Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.5.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (828. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.065
Cevap
187
Favori
1.319.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uv yapıyor musunuz ekran kartınıza? Bende de 6800xt var. Uv yaptığımda bu hatayı veriyor. Uv yapmadığımda sorunsuz çalışıyor oyun.

• Betta_54 kullanıcısına yanıt

5600X / 7800XT ile aynı hatayı güncel sürücü ile alıyordum xmp, oc ne var ne yok varsayılan ayarlara getirdim yine de değişmemişti. 24.4.1 sürücüsüne geri döndüm 2 gündür uzun süreli oynuyorum çökmedi hiç.

• evet sonunda 24.5.1 sürücüyü kurup Cyberpunkda denedim. Bir de 3dmarka yeni benchmark gelmişti Steel Nomad diye. Stress testi de yaptım.

Cyberpunk'da performans artışı yok , bu oyun yemin etmiş AMD'de sürünmek için. Neyse ki DLSS 3 modu var da onla baya iyi oluyor. bir de micro stutter iyice düzelmiş gibi geldi bana frame generation açıkken. artık driver değişikliğimidir yoksa factory reset ile kurduğumdanmıdır bilemiycem

• şu çöp oyun için bunca uğraş gereksiz. animeci tayfa seviyor işte. nörücün.

• Ghost of thuisma bozuk arkadaşlar bakmayın pek.Bende bitirmek üzereyim oyunu arada veriyor sonra saatlerce vermiyor

Umarım gow ragnarök portu güzel olur

• 6800 XT ile oyunu oynuyorum 3-4 saat oldu herhangi bir hata almadım, son driver yüklü. Kartta undervolt ve overclock var üstelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahya Yahya -- 8 Haziran 2024; 16:32:58 >
  • bu sürücüyü sevdim ben sorun çıkarmadı. umarım bir sonraki daha iyi olur.

sorunlu oyunumuz ki ben de korsan kurup baktım neymiş diye sevmedim sildim ama oynayanlar için 24.5.1 daha iyi görünüyor bu videoda.

https://www.youtube.com/watch?v=a9mDNx4z35I

24.5.1'i de bu eleman uzun uzun anlatmış o da beğenmiş.

https://www.youtube.com/watch?v=8iiUcXoyV7w

• Aylarca eski driverlardan birinde kalmıştım en stabilini buldum diye ama dürtüme yenik düşüp 24.5.1 sürümüne güncellemiştim geçen hafta, maalesef ki tarayıcı üzerinden video izlerken ara ara fps düşüşleri fark ediyorum, benden başka yaşayan var mı? Başka bir driver sürümüne mi dönmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Bende neredeyse uzun süredir sorunsuz olan PC iyice kafayı yedi. Özellikle Twitch'te canlı yayın izlerken 2. monitörde başka bir yayın izlediğimde tam ekran olarak. Kasılıyor , donuyor videolar. ESC yapıp tam ekrandan çıkınca sorunsuz devam ediyor. Tekrar tam ekran yapınca yine aynı şeyler oluyor. Edge'de mi sorun var yoksa ekran kartı driver'ı mı anlayamadım.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Farklı tarayıcı deneyin. Siz de demişsiniz Edge'de sorun olabilir. Ayrıca tarayıcı olarak Brave kullanmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to9y -- 24 Haziran 2024; 17:58:43 >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Aynı sorunları bende yaşıyorum, Edge ile alakası yok çünkü Chrome, Opera, Yandex browserlarda da aynı sorunları yaşadım. Donanım hızlandırmayı açıp kapatma hatta mpo gpu fix falan fark etmiyor, yine de bu sorunlar yaşanıyor.

• Chrome ve chrome tabanlı tarayıcılar için;

Arama sekmesine

" chrome://flags/ " yazın

" Choose ANGLE graphics backend " başlığı altında auto veya D3d11'i " D3D9 " olarak değiştirin. Restart tarayıcı ve bingo sorun ortadan kalkmış olması gerekiyor.

• Tarayıcı sorunlarını tam olarak nerede yaşıyorsunuz arkadaşlar? 1 yıldır AMD kullanıyorum henüz bir soruna denk gelmedim. Şükretmek lazım demek ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haziran bitecek halen yeni driver yok Amdde

• https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-24-6-1.html

• Mosquerto M kullanıcısına yanıt
    yazmam gerekiyormuş :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • incelemeler gelsin yükleriz youtuba acele etmiyorum artık sorunlumu sorunsuzmu belli olsun

• Son driver ile fc 24 oynarken ciddi fps drop yaşadım ve eski sürüme dönünce düzeldi kart 6800 XT.

• Şu videoyu izlemenizi öneririm;

Özelikle takılma kekemelik sorunu yaşayanlar mutlaka izlesin.

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.5.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)@Maceryoutube
    [HOW-TO] Install Legacy DX11 driver into Adrenalin 24.x.x and Disable DXNAVI on RDNA2 architecture Starting from Adrenalin 24.x.x version, you cannot disable DXNAVI by modifying the registry. Because the legacy DirectX 11 UMD files have been removed. Now, you can use AnWave to bring back legacy DirectX 11 UMD files, and disable DXNAVI on RDNA2 or earlier architecture products. HOW-TO 1. Download official Adrenalin 24.1.1 WHQL or latest version. 2. Download AnWave v2.18.0.50 or latest version. 3. In AMD Radeon Software Customize Setup, Advanced Tab / Additional: Enable Install Legacy DirectX 11 UMD Support and Pop-up Interface Allows Users to Configure DirectX 11 API Mode options in Experimental group box. and install. 4. The DirectX Control window will pop up during the installation process. https://forums.guru3d.com/threads/anwave-2024-amd-radeon-software-customize-setup-advanced-cleanup-utility-gpu-cleanup-tool.443504/page-12#post-6222264 Download https://sourceforge.net/projects/nvidia-power-management/
    https://www.youtube.com/watch?v=E4QriXIPh0c
  • chromium temelli tarayıcılarda chrome://flags ile gelen deneyimsel özelliklerde

Enable multi-plane formats for hardware video decoder

Hardware-accelerated video encode

Hardware-accelerated video decode

bu 3ünü disabled yapınca tarayıcıdaki tüm sorunları aştım lag stutter shimmering hiçbirşey kalmadı. temel amaç donanım hızlandırma senaryolarında video işini gpu'dan ayırmak. video yükü cpu'da, geri kalan senaryolar gpu'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 2 Temmuz 2024; 8:11:46 >
  • 
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.