Şimdi Ara

AMD Adrenalin 24.20.11.01 sürücüsü yayınlandı: İşte yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Adrenalin 24.20.11.01 sürücüsü yayınlandı: İşte yenilikler
    GPU pazarının önde gelen isimlerinden AMD, düzenli sürücü güncellemelerine devam ediyor. Bildiğiniz gibi bilgisayar performansı söz konusu olduğunda donanım bir yana sürücülerin de güncel olması bir hayli önemli. Geçtiğimiz saatlerde ise AMD Adrenalin 24.20.11.01 sürücüsü yayınlandı. Peki bu güncelleme neler getiriyor? İşte ayrıntılar…

AMD Adrenalin 24.20.11.01 sürücüsü yayınlandı

Güncelleme notlarına göre Radeon Adrenalin 24.20.11.01 sürücüsü, artık Frostpunk 2, God of War Ragnarök ve The Sims 4 DirectX 11 Update için destek getiriyor. Aynı zamanda, Black Myth: Wukong, Creatures of Ava, God of War Ragnarök ve Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT için de geliştirilmiş HYPR-Tune desteği mevcut.

Ayrıca Bkz.Intel, PlayStation 6 işini AMD’ye kaptırdı: İşte sürecin detayları

Düzeltilen sorunlara gelirsek, sürücünün sistem uyku modunda tekrar başlatılması, AV1 sapma sorunları, FINAL FANTASY XVI ve Warhammer 40,000: Space Marine 2 özelinde RX 5700 XT ve RX 6600 XT özelinde yaşanan çökme sorunlarını çözüyor. Yeni sürücüyü indirebilmek için buradan veya Radeon sürücüleri üzerinden gerekli güncelleme bildirimini takip edebilirsiniz... AMD Adrenalin 24.20.11.01 güncellemesinin sürüm notları ise şu şekilde;

Oyun Desteği

• Frostpunk 2

• God of War Ragnarök

• The Sims 4 DirectX 11 Update

Genişletilmiş HYPR-Tune Desteği

• AMD FidelityFX Super Resolution 3'ü kare oluşturma ile otomatik olarak yapılandırma desteği eklendi:Anti-Lag 2 Açık ve Anti-Lag Kapalı arasındaki farkı karşılaştırmak için sağ CTRL tuşunu basılı tutun..

• Black Myth: Wukong

• Creatures of Ava

• God of War Ragnarök

• Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT

Düzeltilen Sorunlar ve İyileştirmeler

• Warhammer 40,000: Space Marine 2 oynarken aralıklı sürücü zaman aşımı veya uygulama çökmesi  .

• Radeon RX 5700 XT gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde Warhammer 40,000: Space Marine 2 oynarken belirli haritalara yüklenirken aralıklı sürücü zaman aşımı veya uygulama çökmesi yaşanıyor  .

• Radeon RX 6600 XT gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde FINAL FANTASY XVI oynarken belirli ara sahneler sırasında aralıklı sürücü zaman aşımı veya uygulama çökmesi meydana geliyor  .

•  Global Illumination (Küresel Aydınlatma) Orta veya daha yüksek olduğunda Black Myth: Wukong oynarken aşırı koyu gölgeler veya doygunluğu azalmış renkler görülebilir  .

• Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT oyununu AMD Software: Adrenalin Edition Kayıt ve Yayın ve HDR açıkken oynarken oyun içinde ara sıra bozulmalar gözlemlenebilir  .

• AMD Yazılımı: Adrenalin Sürümü, sistem uyku modundan çıktığında beklenmedik şekilde başlayabilir.

• AMD Software: Adrenalin Edition'da AV1 kodeği kullanılarak kayıt yapılırken ses ve görüntü zaman zaman senkron dışına çıkabilir.

Bilinen Sorunlar

• DayZ oynarken belirli alanlara girince performansta kesintiler yaşanıyor  .

• AMD Ryzen AI 9 HX 370 gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde Warhammer 40,000: Space Marine 2 oynarken aralıklı sürücü zaman aşımı veya çökme görülebilir.  Bu sorunu yaşayan kullanıcılar, geçici bir önlem olarak Windows varsayılan grafik ayarlarında Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını devre dışı bırakabilir (Ayarlar -> Sistem -> Ekran -> Varsayılan Grafik Ayarları).

Kaynak:https://wccftech.com/amd-adrenalin-24-20-11-01-drivers-radeon-gpus-god-of-war-ragnarok-frostpunk-2-support-new-hypr-tune-radeon-boost-titles/

• MS sertifikalı sürücü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 17 Eylül 2024; 23:27:21 >
  • Valla bana gelen bişi yok

24.8.1 kullanıyorum

• interwap kullanıcısına yanıt

Yüklense bi sıkıntı olur mu ? Sonuçta kendi sitelerinde yayınlanmış ama bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD'nin driverlarını çıktığı gibi yüklemek bence doğru değil. Bir ara oyunlarda ban alıyordu insanlar anti lag yüzünden vesaire. Sistem çökmeleri gibi sorunlar çok olabiliyor. Evet günümüzde eskiye nazaran ciddi iyileşmeler yaptılar ama hala çıktığı gibi kullanmak doğru değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xSHUJx kullanıcısına yanıt

Ben yükledim. Mevcut MS sertifikalı spn güncelleme bende sıkıntılı. Sıkıntı AMD Adrenalin panel ekranı uyandıkdıktan sonra durduk yere ekrana geliyor.

• interwap kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. O zaman en iyisi stabil sürümü beklemekte fayda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xSHUJx kullanıcısına yanıt

haberdeki sürümü yüksedikten sonra sorun kalktı.

• 24.8.1 kullanıyordum ve güncelleme bir türlü gelmemişti. Araştırırken alttaki linki buldum. Release notları var ve yayınlanmış görünüyor ama güncelleme bir türlü gelmiyor. Bu linkten indirdim kurdum.
    https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-24-20-11-01.html

• Photoshop 2024 de çökme sorunları yaşıyorum. Birden ekran siyah oluyor ve görüntü gelmiyor. Kapatıp açınca driver sorunu yaşıyorum amd adrenalin açılmıyor, kaldırıp tekrar kurmak zorunda kalıyorum. Amd hd5650 bu yana kullanıyorum şu an rx6700xt var ama amd artık bitmiş bunlardan ne köy olur ne kasaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 19 Eylül 2024; 21:46:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.