Bildirim
Amd Athlon 64 X2 5000 işlemci alcam NAsıl Bi Anakart Seçimi yapmalıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cevap yazan 10 kişiden 9 u 690G chipsetli anakart önerecekler bende dahil
Biostar TA690G
Asus M2AVM
ikiside oc de oldukça başarılı
x1250 onboard vga ile rahat oyun oynayabilirsin
yeni çıkan bios sürümleriyle ram voltajı, 1024 mb a kadar yükseltilebilen ekran kartı ile de şu an çok tutulan anakartlar
vista premium onaylı, hdmi, dvi çıkışları da bir +
70 $+KDV ye alabileceğin en iyi anakrt bence -
quote:
Orjinalden alıntı: BySerkan
Biostar TA690G
Asus M2AVM
yeni çıkan bios sürümleriyle ram voltajı, 1024 mb a kadar yükseltilebilen ekran kartı ile de şu an çok tutulan anakartlar
70 $+KDV ye alabileceğin en iyi anakrt bence
Haklısın! Nerdeyse herkese Biostar TA690G öneriyoruz.AM2 Anakart isteyenlerin hepsine tek önerim bu.
Ve de imkan varsa CPU 5200+ olsun
-
Arkadaşlar benim şuan ki pc de msı anakartını kullanıyorum yine işlecemcim amd we memnunum MSI K8n Neo 4 platinium kullanıyorum bu eşdeğerde bi anakart?? Önerebilirmisinz??? -
aynen katiliyorum ta690g -
msi k9n ultra 2f
quote:
Orjinalden alıntı: mycaner
Arkadaşlar benim şuan ki pc de msı anakartını kullanıyorum yine işlecemcim amd we memnunum MSI K8n Neo 4 platinium kullanıyorum bu eşdeğerde bi anakart?? Önerebilirmisinz???
-
sapphire pure innovation al derim ben kullanıyorum dehşet bi anakart tümleşik ekran kartı piyasadaki çoğu ekran kartına taş çıkartıyor,pişman olmassın hatta bana dua edersin al sana link özelliklerine bak .....http://www.sapphiretech.com/ty/pressfiles/61_reg14.doc -
-
amd'de en iyi anakart epox'dur,diğer msi'ın k9n'lerinden pahalı ama gerçekten iyi bir marka.. -
quote:
Orjinalden alıntı: oyuncular
quote:
Orjinalden alıntı: BySerkan
Biostar TA690G
Asus M2AVM
70 $+KDV ye alabileceğin en iyi anakrt bence
Haklısın! Nerdeyse herkese Biostar TA690G öneriyoruz.AM2 Anakart isteyenlerin hepsine tek önerim bu.
Ve de imkan varsa CPU 5200+ olsun
doğru bak 5200'den itibaren amd işlemciler 2mb cache bellekli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X