Şimdi Ara

AMD A6 3420m mü İntel core i5 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şu sıralar bir laptop almayı düşünüyorum. ancak iki laptop arasında kararsız kaldım..ikisi de samsung ikisinin de ram i 6 gb tek farkı işlemcileri.. intel işlemcisi olan samsung np300e5a s0Ftr şuanda darty de 1274 tl..diğeri ise amd a6 3420m işlemcili np 305e5a so8tr de bimeks de 1040 tl.. benim laptoptan beklentim her daim oyun olmuştur..bu laptoplardan hangisi oyun için daha uygundur.. okuduğum yorumlara göre amd grafik konusunda daha iyiymiş.. bu benim hoşuma gitti ama bodoslama dalmıyım bi danışayım dedim.. sizce hangisi veya bu fiyatlar arasında (1000-1300) önerebilecekleriniz neler..

• i5 li olanın ekran kartı nedir?
    amd olanın harici ekran kartı varmı,yoksa sadece işlemci içinde gelen gpu mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

i5 li olanın ekran kartı nedir?
    amd olanın harici ekran kartı varmı,yoksa sadece işlemci içinde gelen gpu mu var?

İ5 in ekran kartı 1gb amd nin 1.5 gb yaziyor tam anlamadım herhalde doğrudur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gb ları değil modelleri önemli..ekran kartlarının modelleri neler..örnek geforce 520m,yada amd 6470m gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

gb ları değil modelleri önemli..ekran kartlarının modelleri neler..örnek geforce 520m,yada amd 6470m gibi

Amd işlemcisi olanın ekran kartı 6470 Intel in geforce 520mx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ben seni yanıltmak istemem o nedenle emin olduğum şeyleri yazayım..işlemci gücü olarak i5 yazdığın amd den güçlü..geforce520m 6470m den %5 kadar zayıf,buralar kesin..fakat oradaki amd işlemcinin içinde 6520g diye bir gpu daha geliyor..birde sen o makinada 6470m var diyorsun..eğer bunlar crossfire birlikte çalışıyor ise(emin değilim) ekran kısmı olarak 520m den dahada güçlü olurlar..bir tarafta işlemci bir tarafta ekran kartı kuvvetli duruyor ama işin aslı buradaki kartların hiçbiri son dönem oyunlar için yeterli değil..oyun oynama düşüncen varsa en düşük gt525m,gt540m li bir laptop seçmen gerekir yada muadili ati ekran kartı bulunan(muadili ati ler hangileri o kısmıda pek bilmiyorum işin açığı..HD5650 vardı ama sanırım artık satılmıyordur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 22 Temmuz 2012; 0:19:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.