Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.099
Cevap
186
Favori
1.323.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: perhanpayidar

Bende sıkıntı olmadı hocam. Apex Legends oynadım. Kapanma donma vs. olmadı. Çok bir fps farkı görmediğim için kapattım.

Not:Psu Highpower 600W +80 bronze
    İlginç. Auto overclock'u kapattım. Defaultta şu an ve sorun yok. MSI ile overclock açtım. Arada Fortnite oynuyorum sadece. Oyun oynamam pek zaten.
  • AMD driver olayini kac aydir cozemedi adam akilli bi driver yayinlayamadi AMD sayesinde son kullanici olarak epey bilgimizi artirdik denemedigimiz ayar kalmiyor sağolsunlar.Program arayuzu gelistirmek yerine sorunlarin cozumu ve kullanimi basitlestirmeye odaklanilsa iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna girerken dırıt diye bir ses çıkıyor kapatmanın bir yolu var mı. Birde rdr2 de nedense vsync ve freesync açıkken kırılma oluyor bir türlü çözemedim her ayarı denedim olmadı.

• Ayarlarda bir ayar var o açıksa oyuna girişti onun uyarısını veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Oyuna girerken dırıt diye bir ses çıkıyor kapatmanın bir yolu var mı. Birde rdr2 de nedense vsync ve freesync açıkken kırılma oluyor bir türlü çözemedim her ayarı denedim olmadı.
    vsync monitörden kapatman gerek 2si birden iyi çalışmıyor bu bende eski sürücülerde de böyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

vsync monitörden kapatman gerek 2si birden iyi çalışmıyor bu bende eski sürücülerde de böyleydi

Alıntıları Göster

Hocam öyle de deendim sorun aynen devam ediyor.

DH | equ*

Teşekkürler.

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    O her oyuna girişte verdiği sinyal sesi radeon ayarlarındaki anti lag ayarı açık ise oluyor. Ben kapattım bir faydasını görmediğimden, artık o ses çıkmıyor.

İlkin günahı olmaz, bu yeni sürücü ve ara yüz guzel ama hatalar barındıran bir atılım olmuş. Biraz beta kafasında çalışıyor. Herkeste farklı soruna sebep olabiliyor ya da kimisinde sorunsuz çalışıyor. Asıl kaymağını önümüzdeki sürücüde yiyecegiz gibi duruyor. Şimdi birçok geri bildirim almışlardır muhtemelen.

• Yeni sürümde hatalar mevcut. Evet boost ediyor performansı ama yazılımın stabil çalışmadığı kesin. Yeni güncellemelerle düzeltilecektir.
  • gerçi ağır oyun oynamıyorum ama ets2 ats de hiç sorun yok bu arada hiç bir ayara dokunmadım yine diyorum çok bırkalıyorsunuz abi yaramaz çocuklar gibi
  • 2020 boost edition ile BFV oynadım, ne oyundan atma ne de siyah ekran yaşadım.

Chill ile fps limiti özelliği iyi olmuş, eskiden oyun içi olmayan yerlerde Riva tuner'ı kullanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Aralık 2019; 11:3:37 >
  • Bu videoya göre yeni sürücüde perfromans düşmüş.

• pulse rx 5700 xt kullanıyorum son driver ile bende şu ana kadar bir sıkıntı yok cod mw, ac origins, pubg de deneyimledim sıkıntınız benim sinirime giden tek şey otomatik fan ayarı nedense kötü oluyor %49 a kadar geliyor sonra sıcaklık 68-70 derecelerde iken fan hızını %38 e kadar düşürüyor anlamadıgım bir şekilde buda memory sıcaklıgının yükselmesine neden oluyordu hatta 92 dereceyi görünce oyunda buna bi ayar çekeyim dedim manuel e alıp kendi fan ayarımı yaptım maximum %56 oluyor fanlar artık ve böyle saçma bir düşüş olmuyor ayrıca bunu yaparken birde performans kaybı olmadan ne kadar undurvolt yapabilirim diye denedim 1140 mv ye çektim frekansı degiştirmeden(2039 mhz) 1980-2000 mhz arasında çalıştı oyunlarda ve sıcaklık gpu sıcaklıgı max 65 gördü genel olarak 60-62 arasında seyretti hotspot 78-82 arasında sabit kaldı memory 80 de sabitti max 82 gördü vrm ise max 70 gördü undervolt yapmadan sadece fan ayarı bile sıcaklıkları bir kaç derece aşagı çekmişti ama ufak bi undervolt ile baya düştü genelde 60 da çalışıyor gpu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msevinc -- 16 Aralık 2019; 11:39:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bu videoya göre yeni sürücüde perfromans düşmüş.
    Bu videoda Gpu hızları son driverda normal değil.
    Elemanın sorunu ekran kartı biosu silence gibi görünüyor.
    Benim testlerime göre düşüş yok,hatta ufak artış var.
    Rise ve Shadow of The tomb raider hafif daha iyi.
    Metro Exodus ise Gpu hızında bu videodaki gibi düşüş yok,Witcher 3 gpu hızları stabil yine.

• kanka bende de oluyodu bu alt tab olayı.Bneım klavye de ses acma dugmesı var ona basınca donuk görüntü yeniden oynuyo. Yakında düzeltirler bu olayı. Ama ben olayı çözdüm. Alt tab yapınca donan görüntüye ses ac veya ses kıs yapıyomk goruntu duzelıyor. Yeni driver oldugu ıcın boyle bır sıkıntı olmus ama guzel begendım yıne de
  • alcn1248 A kullanıcısına yanıt
    Hayır, alt tab sorunu Enhanced Sync ile alaklı. Herkes kapatarak çözdü. Driver ile ilgili bir sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, son sürüme güncelledim lol ve pubg de acayip donma ve sürekli bi ses geliyor ve fps düşüşü oluyor. Bir garip olay ise internet mahvoluyor.

Böyle bi hata ile karşılaşan oldu mu? Silip bir önceki sürüme geçeceğim yoksa

• Şu konu beni amd kart alma konusunda korkutuyor yahu.

• Yükledim bir tek Amd'nin sunduğu özellikleri test ettim aman aman bir fark olmadı sonra bıraktım hiçbir sorun da yok şu an, zaten ne gibi bir fark bekliyorsunuz 50 fps veren oyun 80 fps vermesini mi bekliyorsunuz? İddia ediyorum sorun yaşayanların alayı voltaj, overclock gibi zımbırtılarla uğraşmaktan dolayı sorun yaşıyor. Ayrıca 2020 senesine gireceğiz artık bir zahmet şu sürücüyü kurmadan önce eski sürücüyü komple kaldırın temiz kurulum yapın. Ayrıca oyunlarınızın son güncellemeleri yüklü olsun bir zahmet, çünkü bazı oyunlarda sorunlar oyundan kaynaklanıyor sen de güncellemediğin için sistem de sorun var sanıyorsun, gelip bu konuyu boşuan meşgul ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 17 Aralık 2019; 18:10:30 >
  • Ruddervator R kullanıcısına yanıt
    Monitoru bozulan buraya yaziyor. O kadar sacma problemler yazan varki eglenmek icin giriyorum bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Yükledim bir tek Amd'nin sunduğu özellikleri test ettim aman aman bir fark olmadı sonra bıraktım hiçbir sorun da yok şu an, zaten ne gibi bir fark bekliyorsunuz 50 fps veren oyun 80 fps vermesini mi bekliyorsunuz? İddia ediyorum sorun yaşayanların alayı voltaj, overclock gibi zımbırtılarla uğraşmaktan dolayı sorun yaşıyor. Ayrıca 2020 senesine gireceğiz artık bir zahmet şu sürücüyü kurmadan önce eski sürücüyü komple kaldırın temiz kurulum yapın. Ayrıca oyunlarınızın son güncellemeleri yüklü olsun bir zahmet, çünkü bazı oyunlarda sorunlar oyundan kaynaklanıyor sen de güncellemediğin için sistem de sorun var sanıyorsun, gelip bu konuyu boşuan meşgul ediyorsunuz.
    Temiz kurulumu DDU ile yapıyorum,en ufak sorun yaşamadım.
    Wattman hatasını sadece U.v yaparken veriyor,her oyuna farklı profil oluşturmak gerek,ince ayarlar gerekiyor.
    Standart kullanımda oyuna girerken fanları çalışır duruma getiriyorum,en baba oyunda 62 derece 1600 rpm fan hızı.
    Asus Strix Vega 64 Gaming mode oyundan çıkınca fanlar off duruma alıyorum.
    Kendi haline bırakınca dalgalı rpm çalışıyor en iyisi 0 desibel fan simgesini oyuna girince açmak,sonra kapatmak.
    Velhasıl kelam Gaming mode kullanımında süper stabil çalışmakta.
    Her türlü yeni ayarları denedim,sorun senkronizasyonu kapatmakla çözüldü.
    Radeon Chill için ne kötülemeler yapıyorlardı,ilk defa bu sürücüde kullandım.
    Quake Champions min ve max fps 143 hz kilitli,Chill kapalı olduğu halinden daha iyi perfonmans verdi.Chill güzel kullanmasını bilmek gerek.
    Ekran kartı riser kart ile dikey kullanımda olmasına rağmen sıfır sorun.
    1020 mv ile Shadow of The Tomb Raider ile referans 5700 XT perfonması resimdedir.
    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

• 
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.