Şimdi Ara

amd a4 4000 apu gta 5 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ekran kartı satacamda bir müşteriye fakat merak ettiğim adama satıcam bu ekran kartını elinde patlamasın faydalansın istiyorum onun için açıyorum konuyu.sistemde a4 4000 işlemci var bendeki r7 265 2gb ekran kartını almak istiyor windows 64 bit kurulu attığı fotoğraflara göre anakartıdahttp://www.hepsiburada.com/gigabyte-f2a58m-ds2-amd-a58-2400mhz-oc-ddr3-soket-fm2-matx-anakart-pm-bd305054 yalnız sistemde 2 gb ram var ben dedim onu yükseltmen lazım gta 5 açarmı dedi bende kesin bişey söyleyemedim arkadaşa.bendeki ekran kartı bu anakarta uyarmı birinci sorum bu 2. si ise bu işlemci ekran kartına darboğaz yaparmı gördüğüme göre ucuz bi işlemci oyunu açıp hangi ayarlarda oynatır aşağı yukarı yardımcı olursanız sevinirim

• Tercihleri yanlış olmuş, ilk önce elindeki Apu zaten hem kendi içindeki hem harici gpu yu aynı anda kullanabiliyor bu yüzden sen ekran kartını r7 250 sat ve ram ini 4 gb 1866 veya 2133 mhz yapmaya çalış gta 5 i lowda 40 fps alırsın diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygtadk99f -- 8 Şubat 2016; 19:33:28 >
  • yani arkadaşlar bu işlemci ekran kartını beslemez mi diyorsunuz açarsa da r7 265 in hakkını veremez mi
  • bu anakarta hangi işlemciyi uydurabilir başka
  • ygtadk99f kullanıcısına yanıt
    Çok çılgınsın dostum cidden ne kadar yaratıcısınız a 10 7870k 40 fps zor görürken o apuylamı görecek ha güldürme lütfen ayrıca apularda crossfire önerilmiyor bilmem biliyomusun elemanın eldekini satıp x4 860k + 260xli bir sistem kurması daha iyi olur ayrıca bilip bilmeden crossfire olayı konusunda bilgi vermeyin 40 fps imkanı yok göremez
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    30 görürmü akıcı oynarmı dip ayarlarda dostum disene bana bi
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Dostum apuların en iyisi godavari yani 7870k 30larda oynatıyor o apu ile imkanı yok...
    R7 265 ekran kartının yanına bir adet x4 860k eklet 200 küsür ikincielde alabilir yüksek ayarlarda +30 oynayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    şuan üstündekiyle 20 bile göremez diyon yani en dip ayarlarda diyim bende öyle yapsın ekran kartını mındar edecek yazık olacak yoksa
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işlemci core duo seviyesinde. Onunla internete girersin film izlersin. Gta 5 oynatmaz.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    zaten 100 tl lik işlemci oyunu açmazmı acaba
  • Oyunu açmak başka, oynamak başka şey. 10 fps ile açarsın ama oynayamazsın. Zevk vermez.
  • gta da işlemciye yük bindiren bütün ayarları minimum yaparsan low grafik ayarlarında 20-25 fps alırsın dostum. ama oyunun işlemciye yük bindiren bütün ayarların kısman şart.

normalde iyi bir işlemci ile mediumda o ekran kartıyla 30-35 fps alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiilimAdamı -- 9 Şubat 2016; 11:27:08 >
  • elemana söyledim işlemci değişsin benim 8150 bile fıslıo o oyunda o yüzden değişmesi lazım açsın oynasında lowda oynasın en azından
  • Sanki daha once 7870k kullanmis gibi konusuyorsun, ayrica ben o onerimde her turlu ayari dusuge alirsa (catalyst cont. cent. De dahil) oynanabilir bir fps alabilecegini dusunuyorum. Zaten bir insanin boyle bir islemciyle gta5 i amaclamasi garip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.