Şimdi Ara

AMD ANAKART TAVSİYESİ ACİL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar vatan bilgisayardan msi k9a2 platinum anakart almıştım.ancak kart 3. kez arızaya gitti.rem le ilgili sorunlardan dolayı.ilk aldığım k9a2 4 adet corsair twin2x 675 mhz remle açılmıyodu.geri götürdüm vatana anakartı yenisiyle(sözde) değiştirdiler.aradan bir ay gecmedi tekrar aynı sorunlar. 4 adet corsair 1 gb lık remle bir türlü çalıştıramadım.neyse anakartı 2. kez vatana geri götürdüm dediler ki msi anamerkeze gidicek aradan 10 gun falan gecti.dün aradılar anakartı msi geri iade alıyomuş. bu msi k9a2 platinum yerine bana amd 790x veya 790 fx(asus hariç fiyat uçuk) bir anakart tavsiye edin sorunsuz olsun.gigabyte'ın GA-MA790X-DS4/GA-MA790fX-DS5 modeline baktım newegg te bu markanın bu çipsetleri içinde iyi şeyler yazılmamış
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128075
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128074

    Acaba amd nin bu yeni 7 serisi çipsetlerinde bir sorun mu var. Bu çipseti kullanan arkadaşlar hangi marka ve modeli kullanıyolar ve varsa karşılaştıkları sorunları da yazarlarsa sevinirim.Bugün öğleden sonra yeni bir anakart almam lazım.Tekrar msi almak istemiyorum açıkçası.







  • Sapphire Purecrossfire 790FX var. sıfır board açılışda ram problemi verdi (C1 Post code) ürünü geri gönderdim yenisini verdiler oda aynı problemi yaptı. ürünü geri vericem. boardda bir problem olduğunu düşünmüştüm. chipseti hiç düşünmemiştim. ama sanırım benim kullandığım modeli kullanıp aynı problemi yaşayan kişi sayısı çok. DFİ LP UT790fx'de aynı.
  • Sapphireden anakart alınmaz düne kadar ne yapmışki ekran kartı dışında?
  • arkadaşlar 2 saat önce gigabyte GA-MA790FX-DS5 aldım inşalla bi problem olmaz
  • hayırlı olsun dostum
    bende kullanıyorum msi aynı modelden ama
    şükür hiç bir problem yaşamadım
    gıgabyte ıle msi arasındaki farkları yazarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.