıkçası 2.8 Ghz cali$an Venice i$lemcimden
    pek fazla bir fark göremedim ben.. Bu i$lemciyide ayni hizda kullaniyorum ama windows'un
    dual core optimizasyonunu yaptiktan sonra bi toparlanma var gibime geliyor.

Yada sadece psikolojik
  • Yana yana millet bu işlemcinin ikinci elini arıyor ....şu an çok revaçta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Athlon 64 X2 5000 Hakkında
    18 yıl önce açıldı
    AMD AM2 SEMPRON 3200+ 940 ACİLL
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bendede 3500+ venice

var çok memnunum hiç ısınmıyor ama

sizce bende başka bir s939 işlemciyle değiştirsem

yüksek bir performans artışı görebilirmiyim

özellikle oyunlar da ?

sistemim abit an8 ultra, 2*1 gb twinmoss ram, 250 gb hdd ,asus 7800 gtx ,enermax 535 watt psu vs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: axiadam

Hayırlı olsun bende ayni i$lemciyi kullaniyorum.. Açıkçası 2.8 Ghz cali$an Venice i$lemcimden
    pek fazla bir fark göremedim ben.. Bu i$lemciyide ayni hizda kullaniyorum ama windows'un
    dual core optimizasyonunu yaptiktan sonra bi toparlanma var gibime geliyor.

Yada sadece psikolojik

hmm. biraz hevesimi kırdın. oyunlarda fark eder diye düşünüyorum yinede. windows'un dual core optimizasyonu nasıl yapılıyor peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCroMaN -- 6 Eylül 2007; 20:35:33 >
  • bende 3200 venice vardı sonra opteron 165 aldım onuda gunluk 2.6ghz de kullanıyorum baya performans artısı yaptı.
    7gb klasoru ziplerken dvd yazıp mp3 dileyip lime wireden sarkı indirip msn de konusuyorum ve kasma yok.
    tabi ramlerim gunluk 533mhz de calısıyor etkeni vardır.

oyunlardada baya iyi artışlar oldu hele 2 kere actıgınızda cashe cok arttıgından loading suresi azalıyor.
    işlemciye yukelen oyunlarda baya işe yarıyor.

bende var dual core optimizer

pm den ulaş yollayım sana
  • işlemci bugün geldi taktım, super pi 1m testi yaptım, 47sn eski işlemcim 36sn de tamamlıyordu. dual core optimezer kurdum, anakart sürücüsünüde tekrar kurdum.
  • Biraz overclock yapmayı dene bence...
  • o/c ile anca yetişecek tek çekirdek venice' a. bu işte bir terslik yok mu?
  • 3200 ün eskidiği yerde 3800 de eskir boşuna masraf yapmayın.
  • 3500den 3800x2 ye geçtim. arada fark var. buna değer. performans farkı yok ama cift işlemcinin rahatlıgı var. core2 ye geçmeyeceksen 3800 al.
  • eski sisteme işlemci değiştirmek hiç mantıklı değil. hele yeni platformunda işlemcileri oldukça ucuzlamışken.
  • Almışken biraz daha ver Opteron al!!!
  • bENDE ATHLON 3000 DEN X2 3800 E GEÇTİM 1 AY OLUO DFS DEN ALDIM aşırı bir fark var
    athlon 3000 le vistada 3.8 puan aldım x2 3800 ile 4.9 aldım

hd videolarda tıkanma vardı işlemcidenmiş şimdi herşey süper

arkadaşlar tek çekirdek dielim 2.8 ghz bide 2.8 ghz x2 var bunların farkı gerçekten büyük oluyor

Ben x2 3800 e overclock yaptım 2.4 ghz oldu sona 2.8 yaptım gayet rahat çalışıyor 2.8 ghz de azıcık voltaj istiyor okadar süper işlemci
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecan1

bENDE ATHLON 3000 DEN X2 3800 E GEÇTİM 1 AY OLUO DFS DEN ALDIM aşırı bir fark var
    athlon 3000 le vistada 3.8 puan aldım x2 3800 ile 4.9 aldım

hd videolarda tıkanma vardı işlemcidenmiş şimdi herşey süper

arkadaşlar tek çekirdek dielim 2.8 ghz bide 2.8 ghz x2 var bunların farkı gerçekten büyük oluyor

Ben x2 3800 e overclock yaptım 2.4 ghz oldu sona 2.8 yaptım gayet rahat çalışıyor 2.8 ghz de azıcık voltaj istiyor okadar süper işlemci

arkadaşım x2 3800+ nın 2,8 ghz de stabil çalışmaz. teste tabi tuttunmu sen o işlemciyi. soğutmayı ne ile yapıyorsun ne marka ram kullanıyorsun.

eğer 2,8 ghz de kullanıyorsan 1 ay içinde işlemciyi eline alırsın.

• voltajsız 2500e çıktım.

@minimalist

Alıyordum fakat bulamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.