Şimdi Ara

amd am2 sistem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

biostar 690G
    amd x2 4000+ am2
    palit 8600gt sonic+
    corsair xms2 2*1 gb 800 mhz
    seagate 250gb sata2 ncq baraquda 7200.10
    samasung dvd-rw 20x sata
    thermatake soprano rs 101 black 400W
    a4 kls-7mu multimedya klavye
    a4 optical mouse
    lc 19inç 5ms gümüş siyah sinamaskop ekran

arkadaşlar bu sistem sizce nasıl iş yerinden bi arkadaşa toplicam da sizin bu sistem de bu olursa daha iyi olur dediğiniz bi bileşen varsa bana tavsiye edebilirmisiniz acaba.. tşk..

• güzel tam fiyat/performans olmuş
  • teşekkürler ( d@ngerusly ) .. aslında diyorim ki biostarın birde nvidia 560 chipsetli olanı da var fiyat farkıda sadece 1 dolar ama formda daha hiç kullanan ve artısı eksisi nedir ne değildir paylaşan olmamış.. aslında ben ekran kartıda sisteme dahil ettiğim için aklımın bi ucunda da o var.. ama sonuç olarak sistemi iş yerinden bi arkadaşıma toplıyacak olmamdan dolayı riskede atmak istemiyorum..
  • güzel bir sistem
  • ekran kartını ati chipsetli alsan daha iyi olur anakartın 690g yonga seti mevcut
  • srknwrx69

arkadaş 690 çipli anakart yazmış zaten

hukumdar22

dostum harici ekran kartı alacagını yazmıssın (8600gt sonic+)
    anakartın üzerine biraz daha bütçe koyup biostar ta770 alsan (99$+kdv) hem phenom desteğide olurdu ilerde işlemci yükseltmek isterse arkadaşın rahat ederdi tercih senin tabi
  • kardes sistem çok güzel hiç elleme bnce tam bir f\p sistemi bnde de işlemci ile anakart war memnunum gayet güzel
  • arkadaşlar saolun sanırım bu sistemi hiç bozmicam suanda alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü bu ama elimde 1 aylık xfx 8600 gts xxx var abim satıyor.. onu teklif edicem.. eğer kabul ederse 175 ytl satıcak.. sonuç olarak gts , gt den daha ii ve arasında 20 ytl var..
  • en ii fiyat performans pc si deil. ama orfis uygulamaları için gayet gzl bi sistem ama bu sistemle yüksek çözünürlükte oyun oynamayı bekleme
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

en ii fiyat performans pc si deil. ama orfis uygulamaları için gayet gzl bi sistem ama bu sistemle yüksek çözünürlükte oyun oynamayı bekleme

helal olsun sana dark alien sanırım senin imzandaki ekran kartını bu sisteme dahil etsem daha ii olacak gibi msi 6800 demek sen bu sistemi ofis pc si diyosun he.. dikkat edersen ben oraya kendi sınıfının en hızlı ekran kartını yazdım.. ve o ofis sistemi dediğin ekipmanlarla sanırım genel anlamda açamayacağı oyun ve yapamayacağı uygulama yok gibi.. neyse benımle yinede fikrini paylaştığın için tşk..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.