Şimdi Ara

AMD A10 7890k sisteme GTX 1050Ti eklemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önceden topladığım apu sistemime GTX 1050Ti ekran kartı ekleyeceğim ama darboğaz yapar mı? 8 gb ram 2400 mhz, amd a10 7890k 4.1 ghz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atropyn -- 22 Şubat 2017; 2:4:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gta 5 ve bf1 gibi işlemciye yüklenen oyunlarda yer yer %20ye kadar darboğaz yapıyor. birazda overclock yaparsan gayet güzel kullanılır. ama yerinde olsam rx 460 4gb alırdım.
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için gönlüm GTX 1050 Ti dan yana. :) ama tek fanlı 4 gb modelinden mi yoksa çift fan gaming x modelinden mi alsam karar veremedim.. Sanırım tek fan ama ısınma problemi yapmıyor. Hiç öyle bir yoruma rastlamadım internetten baktım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: atropyn

Teşekkürler cevabınız için gönlüm GTX 1050 Ti dan yana. :) ama tek fanlı 4 gb modelinden mi yoksa çift fan gaming x modelinden mi alsam karar veremedim.. Sanırım tek fan ama ısınma problemi yapmıyor. Hiç öyle bir yoruma rastlamadım internetten baktım da

Bende tek fanlı modeli var gram isinmiyor 40 dereceyi bile geçemiyorum overclocklu fanlar %20 den fazla dönmüyor sıfır sessizlik 70wattlık bi kart isinmasi zaten beklenmez bence gereksiz çift fanlı model kart almak 1050ti modellerinde
  • Overclock yapsan bile gene darboğaz yapacaktır. X4 860K 4.3 Ghz'da R7 370'e özellikle multide yapıyor 64 kişilik serverlarda. Fps çok yogun kalabalık sahnelerde 30-35'e kadar iniyor.

Bu singledaki işlemci kullanımı multiyi siz düşünün. Single rahat oynanıyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 22 Şubat 2017; 10:57:44 >
  • atropyn kullanıcısına yanıt
    Bu kartlar isinmaz. 14 nm teknolojisi sagolsun. Tek fanli oc modeli alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ7 2700K İle Rx480
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.