|
Zamların habercisi 9050xt sürüyorlar piyasaya |
|

|
Zamların habercisi 9050xt sürüyorlar piyasaya |
|
|
AMD Ryzen™ Chipset Driver Release Notes 8.07.16.1035 Release Highlights
|
|
l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240 l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz) l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7 l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim... |
|
bu cipset sürücüyü benim win11 5700x3d sisteme kuramıyorum ya amd işlemci yok diyor. driver booster güncelliyor o da gıcığıma gidiyor kendi sürücüsü varken. arada sürüm mü atladık ne olduysa? var mı başına gelip çözen? |
| _____________________________ |
|
adrenalinden kurmaya çalıştığımda hata aldığım için eski sürücüyü bulk crap ile kaldırıp manuel olarak amdnin sitesinden yükleyince kuruldu bende. |
|
|
@Apache Air Fighter @harrydubois amd install manager %20'de hata veriyor sayfa yapmış adamlar tıklayın diye error 1603 hatasıymış. sayfadakileri yaptım olmadı. google'dan baktım diyor ya c++ eksik ya da zaten kuruluysa öncekini silin sonra kurun. siz öncekini silmişsiniz sorun çözülmüş. öncekini iobit uninstaller ile sildim ama silerken bile hata verdi zaten düzgün değilmiş o. driver booster kurmuş o da nereye kurdu nasıl silecez diye uğraşmadım ama bozuk windowsu düzelttim updatesi çalışmıyordu bir de bios update yaptım. sonra exe'yi şu programla winrar gibi açtım ve içindeki setup'tan çalıştırdım bu sefer ben çalışmam demedi ama tam kurmadı. AMD Chipset Software Install Summary Name : AMD GPIO Driver (for Promontory) Version : 3.0.5.0 Install : Success Name : AMD PCI Device Driver Version : 1.0.0.90 Install : Success Name : AMD PSP Driver Version : 5.46.0.0 Install : Version number cannot be determined Name : AMD SMBus Driver Version : 5.12.0.44 Install : Fail Name : AMD GPIO Driver Version : 2.2.0.137 Install : Success Name : AMD Processor Power Management Support Version : 8.0.1.13 Install : Version number cannot be determined yarısını kurduk en azından program bu exe açabilen başka program da yok. extract.me sitesi de açıyor ama çince zip indiriyor. Universal Extractor https://www.majorgeeks.com/files/details/universal_extractor_2.html |
|
Sırf bu yüzden driver booster tarzı harici uygulamalar kullanmıyorum yarım yamalak yazıp karışıklık yaratıyorlar maalesef. Geçmiş olsun. |
|
Aynen o tür yazılımlardan uzak durmak gerekiyor ben zamanında kurdum denedim ve mavi ekran yedim tabi imaj vardı kurtarmak 5 dk sürdü. Chipset sürücüsünü dün yükledim ve sorunsuz yüklendi hepsi. Anakartımda çok dandik a320 bir anakart ona rağmen düzgün kurdu. AMD Chipset Software Install Summary Name : AMD GPIO Driver (for Promontory) Version : 3.0.5.0 Install : Success Name : AMD PCI Device Driver Version : 1.0.0.90 Install : Success Name : AMD PSP Driver Version : 5.46.0.0 Install : Success Name : AMD SMBus Driver Version : 5.12.0.44 Install : Success Name : AMD GPIO Driver Version : 2.2.0.137 Install : Success Name : AMD Processor Power Management Support Version : 8.0.1.13 Install : Version number cannot be determined |
|
Intel Core i5-8400 (6-Core up to 4.00 GHz) 8.Gen - Asus TUF B360-Plus Gaming 8.Gen DDR4 Anakart - Sapphire Radeon RX570 PULSE OC 4GB - Kingston HyperX Fury Black 2 x 8GB, DDR4-2400MHz - HX4 Ram - Corsair Carbide Serisi SPEC-01 VS600W - Samsung 860 Evo 250 GB Ssd - LG 27" 27MP59G IPS Full HD HDMI Gaming Monitor - Samsung 1tb hdd - Seagate 1tb hdd - Windows 10 Home Edition 64bit
|
|
eyw. ya en başta kurmadığında böyle uğraşsaydım belki de kuracaktım driver boosterle uğraşmayıp ama denize düşen yılana sarılır oldu artık bize de bir ders oldu. |
|
9070XT için 26.7.1 kurdum ama yine Battlefield 6' da oyuna girerken çöktü ,DDU ile kaldırdım tekrar 26.3.1'e döndüm. Bu işlemler sırasında chrome açmamama rağmen chrome'daki tüm google oturumlarım kapatıldı,eklentiler silindi. Böyle bir durum başına gelen var mı? |
|
Tarayıcılar GPU hızlandırma kullandığı için gölgelendiriciler oluşturur. Ekran kartı sürücüsü silindiğinde tarayıcı ayarlarınız ve kullanıcı profili sıfırlanabilir. Windows hesap girişleri de buna dahil. Aynı olay her sürücü kaldırışımda benim pcde de oluşuyor olağan bir durum. |
|
|
Sadece chrome değil EA Desktop profilinden de çıkış yapıp sıfırlamış.Veya Battle.net uygulamasından da. 2000 yılında Conexant 56K modemin kendi güncel sürücüsü ile modemimi kullanılamaz hale getirdiğinden bu yana gördüm en saçma driver problemi |
|
AMD Ryzen™ Chipset Driver Release Notes 8.08.12.551 https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RYZEN-CHIPSET-8-08-12-551.html |
|
l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240 l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz) l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7 l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim... |